Šta je novo?

Xiaomi Mi A1

Ajde ako nije problem malo detaljnije...sta tacno da probam..gde se to nalazi.

Pozdrav svima. Imam ovaj telefon neko krace vreme i prezadovoljan sam. Imam samo jedno pitanje sa problemom koji sam primetio , a nije prisutan od pocetka
U telefonu su dve kartice, VIP na 4g mrezi, i MTS. Imam problem sa slanjem slika u viberu kad koristim mobilne podatke VIP kartice. Sa MTS, i wi-fi radi odlicno. Dakle tekt odlazi, slike primam al ne mlze da ih posalje. Probao sam da menjam mesta karticama, da deinstaliram i instaliram viber, da se ogranicim na 3g mrezu...i nista. Nikako nece da posalje sliku preko vipovog interneta. Pa me zanima ima li ko jos ovako blesav problem. Naravno vip kartica je pre toga bila u P9lite i famo je funkcionisala besprekorno.
Mislim , al ne smem da tvrdim da je problem nastao nakon poslednjeg updatea.
Hvala.
Nisi jedini imam i ja problema sa slanjem slika na Viberu,preko VIP mreže.
Zato prebacim na Telenor mrežu i sve rafi ok.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Hmmm, ako se misli na proxy u okviru podesavanja za parametre interneta za VIP, probao i ne daje efekta.

Izgleda da je do VIP-a,na Telenorovom netu radi sve ok.Na VIP-ovom netu neće.

Imam i ja taj problem često na viberu, takodje preko imam VIP, interesantno uvek ne pun signal pa cak nekad i na wifi se isto ponaša tako da sam i ja pomislio da je do aplikacije problem!

Dodatak...sa obrisanim proxy posle restarta posalje sliku. Muci se dosta ,al na kraju prokine i ode.
Dok sa MTS salje momentalno...
Ajde testiracu jos malo..pa javljam sta se desava.

Pozdrav svima. Imam ovaj telefon neko krace vreme i prezadovoljan sam. Imam samo jedno pitanje sa problemom koji sam primetio , a nije prisutan od pocetka
U telefonu su dve kartice, VIP na 4g mrezi, i MTS. Imam problem sa slanjem slika u viberu kad koristim mobilne podatke VIP kartice. Sa MTS, i wi-fi radi odlicno. Dakle tekt odlazi, slike primam al ne mlze da ih posalje. Probao sam da menjam mesta karticama, da deinstaliram i instaliram viber, da se ogranicim na 3g mrezu...i nista. Nikako nece da posalje sliku preko vipovog interneta. Pa me zanima ima li ko jos ovako blesav problem. Naravno vip kartica je pre toga bila u P9lite i famo je funkcionisala besprekorno.
Mislim , al ne smem da tvrdim da je problem nastao nakon poslednjeg updatea.
Hvala.

Imam i ja taj problem često na viberu, takodje preko imam VIP, interesantno uvek ne pun signal pa cak nekad i na wifi se isto ponaša tako da sam i ja pomislio da je do aplikacije problem!

Do VIP-a je, konstatovali smo u VIP temi da i drugi imaju problem na drugim telefonima. Javite se u VIP temi.

Da li ste dobili 8.0 betu ?

Ja se prijavio,pa ćemo da vidimo da će me pozvati u Beta testiranje.

Za sada decembar sigurnosna:
Screenshot_20171209-063013.png

Sto je security pola GB [emoji3]
Obicno je oko 100mb...

Moguće da je meni više jer nisam instalirao ni za novembar.

Tako da pošto je zadnji Novebarski bio oko 350mg

Trenutno bagatela na GB, staklo:
Screenshot_20171209-140644.pngScreenshot_20171209-140740.png

Uzeo i ja ovaj tel i prezadovoljan sam za ono sto je placeno za njega, zaista vrhunski izradjen. E sad jos kad bih kod nas nasao neku silikonsku futrolu, sve me zao ovako da ga nosim :D Ovi sa KP sve rasprodali

Cim su poranili sa sistemskim, pasce uskoro i oreo.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Evo i moje potrošnje baterije,ja sam prezadovoljan.
b02a851e3f3e662bc86dac33376fbde6.jpg
06e9157012ea76987987daed2e623757.jpg
82ae2d8625c7d0f6d5532bfc4599aad3.jpg
742372960f1250ae7f1d679d5cac16d0.jpg

Ko jos koristi mrtvi Chrome :) Jede bat za dorucak :D :D :D

I ja ga koristim, navika je čudo. Voleo bih da ima nesto drugo, a da bude bar isto...
Sto se tice baterije, traje dovoljno i sa njim... nije sapun napunice se :)

I ja koristim chrome, okreni obrni, najbrži je. Nisam primetio da mi nešto cedi bateriju.

Probajte CM Browser [emoji4]

Ko puno koristi Google servise, sve osim Chrome nema smisla.

^^ svi browseri imaju sinhronizaciju.
Ja koristim ffox i na laptopu i na telefonu i na desktopu, sve sinhronizovano.

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Vrh Dno