Ne. Sve 10, kola, slušalice, smartwatch.Da li neko ima problem sa bluetooth-om, tipa da se gubi veza ili sl?
Upravo sam se na to zalio neki dan ... Debilno.Kada koristis glavni senzor, a navikao si da primices telefon objektu, primetna su zamucenja ili po sredini ili po obodu. Npr dva objekta jedan do drugog ne izostrava kako treba (obicno na oba i izgubi fokus pa deluju zamuceno). S obzirom na prirodu senzora, fotografisanje na koje smo navikli mobilnim uredjajom bice nezamislivo (postoji ta makro kamera koja radi dobar posao u idealnim uslovima , ali cim joj nestane dovoljno svetla primetan je neverovatan sum - verovatno krivac mali senzor i mali otvor blende).
E sad ima ona mogucnost optickog zuma 2x, pa donekle pegla nedostatke tog makro fotografisanja, ali komplikuje proceduru za one koji su navikli da samo skljocnu svojim mobilnim uredjajem. Jednostavno njima ce biti razocarenje, jer nisu navikli da moraju nesto da podesavaju.
ima li nekih promena ?Pozdrav svima. Danas stigla nadogradnja MIUI 12.1.5.0 Stabilna.Pogledajte prilog 304373
I ja imam XEU rom,ali imam i problem sa proximity senzorom.Nije u pitanju sam proximity, već očajna optimizacija/komunikacija proximity-a sa Google Dialer aplikacijom koju sad Xiaomi implementira kao nativnu (ne znam koji će im to đavo, google dialer je sam po sebi najgori dialer, užasno rješenje). Sreća pa postoji XEU rom kod kog je vraćen Xiaomi dialer koji je kopija Appleovog koji je fakat najbolji dialer i ja evo par mjeseci apsolutno nikakvih problema nemam sa proximity-em.
Danas malo zvao pa za sada radi proximity senzor.ima li nekih promena ?
Ja jos nisam ni dobio update... nema nista za sada, je l.to do regiona ?Danas malo zvao pa za sada radi proximity senzor.
Svi problemi su softverske prirode i biće sigurno ispravljeni sa MIUI 12.5. Jedino što treba da se čeka, mada nije ni toliko strašno da telefon ne možeš da koristiš, može samo da iritira.Bas sam bio musterija vruca (tj jos sam) ali citajuci sve vise temu malo sad stojim, ne znam da li ili ne poslije raznoraznih trzavica.
Druze.... Ako imas s21 sta ce ti mi 10t pro? Glupo je i porediti ... Ipak je s21 premium uredjaj.Dosta mi je povoljni 10t nego 10t pro. Nije prevelika razlika u kameri? Ne koristim je mnogo, onako me zanima i da, 6 gb rama dovoljno je? Imam sad s21 snap, presao sa 11 pro ali kad vidim da ljudi prave fotografije kao moje i da su zadovoljni koristenjem svojih uredjaja koji su duplo jeftiniji od mog, pomislim ko tu koga khm ? Imam musteriju za s21, nasao sam vec 10t 6/128 vakum sa 2 god garancije za 330e.
A zasto je tvoje misljenje bitnije i strucnije?Po cemu, po tvom strucnom misljenju, slike ne mogu biti slicne na S21 i 10T Pro? 10T Pro ima slican senzor kao S21 Ultra. Samsung softver je sinonim za stabilnost takodje.. 🤣
Ah da, S21 je "premium" uredjaj... 😆
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari