Šta je novo?

Xiaomi Mi 10T / Mi 10T Pro

Vraća li se u MTS? Zna li se kada?

Može li neko da okači sliku IPS ekrana u mraku sa crnom pozadinom? Zanima me bleed koliko je upadljiv...

Hvala

Pojavio se opet, upravo sam ga narucio. Aurora blue 8/256, i opet daju poklon sa onim neseserima i ostalim (realno) glupostima. Cak je i ona maska losa, drzao sam je u Mi shopu. Ali ok, posluzice, da ne bude da samo pljujem.

Lomio sam se da narucim Ajfon 11 ali je tih 1000 mesecno ipak bilo presudno, inace bih njega bez razmisljanja da su tu negde sa cenom.

Poslednja izmena:
Evo da se I ja upišem, uzeo sam pre desetak dana pro lunar silver 8/256. Izrada dobra, ekran isto, kamera ok čeka se gcam port da se izvuče što više. Uzeo sam nilkin case, plastični tanki, ostaje da se nadje neko staklo.
Na položaj fingerprinta nikako da se naviknem, dobar je on što se tiče otkljucavanja al stalno ga dodirujem dok držim mob u rukama, i ponekad ga ubacim u džep otključanog.

Možeš da promeniš u podešavanjima da FP zahteva pritisak dugmeta da bi radio.

Meni je isto smetalo u početku, ali sam se navikao. Menjao sam da bude sa pritiskom, ali mi je ipak bilo bolje bez kad sam se malo navikao, a to se relativno brzo desilo.

Postoji li mogućnost da se u novi mi 10t pro (kada mi stigne, a čekam ga već 15 dana), ubaci miui apk za pozivanje i imenik? Veoma mi je potrebna zbog snimanja poziva koja na mojem redmi note 5pro radi savršeno. Ljudi kažu da se na ovim primercima koji se dobijaju u mts nalazi guglova apk za pozivanje koja nema snimanje.
Ukoliko je potrebna neka akrobatika, da bi se ubacila ova apk, molim da neko napiše redosled koraka kako se to radi (ili pošalje link ka uputstvu) kao i da napiše da li se gubi garancija za to.
Da li je to moguće uraditi nakon transfera aplikacija sa ovog rn5pro, ili da prvo zbudžim apk za snimanje pa onda transfer telefona?
Nisam neki duduk oko ove tehnike (radio sam ubacivanje fabričkih romova na huawei p1 i otključavanje mogućnosti na ovom rn5pro da stavim gcam apk) ali slabije se razumem u pojmove tipa: twrp, eu rom, flešovanje, otključavanje butloadera...
Hvala svima na dobronamernoj pomoći!

Mora custom rom koliko ja znam.

Probaj true phone app, moze da snima ali nekad ne radi. Zasto i kada snima a kad ne nisam skontao jos...

Sent from my M2007J3SG using Tapatalk

Mora da se otključa BL, pa recimo, XEU, mada može i samo apk da se ubaci ako se sećam ali BL otključan je pod obavezno

A možeš da probaš i Call Recorder Pro, plaća se ali radi...

Sent from Mi 10T Pro

Poslednja izmena:
@zipsilon
Lakše ti je da instaliraš Call Recorder - SKVALEX ili Cube Call Recorder ACR

Možeš da promeniš u podešavanjima da FP zahteva pritisak dugmeta da bi radio.

Meni je isto smetalo u početku, ali sam se navikao. Menjao sam da bude sa pritiskom, ali mi je ipak bilo bolje bez kad sam se malo navikao, a to se relativno brzo desilo.
I ja ću se verovatno naviknuti.
Jel koristi neko cast opciju, nikako da uspem da ga povežem na LG smart TV.

Probao sam i tako ali onda na tv-u samo stoji mi 10t pro pokušava da se poveže i nista se ne dešava, videcu da li postoji na tv-u neko podešavanje

Može link za twrp mi 10t pro

Послато са M2007J3SG помоћу Тапатока

Proverite da li su tv i mobilni nakaceni na istu mrezu, tj. da li su na 2,4ghz ili 5ghz. TV je verovatno na 2.4 ghz

^ Da je tako ne bi se uopšte videli, pročitaj ponovo poslednje šta je napisao čovek.
Vide se uredjaji kod mene najnormalnije.

YT i Spotify kastujem na box koji je na 5GHz i preko 2.4GHz i preko 5GHz.

Za futrolu Nillkin CamShield sam nasao desetak oglasa, ali je niko nema... pada mi na pamet da i ja pocnem da se zabavljam publikujuci oglase za jeftine i trazene proizvode koje nemam :) Stvarno mi nisu jasni takvi postupci, valjda zele da navuku musterije da kupe nesto od njih u zamenu za ono sto traze.

Bogami ova mi10t stock kamera je iznenađujuće dobra da čak nema potrebe za gcam, ili ja nisam našao verziju koja radi bolje od stock kamere. Fino su popravili night mod u odnosu na 9t, na kom mi je gcam bila vidljivo bolja od stock. Ovde baš i nema neke velike razlike u odnosu na stock.

Edit

Ima li nekih informacija hoce li MIUI dobiti neki desktop mod za cast kao Samsung i Huawei?

Sent from my Mi10T using Tapatalk

Poslednja izmena:
Gledao 10T PRO, gledao Poco X3 6/128 - uštedeo 300 jura i dobio vrh telefon.
Jeste zmaj u 10T mrak ali nepotrebno :)

Mi 10T je 125e skuplji od Poco X3 na oglasima, a telefoni ni u kom smislu nisu za poredjenje.
Može link za twrp mi 10t pro
https://forum.xda-developers.com/t/...r-mi-10t-mi-10t-pro-redmi-k30s-ultra.4187427/

Sa ovim sam danas flesovao Xeu. Sve je proslo glatko osim sto sam 2x morao da radim Format Data da bih mogao da kopiram ROM na internu.

Inace, ovo je prvo flesovanje koje mi je uspelo na Ryzen procesorima, izgleda da su konacno sredili.

Poslednja izmena:
Mi 10T je 125e skuplji od Poco X3 na oglasima, a telefoni ni u kom smislu nisu za poredjenje.https://forum.xda-developers.com/t/...r-mi-10t-mi-10t-pro-redmi-k30s-ultra.4187427/

Sa ovim sam danas flesovao Xeu. Sve je proslo glatko osim sto sam 2x morao da radim Format Data da bih mogao da kopiram ROM na internu.

Inace, ovo je prvo flesovanje koje mi je uspelo na Ryzen procesorima, izgleda da su konacno sredili.
Ja mislim na 10 Pro, ne 10T.

Za svaki dan razlika se ne oseća praktično.

Naravno, sta je to bolji ekran, drasticno bolji chipset, LPDDR5 ram, UFS 3.1, odlican vibra motor, odlicni zvucnici, odlicna izrada.

Ne oseca se to nista :)

10T i 10T Pro razlikuje kamera, Pro je totalno neisplativ na oglasima s obzirom da GCam sa Sony senzorima pravi top fotke, verovatno i bolje nego 10T Pro sa stock kamerom, a krsten GCam ne postoji za ovaj senzor i dalje.

Poslednja izmena:
To na klipu je bajato 2 meseca ;)

Samo ovde skidati poslednje verzije od BSG-a ili Arnove i to je to https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/

BSG: Google Camera v8.0.101 port
https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/f/changelog1510/

Arnova: Google Camera v8.1.101 port

New devices supported: OnePlus7t, OnePlus 7Pro 5G, Mi 10T Pro, Oppo Reno 10x, Mi9T/RedmiK20, Realme 7 Pro, S10 plus, S20 FE, S8, A71, S9+.
https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/f/changelog1509/

Poslednja izmena:
Koji config za Mi10t koristiti? [emoji4]

Ljudi imam jedan problem, a ne znam kako da ga resim. Naime imam dual aplikaciju whatsapp. I kada kliknem npr na instagramu ili youtubeu na share, nudi mi samo onaj dual nalog ali ne i primarni nalog whatsapp a. Kako to da resim, zna li neko?

Settings pa Apps pa Dual apps i izaberi WA i odaberi šta hoćeš od ponuđenog.

Screenshot_2020-12-25-19-58-35-284_com.miui.securitycore.jpg

Vrh Dno