Šta je novo?

Xiaomi Mi 10 / Mi 10 Pro

Je l može nekako da se podesi jačina ili šablon vibracije? Ovo za pozive je očajno.

Sjbli nešto?

Послато са Mi 10 помоћу Тапатока

Nisu nista sjbli, vec jednostavno je slabija prodaja, skup je, ljudi vise kupuju mi 10 ili mi 10 ultra. Mi 10 pro nije toliko bolji od mi 10 a dosta je skuplji jos i sada.

Kakav je to problem, ne radi apk i telefon zbog izgleda ikonica? Totalno nebitna stvar.
Mnogo ste se razmazili..
Ako već ne znaš odgovor slobodno preskoči post...
Nemoj da pišeš čisto da bi napisao nešto.

Bukvalno nebitna stvar ako radi aplikacija.
Elem, promeni temu na default, možda je do icon pack-a.

Menjao sam temu ali i dalje ostaje taj problem. Nije neki veliki problem zbog kojeg ne može telefon da se koristi ali mene pomalo nervira...

Nije nista novo. i na aosp androidu, kod nekih aplikacija ( phone najcesce ) kad se promeni ikon pak ta ikona ostaje onakakva kakva je i bila, a ne kao nova ikona. Kod nekih moze da se klikne na ikonu pa na info pa da se promene ikonica, a kod nekih ne.

Obriši pa instaliraj ponovo.
Evo meni Gmail ima novu ikonicu, dok Messenger ima staru. Ne bih ni izvalio za Messenger ikonicu da nije pisano o tome.

Ja greškom u TWRP odradio factory reset(?), sad kad priključim telefon na PC imam gomilu internal storage particija i ne mogu da prebacim ništa na fon, na telefonu stoji da imam slobodno svih 128gb. Da li se neko susreo sa ovim problemom ili zna možda kako da ga rešim?

A imaš android 11?
Enkriptovao si data patriciju. Treba ti jedno lepo format data i ponovno instaliranje Roma.
Edit: Kolega bio brži.

Послато са Mi 10 помоћу Тапатока

Rešeno. Hvala na pomoći. :d
Kako vam se čini baterija? Meni je samo dobra, ne i odlična.

Za mene odlična. Stavljao sam screenshot pre par dana. Uveče ostanem sa 30ak % baterije, uz dobro korišćenje preko dana. Inače, danas mi je stigao wireless charger od 55w, xiaomijev. Probacu kad se baterija potroši malo kako radi. :)

Sent from my Mi 10 using Tapatalk

Uzeo sam preko KP staklo za kamere, za ne daj Boze. Lepo su legle.

Isti saj od gore je objavio da xiaomi povlaci i mi 10 iz prodaje, jos se jedino moze naci najslabiji model 128GB . Kazu najverovatnije jer ce uskoro mi 11 sa sd875

A Mi 10 izasao u februaru...kako ih stancaju...

Ako bude uskoro Mi 11 kontam da je to zbog one najave da ce S21 da izadje ranije nego inace..

Sent from my Mi MIX 3 using Tapatalk

Cena mu je 470e na KP, bice to u aprilu/maju sigurno 400e ako ne i ispod toga.. Bice to dobra kupovina, samo treba progutati rupu u ekranu..

Ne bih ni ja stavljao da ima nekih hard case-eva kod nas ali nazalost nema.

Imas nilkinove frosted. Odlicni su, mogu ti reci.

Snimio sam je ali nije ceo telefon oklopljen :). Ja volim da bude kao tenk. Nije losa ova sto dolazi sa njim, lepa tekstura pozadi ali bih voleo neki rugged case.

Još kad je džabe :d

Sent from my JNY-LX1 using Tapatalk

Opasna stvar ovaj 55w wireless charger. Povezan na punjač od mi10, 33w od 0-100% napuni za 1:15 minuta. Imam i xiaomijev punjač od 65w type c, za laptop, Ali sa njim ne pokazuje turbo charging na telefonu, ni direktno ni preko wireless punjača. U svakom slučaju, baš zanimljiva stvar.
6595e2e404a44f5f7f7239d821165a12.jpg

Sent from my Mi 10 using Tapatalk

Osvetljenje 60-70%,data podaci uključeni 9h. Sasvim dobra baterija, mada očekivao sam malo bolju autonomiju s obzirom na kapacitet baterije.

Poslednja izmena:
U jednoj popularnoj radnji u Balkanskoj Mi 10 pao na samo 51000 din (bio je dugo oko 60000, 128 verzija). Toliko je bio i Mi 8 u ova doba pre 2 godine.
On teško ispod ovoga može ići, još 20-30€ max.

Poslednja izmena:
Vrh Dno