Šta je novo?

Xiaomi MI 11/MI 11 Pro/Mi 11 Ultra

Da li podešavanja sa SS treba da se uključe ili ne? Odnosno da li su fotografije zaista bolje sa uključenim podešavanjima? Ili to služi samo za pregled fotografija u fabričkij galeriji, a ne i na konačan rezultat prilikom fotografisanja?

Prilozi

• Screenshot_2023-01-09-11-12-32-738_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2023-01-09-11-12-32-738_com.android.settings.jpg
    35.4 KB · Pregleda: 19
Momci mala pomoć u dilemi sam da li uzeti MI 11 ili MI 11t pro (8/256, oba modela). Znam da su nijanse u pitanju, vise naginjem na MI 11, ali opet da pitam i ovde za savet

Nov, polovan?
Imao sam i Mi 11 Pro(trenutno imam Mi 11), nikakve razlike u radi nisam primetio.
Ja bih ti bez dileme preporučio Mi 11, a odluka je tvoja.

Mi11 je full flagship, bolji je, ima bolju kameru, ekran, otisak prsta u ekranu, bolje zvucnike itd

Imas na mobiklik.rs veliki izbor maski, samo ukucas u pretragu Mi 11

Koliko vam drži baterija na MI 11, s obzirom da sam prešao sa MI 10T gde je baterija bila malo je reći top malo mi neobično da se priviknem

Sve zavisi od načina korišćenja. Meni izdrži dva dana nekog za mene normalnog korišćenja (bez igrica, bez YouTube i bez muzike).

Ja koristim Instagram, FB, yt, ne igram igirce. Verovatno će mi trebati vremena da se priviknem posle 10T modela

E da, zaboravih da napišem da ne koristim društvene mreže, osim Benchmarka i foruma, Vibera, WA-a, Telegrama. Vesti čitam samo sportske(Sport klub).
Većinu vremena(oko 90%) sam na WiFi-u.

Ovako: Koristim sve. Viber YT, Igrice, konstantno na WF ili INT , ubih ga i za posao i ostane do 20% baterije. Znači lagano jedan dan. Imam ga skoro 1,5 godina, nisam ga kupio novog.
Naravno: Crna tema, rad u pozadini samo nekim aplikacijama, jednostavno bolji od bilo koga Samsung/Nokia/Motorola/CN shit/. Imao sa i druge Xiomi i njih sam zvao Žaomi. Ovo je za klasa. Možda su ovi 12,13 bolji ali čisto sumnjam za toliko da bi ih čovjek uzeo posle ovoga

Imao sam i Xiaomi 12, i nikakve tu naročito primetne razlike u radu nema. Jedino što dvanaestica bolje leži u ruci, jer je uži i manji.

Ovako: Koristim sve. Viber YT, Igrice, konstantno na WF ili INT , ubih ga i za posao i ostane do 20% baterije. Znači lagano jedan dan. Imam ga skoro 1,5 godina, nisam ga kupio novog.
Naravno: Crna tema, rad u pozadini samo nekim aplikacijama, jednostavno bolji od bilo koga Samsung/Nokia/Motorola/CN shit/. Imao sa i druge Xiomi i njih sam zvao Žaomi. Ovo je za klasa. Možda su ovi 12,13 bolji ali čisto sumnjam za toliko da bi ih čovjek uzeo posle ovoga
Znači ograničio si rad aplikacija u pozadini radi uštede, ja sam ugasio aod, dark temu stavio ali nisam ograničio rad app u pozadini. Mada mi deluje da ne mogu još da se priviknem posle mi 10t modela koje je i dalje meni 🔥🔥🔥

Momci malo smaram ali šta ću. Šta vi mislite da li će sa MIUI 14 doći malo bolja optimizacija baterije na MI 11, jer za sad baterija se nenormalno brzo troši.

Momci malo smaram ali šta ću. Šta vi mislite da li će sa MIUI 14 doći malo bolja optimizacija baterije na MI 11, jer za sad baterija se nenormalno brzo troši.
Nesto bolja je baterija na 13 ali ne toliko bolja da popravi los cipset. Dobices mozda pola sata sota

^prodaj oba i uzmi obican Xiaomi 13, ima bolju bateriju i od pro :))

Da li bi prelazak na neki cusotm rom tipa pixel ili neki drugi mogao da mi pomogne sa poboljšanjem baterije, ili će biti sve isto

Za tebe je najbolje da ne koristis telefon uopste onda neces biti toliko opterecen baterijom. Elem telefon ima wireless charging ako te lera kabl kao mene, ja koristim jedan kod kuce jedan na poslu, u autu mi je takodje android auto tako da mi je baterija uvek preko 80%

Za tebe je najbolje da ne koristis telefon uopste onda neces biti toliko opterecen baterijom. Elem telefon ima wireless charging ako te lera kabl kao mene, ja koristim jedan kod kuce jedan na poslu, u autu mi je takodje android auto tako da mi je baterija uvek preko 80%
Bato sudeći po ovom ti telefon ne skidaš sa punjača. Ja sam problem rešio, a ti uživaj

Meni je telefon posle 1309 apdejta krenuo da se greje i trosi bateriju (nije seckao) par dana, pokrenuo sam njegov cleaner i sada mi je kao nov bez preterivanja

Vrh Dno