Tomiprunet
Slavan
- Učlanjen(a)
- 10.04.2020
- Poena
- 265
@m@c|-|oR na zadnjem, tj danjasnjem miui xeu weekly radi dual app, probao sam sa Telegram, i radi
Jedina mana ako se može tako reći jer to je pre nedostatak je nemanje IP sertifikata. Da je vodootporan...uh.
nema sd karticu
nema 3.5mm ulaz
nema dac
nema ip68
nema dualSIM (valjda)
uzmes LG V40 koji sve to imai ustedis 100 evra
1. Nepotrebno pored 256gb i milion cloud servisanema sd karticu
nema 3.5mm ulaz
nema dac
nema ip68
nema dualSIM (valjda)
Sd kartica mi je najveća mana. Resetujes telefon posle apdejta i nemaš ni muziku, slike, video snimkenema sd karticu
nema 3.5mm ulaz
nema dac
nema ip68
nema dualSIM (valjda)
Nego je l treba neki config da se učita?https://forum.xda-developers.com/ap...gle-camera-port-t3862448/page263#post83917363
Gcam koja baš dobro radi.
Ima tu još puno prostora da se dotera kvalitet slika ali senzor je fabrički prilično neiskorišćen.
Послато са Mi 10 помоћу Тапатока
Ja koristim android auto bez ikakvih problema na Mi 10t.I mene zanima ovo za GCam i može li na stock rom?
Nego još jedno pitanje. Da li neko koristi Android Auto? Na Mi10 fabrički dolazi već instaliran Android Auto, što bi bilo super da je za naše tržište omogućen. Inače prosto skineš apk, instariš i radi. Ali pošto je ovde preinstaliran čak i kad ga obrisem/vratim na fabričku verziju pa instarimam apk, Google provali i ne da mi da ga pokrenem.
Postoji li neka laka fora da se ovo zaobiđe?
Ne, nikakve config. Ima da sta xml- ova, čak i Telegram kanal samo za xml-ove.Nego je l treba neki config da se učita?
Najnoviji ROM, debloatovan, bez reklama i nepotrebnih aplikacija, optimizovan i sa isteklim omogućenim dual SIM.Šta se dobije sa tim što radite telefonu?
Послато са Mi 10 Pro помоћу Тапатока
@Tomiprunet , da nastavimo priču sa Telegrama (ovde neće valjda da mi daju upozorenja)
Od 121115 sa Romom se flešuje i novi TWRP, koji ne može da dekriptuje data i system patricije i koji uzrokuje bootloop.
Za ulazak u recovery treba da se koristi stari 3.4.2.0623) u koji se ulazi samo preko fastboot boot twrp.img.
Alternativa je da se koristi taj novi ali samo preko UTG USB-c adaptera, pa preko fleške se instalira rom, ili magisk ili štagod.
Ljudi dosta hvale kineski MIUI za koji kažu da ima manje problema pa ću prvo probati njega da vidim vredi li. Ili ću samo da sačekam sledeći stable XEU.
Dual apps rade od koje verzije?
Послато са Mi 10 помоћу Тапатока
Ja koristim android auto bez ikakvih problema na Mi 10t.
Ne kapiram šta te ograničava.
Sent from my M2007J3SY using Tapatalk
Startuje ti se u kolima wizard kad ga priključiš prvi put. Radi samo na kabl ili ako imaš baš neki fancy auto kao wireless.Zanimljivo. Iskreno nisam probao u autu, sve zaboravim kabl jer ne idem van grada ovih dana, probaću. Ono zbog čega mislim da nece raditi je što ga nema u app drawer. Ne mogu nikako da ga startujem. A trebalo bi da može da se pokrene i bez auta. Nalazim ga tek u play store u sekciji "installed". Ni tu nemam "open" već samo upozorenje da nije omogućen za moj region i dugme "uninstall". Pa zbog toga sumnjam da će se i sam startovati kad ga prikačim na auto.
Razlog: korist.
Onemogući sve što ne želš da drugi kontrolišu, već da bude kako si ti zamislio (jer iza svega, na kraju priče, leži direktan ili indirektan profit, od reklama ili informacija).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari