Sve radi kao sat na originalu već 2 meseca.
Ima li novosti haha 😂Kad ste vi plasljivi. Ja to instaliram pa ako ne valja sam sebe psujem😀
Ja sinoc update-ovah.. Cini mi se da cak i ljepse radi od 12.5, ali mi se isto tako cini da je baterija losija.. Nijesam radio factory reset jos uvijek.. Ne mogu se natjerati 😂U ovih par dana koliko koristim 13.0.4 nisam primetio neke promene u odnosu na 13.0.1.
Nisam napisao na ovoj temi ali fluidnost na koju sam se zalio u pocetku kad sam presao 13.0.1 se posle 7-8 dana vratila u normalu.
Baterija je za sad ista.
Moj Mi 10 ima 8+3GB.Koliko RAM memorije ima 6 ili 6+2 !?
Hvala svima na odgovoru
Tih "+3gb rama" je obican swap file.Moj Mi 10 ima 8+3GB.
Zavisi koji model (Mi 10, Mi 10 Pro, Mi 10 Ultra) i koju verziju memorije uzmes, od toga se razlikuje ram, ceo spisak mozes naci na netu.
Ma ja sam samo naveo kako mi pise u postavkama.Tih "+3gb rama" je obican swap file.
Sistema...Miui 13.0.3..kad ovako otkljucam telefon...cuju se obavestenja i to...ali kad je zakljucan...nema zvuka za obavestenja...uopste.Koji update?
Ja sam na weekly xeu, sve je ok
Kod mene nista novo.. baterija ni bolja ni losija, ostalo estetski mi se cini isto.. mozda je sistem malo fluidniji, ne znam..Stigao mi danas 13.0.5.0 od 3.4GB!
Pise da je bezbedonosna android zakrpa za maj 2022
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari