Darkness_Supporter
Poznat
- Učlanjen(a)
- 14.10.2022
- Poena
- 25
Dosta dobra baterija na Mi11 od zadnja dva updatea, bolja nego na P50 Pro iako srazmerno imaju istu jacinu a isti chipset.
Uzeo mi 11, predložite mi neku dobru maskicu, zbog zakirvljenog ekranaNov, polovan?
Imao sam i Mi 11 Pro(trenutno imam Mi 11), nikakve razlike u radi nisam primetio.
Ja bih ti bez dileme preporučio Mi 11, a odluka je tvoja.
340eAsier Del Horno@, ako nije tajna, koliko su ga platio?
E izvini promašio sam cifru, 310e je cena. Da polovan, sva oprema, 5 maskica i hidrogel folija postavljena na ekranPolovnog?
Znači ograničio si rad aplikacija u pozadini radi uštede, ja sam ugasio aod, dark temu stavio ali nisam ograničio rad app u pozadini. Mada mi deluje da ne mogu još da se priviknem posle mi 10t modela koje je i dalje meni 🔥🔥🔥Ovako: Koristim sve. Viber YT, Igrice, konstantno na WF ili INT , ubih ga i za posao i ostane do 20% baterije. Znači lagano jedan dan. Imam ga skoro 1,5 godina, nisam ga kupio novog.
Naravno: Crna tema, rad u pozadini samo nekim aplikacijama, jednostavno bolji od bilo koga Samsung/Nokia/Motorola/CN shit/. Imao sa i druge Xiomi i njih sam zvao Žaomi. Ovo je za klasa. Možda su ovi 12,13 bolji ali čisto sumnjam za toliko da bi ih čovjek uzeo posle ovoga
Nesto bolja je baterija na 13 ali ne toliko bolja da popravi los cipset. Dobices mozda pola sata sotaMomci malo smaram ali šta ću. Šta vi mislite da li će sa MIUI 14 doći malo bolja optimizacija baterije na MI 11, jer za sad baterija se nenormalno brzo troši.
Hvala, znači vraćam se na moj MI 10T a ovaj MI 11 ide na kupujemprodajem, nema mi druge jer baterija se troši, ne znam da li bi neki cusotm rom ovo rešioNesto bolja je baterija na 13 ali ne toliko bolja da popravi los cipset. Dobices mozda pola sata sota
Hhaha, ne kupujem više ništa. Shvatio sam di mi 10t ima sve što meni treba i da je sasvim dovoljno. Možda sam trebao uzeti 11t pro ali sad je kasno^prodaj oba i uzmi obican Xiaomi 13, ima bolju bateriju i od pro)
Bato sudeći po ovom ti telefon ne skidaš sa punjača. Ja sam problem rešio, a ti uživajZa tebe je najbolje da ne koristis telefon uopste onda neces biti toliko opterecen baterijom. Elem telefon ima wireless charging ako te lera kabl kao mene, ja koristim jedan kod kuce jedan na poslu, u autu mi je takodje android auto tako da mi je baterija uvek preko 80%
Jesi dobio zvanični update ili si sam to odradio?11 t pro, apdejtovao na miui14 i evo secka i koci, ima li jos neko slican problem
Zvanicni, nisam cackao nista sam. Danas sam u podesavanjima smanjio dodatni ram sa 5 giga na 3 i sad manje koci.Jesi dobio zvanični update ili si sam to odradio?
Ja još nisam, zato pitam..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari