Pre nego što sam prešao na xeu weekly, instalirao sam 12.0.8 ali ništa posebno nije promenjeno u odnosu na 12.0.7...Koji je poslednji stable miui12? Meni je i dalje na 12.0.7 i ne nudi mi novi update
Ja mislim da sam bas na Benchu citao da je vibra motor u Nordu nista posebno.
Isto, ne znam koji će mi osim prilikom pozivaU čemu se ogleda je li vibra motor dobar i za šta služi,
ja prvo ugasim vibraciju (to me baš iritira) ?
Imam neki osecaj da ovde neki ne znaju da fotografisu. Meni se jos nikad nije desilo da npr onako bude kao onaj oglasni pano . Jest da ja koristim mi10 ali isto je to
Sent from my Mi 10 using Tapatalk
Ja sam isto uvek gasio, sem na iPhoneima. Ovo je prvi Android telefon na kom sam ostavio (na Noteu bude ok npr ali opet lošije).. Ako je isti motor na Mi10T, to je superU čemu se ogleda je li vibra motor dobar i za šta služi,
ja prvo ugasim vibraciju (to me baš iritira) ?
Isto, ne znam koji će mi osim prilikom poziva
Javi se tamo DXOMARK-u da ih obučiš kako da slikaju![]()
Da su koristili obican night mode ne bi dobili bas toliko los rezultat. Sumnjam da ce iko kupiti ovaj telefon zbog kamere, nije mu mana a ni neka prednost ta kamera iako u marketingu oni bas kameru ističu.Ništa super je kao i kod svakog telefona srednje klase u uslovima manje svetlosti.
dynamic range to zovu inače
Xiaomi Mi 10T Pro 5G, flash-off, very limited dynamic range
![]()
![]()
Google Pixel 5, flash-off, good dynamic range
Da tako je. Ovi imaju 8 sociva, a nas tel 7.Ako sam dobro razumeo, Mi 10 ima isti senzor kao S20U, dok Mi 10t Pro ima isti sa socivom manje?
Jedva cekam da uradim poredjenje sa Nexusom, da vidimo kako se Gugl drzi posle toliko godina.
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari