Taj Mi 10 na oglasima za 500e sam ja prodavao. Ja recimo, za razliku od svih ovde uopste nisam bio odusevljen telefonom. Pretezak mi je, losa je distribucija mase, zvucnici se lako prekriju dlanovima u landscape modu, pa dzabe sto su brutalni. Miui onako, polu zadovoljan, videh da mi secne Google feed (ovo je verovatno do launchera, jer sa Nova launcherom leti) na sd865. Kamera odlicna samo glavna, sirokougaona i makro su nikakve. Silno hvaljeni inline x vibro motor, njah, ni prineti Samsungovom, LG-ovom ili Oneplusovom (trenutno sam na Oneplusu 8). Generalno dobar telefon, ali toliko, nikako odlican. Iskreno dosta sam zadovoljniji Oneplus 8, po svakom pitanju sem po pitanju kamera. Mada nikako na 1+8 nisu lose kamere, ali nisu flegship nivo. Sta znam, da kosta Mi10 nov 500e (ja ga platih 600 i koristio dva nepuna dana) bio bi odlicna kupovina, za sve preko toga nije. Eto to onako iskreno iz prve ruke i direktnog poredjenja sa cenovno i po performansama najblizim telefonom. 1+8 naprosto deluje kao kompletniji telefon, brdo sitnica su u pitanju, ali je sve nekako utegnutije i finije u radu.