Šta je novo?

Xiaomi Mi 9T / Mi 9T Pro (Prvi Post: Gcam, TWRP...)

Možda ti je vreme da promeniš usb.
Ja sam koristio TOPK usb i posle 10ak meseci morao sam po nekoliko puta da ga okačim i ubodem da bi radilo brzo punjenje.

Meni se nesto slicno na Mi8 desilo.

Aftermarket adapter i kabl ne radi brzo punjenje.
Aftermarket kabl i original adapter radi brzo punjenje.
Aftermarket adapter i original kabl radi brzo punjenje.
Huawei kabl original i aftermarket adapter radi brzo punjenje.

Zasto nece kad ustekam oba koja nisu original (sa alija su) ne znam. Samo jednu stvar kad zamenim radi. Imam kablova i adaptera, tako da mi nije problem, ali eto cisto da znas, probaj ako imas neku kombinaciju.

Hvala. Prvo ću zameniti kabl. Ili da poruči sa Alija komplet adapter i kabl (stoji tamo da je original)
bb26eed2f4e7b27327e3db80e9216265.jpg

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Ja sam resio priblem sa ovom apk za mailove.Koristim 3 gmail naloga koje sam uneo u ovu apk,obavestenja stizu uredno kao i znacke na samoj ikonici,ima dosta opcija oko podesavanja,podrzava i hotmail..Ima tamni mod (ko voli)..
d683a1ecc86250201d063dd460fbce86.jpg

Hvala. Prvo ću zameniti kabl. Ili da poruči sa Alija komplet adapter i kabl (stoji tamo da je original)

ako već daješ pare na punjač uzmi neki sa qc4+ i bar 45w nevezano dal' imaš qc4+ na fonu.sa 45w moći ćeš da puniš i laptop i to dok je upaljen,kad tad će biti jako koristan.

Nakon što sam uključio autostart izgleda da gmail notifikacije normalno stižu (prioritet je i prije toga bio high i isključen MIUI restrictions). Mada sam ubjeđen da je na prošlom RN5 i autostart bio uključen a da nisu stizale, mada nisam 100% siguran.

Од када користим телефон,дакле сада већ седми месец,користим Гуглову апликацију за сат а не ону сток.До пре десетак дана никада нисам имао проблем,а онда сам два пута закаснио на посао јер ,иако подешен, аларм није одрадио.Да ли је можда апликацији потребно дати дозволу за ауто-старт и користи ли још неко ову апликацију и каква су искуства?

Kao i RN5 pre njega, ista prica i na 9T, telefon je sve bolji vremenom.

MiRoom svakim update-om sve bolje i bolje radi, baterija traje duze. Trebalo je vremena da se ispegla MiUI baziran na A10, prerano su ga pustili po mom misljenju, s razlogom je trebalo toliko vremena da se pusti na stable.

Jel se isplati prelaz sa global stabilnog na njega? Predpostavljam da se brise internal storage kad otključam bootloader?

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Zavisi sta ocekujes, meni (zahtevnom korisniku) je i global stable bio okej.

GCam out of the box, dobar zvuk bez magisk modula, dobar ekran bez cackanja KCAL-a, meni su to bila tri glavna razloga unlock BL+root na RN5.

Hvala. A reci mi, samo unlock bl flash twrp, wipe data i flash poslednjeg xiaomi.eu ili treba jos nesto?

Magisk posle flesovanja Xeu, dok miroom ima u sebi magisk, tako da se automatski instalira posle ROM-a.

Kako vam radi Urnyx 7.3 gcam?

Meni dosta sporije, izbacuje iz galerije, ne radi video na prednjoj...

Zasto koristite magisk? Nije valjda samo zbog vancenda. ?
Vise bih voleo da i mi rum dolazi bez magiska

Sto se tice gcam. Za mi9tpro meni ova najbolja sa xda o mi9t pro telefonu.
Ima dva xml fajla
Boje su najbolje sa ovom gcam

Sent from my MI 9T Pro using Tapatalk
5a59d0d664d951ad1d47539550becea6.jpg

Poslednja izmena:
Adaway i titanium uz to i debloat uz magisk modul.

Ima dva xml fajla

Nije ni potreban za Vanced.
Meni private DNS završava posao oko reklama tako da je ovo prvi telefon koji koristim bez magiska još od S3.

Danas sam primetio da kada dođe poruka na Viber ne blinka led na vrhu kamere nego unutra one dve ledice što sijaju kada izlazi selfi kamera.Ubeđen sam da ranije nije bilo tako...:trust:

Ima dva xml fajla

Сад инсталирах ову верзију,а сутра ћу да је испробам.На прву,не делује лоше.

Ima dva xml fajla

Mora root da bi se kopirali .xml fajlovi?

Ne mora root, na tom linku ima uputstvo kako se kopiraju i gde xml fajlovi

Ako sam na isteklom Mix XL paketu potrošio više od 1GB, kako mi se ta razlika računa u smislu po kojoj ceni po MB?

Послато са Mi 9T помоћу Тапатока

Mislim da je 1din - 1MB bar je tako meni na Zmaju ali svakako proveri da budes siguran.
Ne verujem da imaju razlicit cenovnik za prekoracene MB po paketima.

Sent from my Redmi K20 using Tapatalk

Jel ima neka opcija da se proveri garancija za Xiaomi, konkretno Mi9T pro, kao što ima opcija na Huawei preko HI care aplikacije da se vidi za koje je područje i do kada važi garancija?

Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka

Da li se zagreva telefon opasno ili ne pošto vidim dosta njih pita to na GSM Areni a niko ne dobija konkretan odgovor jer planiram da promenim sad telefon posle 7 godina i ne bih da pogrešim.
Plavu boja planiram, šta mislite o istoj? Kupiti od Techno Shop da/ne?
Hvala na informaciji od strane iskusnih.

Ja probleme sa zagrijavanjem nemam. Za boju biraj ono što se tebi sviđa. Zaboli te šta drugi misle. Posebno jer dugo koristiš telefon, pa ti preprodaja nije primarna.

Da li neko zna da li je dostupna plava boja 128/6 u Nišu da se kupi (podzemni prolaz) i koja je cena da ne bih naručivao online?

Nazad
Vrh Dno