Šta je novo?

Xiaomi Mi 10 / Mi 10 Pro

Pa taj je i na XEU, valjda.

Послато са Mi 10 помоћу Тапатока

V12.2.2.0.RJBCNXM
Ovaj?
Sad ga skidam...
:)
A čekam XEU, naravno.

BTW, koje sve verzije imaju dual SIM? Znam za kinesku i indijsku. Još neka?

Da li skidas fastboot verziju? Ja sam skinuo fastboot, i danas poslepodne instalirao, uradio debloat, weather apk i onaj mi roaming mogu da se uninstall sa dugackim klikom na apk pa apk info i onda ima uninstall.
dual sim imaju samo kineska i indijska verzija miui-a

Ovo je naziv fastboot roma umi_images_V12.2.2.0.RJBCNXM_20201105.0000.00_11.0_cn_4928312f02

Poslednja izmena:
miui_UMI_V12.2.2.0.RJBCNXM_70656c74cb_11.0.zip
Twrp fajl.

valjda je to to, ja sam skinuo fastboot, juce prekljuce sa telegrama, a sad ne mogu naci link

Skinuo se. I nema recovery u sebi. To bi onda trebalo da znači da sa 3.4.2.0623 mogu da ga flešujem?

Naš'o!
:)
Ali ovaj je 09/11. Ne znam da li na njeg' mislimo?

Edit: ništa se slika ne vidi.
https://bigota.d.miui.com/V12.2.2.0...RJBCNXM-V12.2.2.0.RJBCNXM-5aa1d5b582-11.0.zip
b6091dddb435edc9c0051a70874715fd.jpg

Poslednja izmena:
To su sve recovery verzije. Jer su zip format. Ja sam skinuo fastboot verziju

Da li si flesovo?
Uz pomoc twrp? Nisi morao format data

Edit.
Poslao sam ti poruku na Telegram i link za fastboot verziju

Sent from my Mi 10 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Beše kasno sinoć da odgovaram (radi se danas :) )
Da,s kinuo sam recovery verziju i još je nisam flešovao. Videću šta će XEU da uradi, pošto vidim da se ubrzava izbacivanje zvaničnih bilfova.
Sigurno će morati format data, jer mi je telefon na 12.0.8.
Prosto ću da sačekam da izađe nešto upotrebljivo, spakovano pa onda da se upuštam u flešovanje. Treba mi telefon zbog posla, pa ne smem da se igram preterano.
A i video sam koliko je Indusa "sredilo" telefone sa ovim novim twrp...

Evo i mene na xeu konačno ;)
Koliko smara ovaj problem sa FSG na 3rd party launcherima.. Ne znam da li je do gugla ili šaomija(mislim da je do šaomija) ali je baš bezveze.
Workaround je korišćenje neke full screen gestures aplikacije, ali to ne radi baš najbolje..

Vredi li mi mi 9 + 200eur za mi 10 (8/256) 2 meseca star? Mislio sam cekati mi 11 za upgrade al sad sam u dilemi

Послато са MI 9 помоћу Тапатока

Ja bi sacekao.

Послато са SM-G955F помоћу Тапатока

Pa ono, računaj da si prodao mi 9 za ~200 jura u tom slučaju. Pošto sam ja moj mi 10 platio 400, 4 meseca star, kao nov bukvalno.
Ne znam kako se kreće cena za mi 9 po oglasima, ali to ti je računica.
Doduše druga stvar ako je taj koji uzimaš neotvoren, onda je skuplji dosta.

A Mi 11 će da košta četvoocifreno....

A ovi kinezi svi isti, mi na Huaweiu imamo koliko toliko normalan OS ali nemamo google a vi na Xiaomi imate google ali nikako na zelenu granu sa OS_om [emoji16]

P40Pro+ & Tapatalk

A šta pa fali MIUI-ju? Msm, ako možeš da daš konkretne stvari.

Meni je miui babaroga os. Drzim neko vreme aosp al se uvek vratim na miui. Zbog njega najvise furam Xiaomi

Послато са MI 9 помоћу Тапатока

Pre ovoga imao sam dva Huswei-js.
Legao mi je EMUI, sada mi je legao MIUI.
Dok telefon radi onako kako me i treba, sve je u redu.
Dobro je što je MIUI pun nekih sitnih forics kćns koje sam se vrlo brzo navikao.
FSG kao prvo.

A šta pa fali MIUI-ju? Msm, ako možeš da daš konkretne stvari.

Nemam pojma, nikada koristio ali vidim mali milion nekih romova, verzija, flešovanja ovog i onog pa mi ostavlja dojam da s tim MIUI uvijek neki problemi.

P40Pro+ & Tapatalk

Poslednja izmena:
Ma neeeeee. To je samo prednost. Imaš više mogućnosti.
Nisi nikad koristio"kuvani" ROM?

Zadnje flešovanje custom romova sam radio čini mi se na Galaxy S5 ili S6 uređaju [emoji16]

P40Pro+ & Tapatalk

Poslednja izmena:
Ja stao sa One X.
Ali vidim da Xiaomi ima puno potencija za to.

Ja svoj Mi10 nazalost menjam. Nikako da se naviknem na MIUi, bez obzira sto pruza gomilu opcija.

Nemam pojma, nikada koristio ali vidim mali milion nekih romova, verzija, flešovanja ovog i onog pa mi ostavlja dojam da s tim MIUI uvijek neki problemi.

P40Pro+ & Tapatalk

Nikad nisam koristio, ali ajde da pljucnem cisto tako sto nisam nesto koristio.

Jel ima neko problem sa random restartom na global verziji 12.0.6 greska je find device unexpedetly closed vidim da dosta njih na xda ima problem

Msm da je MIUI najlakse prilagodjavajuci skin na trzistu. Bukvalno da koristis Samsung godinama, predjes na Xiaomi, za 3 dana si sve pohvatao, lagan je nekako :D

Kad već pričamo o prilagođavanju, zna li neko da mi objasni kako da namestim da jezik bude srpski latinica? MIUI 12 stock je u pitanju.

Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka

Nazad
Vrh Dno