Šta je novo?

Xiaomi Mi 10 / Mi 10 Pro

^^ koji XEU?
Ja sam primetio da mi puca veza sa satom baš često sa poslednjom verzijom(22.7.19)
Sa sluškama sve ok, nikakav problem

MI10Pro_V13.0.4.0.SJACNXM

U startu je kazem i BT slao fajlove, sad iz nekog razloga to baguje.

#LineageOS 19.1 for Mi 10 2022-09-01

Build ID

- SQ3A.220705.004 Android 12L

Changelogs
  • August security patch
  • Update blobs from V13.0.7.0.SJBCNXM
  • Merged the latest CLO tag LA.UM.9.12.r1-14600-SMxx50.QSSI12.0 in kernel
  • Merged the latest jaegeuk/f2fs-stable changes in kernel & optimize UFS performance
  • Fixed the green stripe on the TCL screen when unlock from AOD
  • Reduce screen flicker when FOD unlock
  • Improve sound quality
  • Update prebuilt GcamGo
  • Other minor tweaks

Notice
- Need CN Stable UMI V13.0.7.0.SJBCNXM firmware

Download

Zdravo,uzela sam mob pre 3 dana u tehnomaniji, Xiaomi note 10pro. Prvo vece Sam odmah primetila kao Malo ostecenje na ekranu,jedva vidljivo Ali se oseti pod noktom(nije bilo pre toga). Sad mi se pojavila ovakva linija, jedna, vrlo vrlo mala, manje od 1cm,presijava se.
Iznad se pojavilo ovo kao ogrebotina(u tackici) kao da je udareno,isto jedva vidljivo Ali se oseti pod noktom.ja msm da ima zastitna folija pa se sve nadam da je to osteceno ili tako nesto,Ali me ta linija plasi U pon idem na more pa ne bih da ostavim mob na servisu Sta da radim?
IMG_20220904_014711.jpg

Zdravo,uzela sam mob pre 3 dana u tehnomaniji, Xiaomi note 10pro. Prvo vece Sam odmah primetila kao Malo ostecenje na ekranu,jedva vidljivo Ali se oseti pod noktom(nije bilo pre toga). Sad mi se pojavila ovakva linija, jedna, vrlo vrlo mala, manje od 1cm,presijava se.
Iznad se pojavilo ovo kao ogrebotina(u tackici) kao da je udareno,isto jedva vidljivo Ali se oseti pod noktom.ja msm da ima zastitna folija pa se sve nadam da je to osteceno ili tako nesto,Ali me ta linija plasi U pon idem na more pa ne bih da ostavim mob na servisu Sta da radim?
Pogledajte prilog 354333
Ako ste uzeli nov telefon i znate da nije padao moji Vam je savet odmah kod njih

Postoji li mogućnost , da se pristupi internoj memoriji i iskopira sadržaj na laptop, preko USB kabla ? Device Manager se žali na MTP driver. Trenutno pokušavam preko widows update da povućem taj MTP driver. Instalirao i MiPCSuite, ali vidim da u listi podržanih uređaja nema Mi10TPro. Od ranije imam instaliran adb driver , na MI10TPro nisam otključavao bl, u tom slučaju bih sve sa telefona iskopirao preko Sideload iz commad prompt-a.

Postoji li verzija MiPCSuit koja radi na Win10, za Mi10TPro ?
Any hint is welcome.

Pozdrav, zamolio bih za informaciju, ako neko moze da mi pomogne. Naime xiaomi mi10t pro mi se juce restartovao bez meni znanog razloga ( nije nije sadjeno sa sotverom) i zabagovao je sa natpisom Mi i nece da podigne sistem.
Ima li nade u spas podataka sa telefona

Probaj da držiš taster za gašenje jedno 10-ak sekundi, mozda se restartuje, meni se desila slična situacija i tako je proradio.

Pozdrav, zamolio bih za informaciju, ako neko moze da mi pomogne. Naime xiaomi mi10t pro mi se juce restartovao bez meni znanog razloga ( nije nije sadjeno sa sotverom) i zabagovao je sa natpisom Mi i nece da podigne sistem.
Ima li nade u spas podataka sa telefona
Pritiskaj ko lud power dugme pa će da dođe sebi. 😅

Probao sam restartovanje preko duzeg drzanja power tastera, oseti se kratka vibracija i restartuje se ali sve isto. Poslednji update softvera uradjen pre dve nedelje, neka zakrpa od jula ove godine

Meni se to desilo nekoliko puta do sada da mi je zaglavio na Mi ekran i samo sam držao power dugme zajedno sa - ili + ne mogu da se setim tačno,zajedno nekih 10tak sekundi i proradilo .Pokušaj,trebalo bi da proradi .
Ja imam drugi problem koji se nadam da neko ima ideju kako da otklonim jer me telefon služi bez greške i ne bih ga menjao zbog ovoga.Naime kad god nekoga zovem ili me neko zove posle nekoliko minuta 2-3 ili duže me sagovornik prestaje čuti .Ako prebacim na speaker,mikrofon se ponovo aktivira i sagovornik me čuje opet normalno i mogu da nastavim razgovor .Pokušao sam i sa drugim call app da instaliram i isto je.Očigledno je softverske prirode ali ja nemam ideju šta da uradim da proradi .Ako se nekome desilo nešto slično i rešio je bio bih zahvalan za svaki predlog da ovo otklonim .Hvala

Ja imam Mi 10 verziju i originalan sistem ,mreža Comviq u Švedskoj .Ako sam recimo povezan sa BT bubicama ne prekida se uopšte mikrofon u razgovoru ..ovo je počelo da se dešava i pre zadnjeg apdejta.

Ja imam drugi problem koji se nadam da neko ima ideju kako da otklonim jer me telefon služi bez greške i ne bih ga menjao zbog ovoga.Naime kad god nekoga zovem ili me neko zove posle nekoliko minuta 2-3 ili duže me sagovornik prestaje čuti .Ako prebacim na speaker,mikrofon se ponovo aktivira i sagovornik me čuje opet normalno i mogu da nastavim razgovor .Pokušao sam i sa drugim call app da instaliram i isto je.Očigledno je softverske prirode ali ja nemam ideju šta da uradim da proradi .Ako se nekome desilo nešto slično i rešio je bio bih zahvalan za svaki predlog da ovo otklonim .Hvala
Usao sam na forum i listam poslednjih 10 strana da vidim da li jos neko ima taj problem.

Moja zena ima Mi 10T pro i vec neko vreme se to random desava. Nismo primetili ni jedan pattern. Cim prebaci na speakerphone, mikrofon proradi. Mikrofon bi imace proradio za oko 30s..

Oficijelni TWRP za Mi 10

Kome fali weekly xeu beta, nastavljen je rad na beta buildovima portovanih sa 12x telefona.

Sve radi, SOT je isti kao na xeu. Dakle kineska beta + global goodies

Ček, je l ovo znači da može direktno iz starijeg twrp da se preflešuje novi? Konačno je stabilan i potpuno funkcionalan twrp?

Ček, je l ovo znači da može direktno iz starijeg twrp da se preflešuje novi? Konačno je stabilan i potpuno funkcionalan twrp?
Mozes i direktno iz TWRP aplikacije da instaliras. Potreban je root samo i aplikacija sama uflesuje recovery :) Screenshot_2022-10-22-19-09-06-013_me.twrp.twrpapp.jpg

Da li kojim slučajem koristiš netflix i Google pay? Interesuje me da li rade normalno s obzirom na rut.

Ne koristim, ako radi na xeu radi i ovde.

Poslednja izmena:
IMG_20221023_082451_925.jpg

Pixel Experience based on Android 13 for MI 10 (umi)!

Changelog:
  • Updated to latest iMmensity X kernel
  • Added Miui Camera from Stock!
  • Synced with latest PE sources.
  • Added various features
  • Misc other changes

Note:
  • Make sure to format data before flashing (if coming from Android 12/12L)
  • Firmware is on 13.0.7. Make sure to be on that firmware
  • Selinux is set to permissive for this release. Safetynet etc still passes :)

Download

Screenshot_2022-10-23-09-08-24-940_com.android.settings.jpg

Flesovao preko xeu stable. Sve radi brzo i fluidno, ima nekih novih opcija i ota radi. Bice super ovo jer cemo imati weekly buildove i miui14 kako bude izlazio za 12x.

Sad ide flesovanje Pixel Experience A13 sa miui kamerom :)

Screenshot_20221023-111405_Pixel Launcher.pngScreenshot_20221023-111920_Camera.png

Kakva zver od roma :) ko voli AOSP romove a ne moze bez miui kamere ovo je ROM za njega.
Baterija na prvu ruku deluje jako dobro. Imao sam oko 6.5h sota sa novom baterijom na xeu stable beta poslednjem. Ovde ocekujem oko 8h.
FP senzor radio identicno kao na miui, odlican. Zvuk, animacije, sve je perfektno za sad. Apsolutna preporuka ko zeli da osvezi telefon.

Prilozi

• Screenshot_20221023-111415_Settings.png
    Screenshot_20221023-111415_Settings.png
    538.2 KB · Pregleda: 12
  • Screenshot_20221023-111428_Settings.png
    Screenshot_20221023-111428_Settings.png
    528.1 KB · Pregleda: 12
Nazad
Vrh Dno