Šta je novo?

Xiaomi Mi 10 / Mi 10 Pro

Ja imam i neki twrp za A12, ali ne može da se flešuje kroz njega. 😅
Samo prati uputstva na xeu i to je to.

I ja imam problem da uradim update na noviji xeu rom.Na kompu mi je win 10 i kad stavim fon u fastboot mode ne vidi mi adb driver i fon se ne vidi kad je u fastboot modu.Objasnjeno je da se sada pomocu scripte pokrece update posto je u pitanju xeu weekly rom android 12 i sve uradim kako treba ali jednostavno komp ne vidi fon kad je u fastboot modu.
Do sada sam koristio update preko twrp-a za instalaciju novog roma ali sada vise ne mogu posto twrp ne radi na android 12.
Koliko sam citao problem je win 10 i adb driver.
Navodno ovo funkcionise na win 7 ali nisam probao.
Da li je neko mozda resio ovaj problem?

Meni nije radilo. Pobrisao sam sve drajvere, restartovao komp, instalirao gomilu novih, restartovao komp i nekako je proradilo. Možda neće baš iz prve sve da radi, ali posle malo cimanja i nalaženja pravog drajvera proradi. Glupost koja iritira.

Meni radi na win 10. Nisam imao nikakvih problema, negde sam našao link za drajvere koliko se sećam, instalirao i radilo na keca..

@nightshadow
Ako se setis gde si nasao drajvere okaci link ako ti nije problem pa da probam da ih skinem i vidim da li ce raditi?
Ja sam skidao neke ali mi ne vidi fon kad je u fasboot modu?
Kad upalim fon i zakacim ga na komp uredno ga prepozna.

Je l moguće vratiti se sa xeu 22.2.23 (MIUI13, A12) na poslednju verziju MIUI12.5 A11? Mislim da mi je baterija za 1h SOT-a bila bolja na 12.5.

Da li se zna kada cemo dobiti MIUI 13?

Evo mene na Xiaomi EU romu.. Tek danas presao i flashovao zadnju verziju.. Za sada mi izgleda okej, xiaomi dialer i messages app je nesto najbolje od svega.. Ima nekoliko novijih featura, ali mi se ne čini da je fluidniji u radu? Ne znam, ovo su samo prva zapažanja. Double tap to lock je isto ogroman plus na EU romu..

Stigao MIUI 13 konačno

Prilozi

• Screenshot_2022-03-21-11-49-54-859_com.android.updater.jpg
    Screenshot_2022-03-21-11-49-54-859_com.android.updater.jpg
    42 KB · Pregleda: 27
Ti imas pro verziju ili obicnu?

Ja imam Pro,.još update nije stigao, ali i kad stigne neću ga odmah prihvatiti. Čitam da su mnogima brick-ovali fon sa novim update-om.

Desava li se jos nekome od vas da vam spusti sa 90 na 60hz na EU romu sa vremena na vrijeme? Odjednom teo sam od sebe promijeni na 60hz a u podesavanjima pise da je na 90. Problem rijesim tako sto u podesavanjima kliknem na 60 pa vratim na 90hz i problem bude rijesen an kratko vrijeme..

Jok, za divno čudo to savršeno radi. 😅

Nemam ni ja taj problem, poslednji xeu build.

I ja sam na poslednjem buildu. Desilo mi se bar 10 puta juce da ga moram vratiti na 90hz..
P. S. Primijetio sam da je baterija drasticno slabija u odnosu na stock MIUI fabricki. Da li je do androida ili do xeu ne znam, ali znam da imam sat vremena sota-a manje na kraju dana..

Poslednja izmena:
Ja sam prezadovoljan baterijom. Mislim da dugo nece izaci telefon ovakvih performansi sa ovako stedljivim cipom. Qualcom sto pre treba da se vrati Tsmcu

Evo bas procitah temu na XEU forumu o zadnjem update-u.. Svaki drugi komentar je o tome kako sistem sam spusta sa 90/120hz na 60hz.. Vi ste medju onima 50% sto vam sve radi hahah.. Nadam se da ce sledecim update-om popraviti taj bag.. ostacu jos malo na XEU, mada sam htio odma zbog ovog pada osvjezenja ekrana da se vratim na stock miui..

Imas sad i stock miui 13, mada i on je neka stable beta

Izbjegao bih opet mijenjanje sistema.. Ostao bih na XEU zato što ima podesavanje grida na desktopu i dt2lock.. To bas koristim..

Imam novo pitanje. S obzirom da je izasao novi xeu update, kako ga updateovati, s obzirom da ne moze preko twrp? Spojim tel na komp, stavim tel u fastboot i onda pokrenem skriptu windows_fastboot_update_rom na kompu i to je to?

To je to :)

Da li je jos nekome stigao miui13? Kod mene ga i dalje nema...

Ja cekam 13.5 😁🇨🇳

Imate li kakvu preporuku za AOSP rom za Mi 10? Bih probao neki prije nego sto se vratim na stock jer mi 4h sot-a ne odgovara na EU romu nikako..

Evolution X je najstabilniji i redovno se azurira. Ostalo je sve neka alpha.

Imate li kakvu preporuku za AOSP rom za Mi 10? Bih probao neki prije nego sto se vratim na stock jer mi 4h sot-a ne odgovara na EU romu nikako..
Evo, tačno godina od kada uzeh Mi10T Pro u A1, uz 24 meseca UO.
Baterija je toliko oslabila, da je 4h SOTA misaona imenica za official MIUI.

Nazad
Vrh Dno