beyondtime
Slavan
- Učlanjen(a)
- 14.08.2014
- Poena
- 245
Dobar kejs, ali taj AUTO FOCUS natpis zasluzuje da se sastruze nekim srafcigerom.
Držao sam u MTS taj "aurora plavi". Tek posle nekoliko sekundi i okretanja sam primetio da se pojavljuje plava nijansa. Uglavnom dominira mat srebrna koja ne reflektuje kao ogledalo. Nimalo ne liči na boju koja se vidi na 3d rotaciji na gsm areni. Meni se više sviđa uživo nego na snimcima. Ali, s obzirom da već 3. put u poslednjih 10 dana nestaju iz ponude mts, neka dođe bilo koja boja, ionako ide u neko korito koje mu pokrije leđa - bitna su creva i da radi kako treba.Cekam da ovi slepci iz Mts dobiju crnu ili lunar verziju pa narucujem. Ako ne onda cu morati plavu koja, da budem iskren, na snimcima bas deluje jeftino.
Edit: jel moze neko ko ima plavu verziju da mi slika zadnju stranu pod razlicitim uglovima, da imam i to kao referencu. Jer evo sad gledam neki video i tamo deluje mnogo lepse, svetlije, kao da je druga boja.
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
^ Juce i danas sam ceo dan izucavao tu boju na netu i shvatio da mi se ustvari bas svidja. Jedino sto me buni je sto mi se cini da kao da na sredini ima nekakvu tacku u kojoj se sve prelama, kao neki vir ka unutra, ne znam kako bolje da objasnim. Videcu sutra da odem da pogledam uzivo. Ali i to sto kazes, ionako ide u neku gumu od 100 grama i cm debljine.
Danas refresujem mts sajt 50 puta kao manijak ne bi li ga ugrabio ako se pojavi.
@phoboskv videcu i ja da narucim, trazim neki koji dobro stiti kameru a ovaj je tu odlicno uradio posao.
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Gde je stigao?Stigao 12.0.13. Patch. Security level 1.11.2011.
Sent from my M2007J3SG using Tapatalk
Slažeš se i da ima bolju kameru od Note 20 ultra, po istom testu?
Nije greška Note20u sa 120 je Exynos_om a sa 117 je sa Snapdragon_om.To je neka greska, jer se dole opet pojavljuje Note 20 Ultra sa boljim skorom 120 ili 121.
Sto ne bi imao? Senzori su slicni, kad bude bio GCam za ovaj senzor Mi 10T Pro obrisace pod sa N20 Ultra isto kao sto je Mi 8 sa GCam brisao pod sa tadasnjim Samsung flagovima.Slažeš se i da ima bolju kameru od Note 20 ultra, po istom testu?
The HM1 sensor in the S20 Ultra captures less color information than the HMX sensor in the Xiaomi device, but can combine more pixels to make them bigger. The S20 Ultra should therefore do better in low light, but in a lot of light the Xiaomi has to produce more detailed images. We check whether this is also the case in practice.
We'll start with a 108-megapixel comparison. Initially, the difference in image processing is particularly striking. The S20 Ultra makes the photos more contrasted and the Xiaomi delivers some pale images. Maximum zoomed in, the Xiaomi photos look slightly sharper, but the difference with the Samsung photo is not very big. Both photos look grubby on 100 percent view.
Koji recovery si koristio?Otključao BL i instalirao xeu poslednji weekly.
Nisam instalirao, samo sam butovao TWRP 3.4.0_10, full wipe, koristio sam OTG adapter i usb. Prošlo sve glatkoKoji recovery si koristio?
Eto i mene sutra na Xeu, Whyle TWRP sa XDA vidim da koriste, spremio sam sve, sutra cu flesnuti![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari