Šta je novo?

Xiaomi Mi 10 / Mi 10 Pro

Jel probao neko da uradi ota na najnoviji weekly?

Sent from my Mi 10 using Tapatalk

Ja skinuo weekly xeu, a u isto vreme i izisao PureCaf pa sam instalirao PureCaf android 11 :)

Kakav je?

Послато са Mi 10 помоћу Тапатока
Mogu reci da je odlican. Safety net prolazi bez magiska. Ja ne koristim aod ni zakljucavanje ekrana, pa ne znam kakav je otisak prsta. Ali ovako je odlican. Dobro je sto ne dolazi sa preinstaliranom kamerom.

Sent from my MI 10 using Tapatalk

Zvanično sam postao teDka jednog malog aMgela od 128gb. :d
Ko hoće da čestita nek čestita, uskoro utisci. :d

Je l isprobao neko xeu 20.10.29/30? Kakva je baterija u odnosu na 20.10.15? Ima nekih bagova pa bih da flešujem ako nije zeznuta baterija.

Za mi 10 imas i 20.10.16 :D 20.10.22 je isto dobar sto se tice baterije 29/30 ne znam ali ne verujem da su nesto zeznuli. probaj

Neka preporuka za hard case, staklo za ekran i kamere? Nema camshiled kod nas a sa aliexpress-a kosta dostava kao 3 maske :).

Može biti. Proveri podešavanja boja, da nisi nešto "omekšavao".

Послато са Mi 10 помоћу Тапатока

Današnja baterija, stock 12.0.6. Uglavnom WiFi, oko sat video razgovora i normalno korišćenje, sa tim da mi je 4g pokrivenost mnogo slaba. :)
2401da80a59ac9ae39750c400f3b8c5d.jpg
52522b571786acd4c9b2117c8b45ddd8.jpg

Sent from my Mi 10 using Tapatalk

U ala sam juče slešio nekim programom telefon. Na kraju se ispostavilo da je Month widget i widget za Today weather. Kada je krenuo da ludi na nova launcher-u. Jedna poruka za drugom da sve aplikacije prestaju sa radom i da prijavim Xiaomi-ju problem. Ja obrisao njih i sve šljaka opet kako treba. Nema i dalje MIUI12 taj deo kao recimo OneUI da widget-i rade kako treba. Ne vidim da je to neki problem da se napravi. Probao sam i na Max 1 i Max 3 koji ima MIUI12, i samo mi na Max 3 pravi problem pa povezujem da je do OS-a.

A nou :(. Koristim ga godinama, čim uzmem neki novi telefon, prvo ide Nova pa sve drugo :). Znam da je testa radi ali...ajde probaću ne gubim ništa :).

Edit: Probao sam stock launcher, sve radi kako treba na njemu.

Poslednja izmena:
koristim today weather widget sa Apex launcherom bez problema....

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Kod Nove recimo postaviš widget, ali čim ga postaviš zabode za klik. Ne možeš ništa da uradiš, ne raguje na dodir na widget delu nego ulazi u settings telefona (podesio sam dupli klik da otvara Settings). Prolazi kroz widget da tako kažem :).

Dodaj u other permission za tu app "Display pop-up windows while running in the background" i onda će da ti radi widget...

Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk

Poslednja izmena:
DOKTORE! Svaka čast. Radi sve kako treba.

Ehhhh koliko sam se i ja mučio s tim problemom dok nisam provalio... [emoji16][emoji16][emoji16]

Jao kako radi, pu pu da ne ureknem. Nego, ima li Xiaomi neki PC Tool kao što to ima Samsung (SmartSwitch) koji može da napravi ceo klon uređaja pa ako je potrebno da se vrati da vrati sve kako je bilo? PC Suite mi ne radi tj., ne može da pronađe uređaj ali čitam da je limitiran samo za neke. Ima i u podešavanjima lokalni backup, jel to neko probao? A ima i na komp da se odradi.

Ja sam generalno backup povlačio s Google-a a imas u okviru telefona ove opcije...
9d9a320fde78099cf3ddd756148f6612.jpg

Da ali sa Google-a ne moze mislim da vrati kao image sve kako je bilo. Probacu svakako.

Zašto mi se posle update gmail i messenger aplikacije nije promenio izgled ikonice?
Vidim da je promenjen izgled ali meni stoji kao i prvog dana kad sam upalio telefon...
Da li neko zna rešenje za problem sa ikonicama?

Stavio sam hydrogel zastitu na ekran, posto je ono djubre od kaljenog stakla, pocelo da puca samo od sebe. Folija je nekako mekana za nokat i stvarno kada se pritisne sa noktom, dodje do udubljenja i posle nekog vremena, nestane to ostecenje. Bilo bi bolje da je za 1mm kraca, ili duza, jer se desi da maska odlepljuje ivice sa ekrana

Nazad
Vrh Dno