Šta je novo?

Xiaomi Mi 10 / Mi 10 Pro

Znaci tek u aprilu cemo moci isprobati telefon i kupiti negde na jesen, ako uopste spuste cenu dotle

Послато са SM-G935F помоћу Тапатока

Tema je Mi 10.

Pa i jeste! Uporedio sam cene sa telefonima drugih kompanija koji su izasli u skorije vreme, sta je tu toliko lose i van teme da se obrise komentar dva puta? Uopste nije off topic jer je dosta njih pljuvalo ovde xiaomi zbog cene mi10 serije a na kraju ispade oni najjeftiniji a jos i bolji od tih doticnih telefona sto sam napisao. Bas ne kontam brisanje komentara i kakva sam to pravila povredio da se obrise dva puta, al dobro, vasa kuca vasa pravila, nazalost

Biće zanimljivo videti u kojoj meri će ga nabavljati naši provajderi. Ako bude oko 200e ispod s20+ to će biti možda i dosta lepa priča

Sent from my MI 8 using Tapatalk

750 dolara je valjda u USA.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Od kada se xiaomi prodaje officijalno u USA ?

Dok ne izadje global, dakle sa global romom, dzabe svi ovi review-ovi....
Bilo je proslosti dosta dobrih, ali i losih stvari, sa global romom, posebno u pogledu kamere.

Kod nas tek kraj aprila u prodaji.

Послато са SM-G935F помоћу Тапатока

Znači faktički će na oglasima u maju mi10pro biti iste cene kao s20+ ?

Šteta , a imao je potencijala.

Ne može kvalitet i da košta 400e. Nikad nije bilo, niti će biti.

Sent from my OnePlus 7 Pro using Tapatalk

Ma padaće cena kao i svakom Šaomiju, sledeće godine u ovo vreme Mi 10 oko 300, Mi 10 Pro maksimalno 400, možda čak 280 i 350.

Uh ne verujem nešto. Ali ako nas zdravlje posluži videćemo;)

Mislim da malo preterujete sa cenama. Nije realno da mi10 pro toliko bude, pogotovo sad kad mozemo da kazemo da je huawei ispao iz "trke".
Sta mislite, jel mozemo da se nadamo da ce mi 10 serija moci legalno da se kupi kod nas?

Послато са SM-G955F помоћу Тапатока

Ja se tome nadam...

Poslato sa COR-L29 uz pomoć Tapatoka

Biće sigurno legalno kod nas , kad već na bilborde guraju mi note 10 onda je sve jasno.

Jedino će kasno doći kod nas (neko napisa kraj aprila ) , do tada neće biti zanimljivo uopšte i razmatrati o njemu.

Ma kad ti tako kažeš :D

Ne kažem nego zakljucujem logički :)
Svakako neće imati šta da traži pored s20+ a razlika u ceni će tada biti 50ak e. Kinez ko Kinez

Ajd bas da vidmo :)
Zasto si na mi8, zasto nisi uzeo s10+
Ne znam sta ti to znaci kinez ko kinez?

Samsung treba prvo da nadje novo ime za exynos modele u Evropi.Jedan Huawei je mnogo casnija firma(u ovom konkretnom primeru) od Samsunga, njihov nastup na trzistu je posteniji, Kirin i to je to.Isto ime, a nije isti proizvod.Znamo da je razlog ugovor i licence, ali stavi drugo ime(ja verujem da su i u tv industriji izabrali qled kao da plagiraju oled, nepazljivo oko ce videti q kao o)Xiaomi je skoro jedina opcija kod nas da uzmete telefon sa poslednjim Qualcomm chipsetom, Nokia, Motorola, Sony nisu bas jednaki iako bih licno voleo da Xiaomi ima vise konkurencije.Oneplus zvanicno nema kod nas, Realme je skromno i tek nedavno poceo...

Poslednja izmena:
Svakako neće imati šta da traži pored s20+ a razlika u ceni će tada biti 50ak e. Kinez ko Kinez

Po kojoj logici ce se tad cena razlikovati za 50ak evra ako se sad razlikuje za 200 300? Samsungu brze pada cena ili sta, nikako da skontam tu logiku?

Pa logično je kako kaže čovek . Tada će Samsung već biti par meseci na tržištu, mi10 će da se tek pojavi. Pretpostavljam da se govori od kp cenama.

Gesendet von meinem Moto Z (2) mit Tapatalk

[YouTube]3aa54zVlJDk[/youtube]

Ne drži se lose ovde u poređenju sa s20u.. ako se zna da i ultra bolje slike baca nego ova exynos verzija.

Baš me interesuje koliko će koštati kod provajdera kada dođe i ako dođe.

27.03. predstavljanje valjda u EU, mada 99% da ce da ga odloze.

Nema šta da ga odlože kada je online. Već su ga odložili za taj datum

Kinez vs Korejanac biram kineza nevredi taj samsung tolko i ostane mi neka kinta u dzepu...

Послато са MI 9 помоћу Тапатока

Vrh Dno