Šta je novo?

Xiaomi MI 11/MI 11 Pro/Mi 11 Ultra

Da se nadovezem, od pre par dana koristim samo Ultra fon, mi10t pro je završio kod žene. Obraćam pažnju na proxy senzor, sve je ok.
 
Na sajtu Mi Srbija se pojavio Mi 11 Ultra, cena 149.999 rsd za verziju 12/256 GB.

 
Jel najavio neko od operatera ultru ,i kod koga bi mogli očekivati ?

Uzgred ,ako neko od admina\moderatora ,čita ovo ,nek doda i ultru u naslovu :).Kad sam otvarao temu nije se znalo tačno koji će modeli imati ,a ovaj pro po svemu ,kod nas će biti samo suvišan ..hvala .
 
Koristim vec 2 meseca mi 11 obican, i prezadovoljan sam, presao sam sa s20 ultra na njega i sve je ok, ovo mi je prvi Xiaomi koji imam. Jedini problem imam sa kontaktima, ne mogu da izbrisem kontakte koji su sacuvani a ne trebaju mi vise, i nemam pojma kako to da resim.
 
Jel poseduje neko mi 11i ? jel vredi cemu?
razmisljam se izmedju njega i mi 10t pro, posto u a1 nemaju mi 11 vise na stanju, i nemaju pojma oce biti novih zaliha
 
Poslednja izmena:
Да ли неко од присутних на догађају који је приредио Бенчмарк може да напише неке утиске о телефону?
 
Teško za to malo vremena, bilo nas je mnogo a samo par telefona. Većinu vremena smo bili fokusirani na slikanje, i većinu vremena je bio kod jednog ili dva člana tima koji su veštiji i kreativniji u slikanju.
Što se izgleda telefona i dizajna tiče sve je premium, bez greške. Grba od kamere meni lično ne smeta , telefon smo koristili bez silikonske maske, i s obzirom da posedujem mi 10T primetio sam da 11 Ultra mnogo bolje leži u ruci, i manje je klizav od 10T.
 
Ko je držao p40 pro plus, bela ceramic, zna otprilike šta da očekuje. Vrh premijum osećaj u ruci
 
Да ли неко може да ми одговори какав је видео записа када се телефон помера? Нарочито када је у питању неко дрвеће. На мом Мате 20про је изгледало као да видео јако сецка, а то сам видео и на бенчмарк видеу где су се поредиле камере телефона. Нелогично ми је да се то дешава телефону са овако моћним камерама. Наравно, примећује се када се гледа на великом екрану. И како се понаша телефон док снима, па се прелази са камере на камеру (зумира, враћа у нормалу, па шири кадар). Можда Боги може да постави неки видео, пошто најдуже користи телефон.
 
Jel mi 11/mi 11 pro/mi 11 ultra koriste identicne panele i samo peak brigh. Im je drugaciji ili su razliciti paneli
 
U onih 5 foldera od timova fotografije su uglavnom loše mutne i zamazane, verovatno se tresli pošto je bio bez zaštite... Šalu na stranu stvarno je šaomi loše slikao
 
Planiram da uzmem mi 11 ultra, e sad me zanima ima li ga jeftinije od ovih 150k, tipa na KP itd ili je to ta cena otprilike
 
Imas na KP jedan jeftiniji, 20k jeftiniji, ali licno ne bih rizikovao kad je toliko skup telefon u pitanju. Racunaj i post prodaju, dobices vise novca za telefon sa fiskalnim i sigurnom garancijom od 2 god.
 
Ne verujem da ce neko prodavati ultru sa vazecom garancijom 😁
 
Pa prodaje se u trznim centrima (Usce itd.), 150k sa 2 god. vazecom garancijom. 😉 Na crno se moze naci za 130k....
 
Ma salio se, mislio niko nece ultru kupiti da je nosi dve godine samo
 
Zasto bi kupio Ultru pored S21 Ultra? Nije provokacija, ozbiljno pitam? Eventualno zbog toga sto su svi legalni s21u sa 128gb...
 
O S21 Ultri moze da se razmislja samo o verziji sa SD ova sa Exynos cipom nema sta da trazi u prici. Koliko znam SD je rezervisan za USA i za Kinu a za sve ostale ova furuna od Exynos.
 
O S21 Ultri moze da se razmislja samo o verziji sa SD ova sa Exynos cipom nema sta da trazi u prici. Koliko znam SD je rezervisan za USA i za Kinu a za sve ostale ova furuna od Exynos.
Iskren da bude, neutralan, pa nije ni zagrevanje na Mi Ultri ništa bolje.. Definitivno kategorija u kojoj ovde niko neće dobiti neki plus ili prednost, ni S21 sa SD ni sa Exy niti pa Mi Ultra..
 
Bez ljutnje BobRock9x, ali kanda si malko pobrkao procesore/čipove...
Ovoga puta nije Exy taj koji se greje, vać baš naprotiv SD(888).
 
Nazad
Vrh Dno