axel-junior
Slavan
- Učlanjen(a)
- 13.02.2013
- Poena
- 225
Jel ima negde kod nas? Naručio sam s alija ali ko zna da li i kad ce.
Sent from my Mi 10 using Tapatalk
Jel ima neki redaktor ovde?Danas idem po novi Mi 10.
Moram priznati da sam sam se zaje*ao sto sam prodao stari posle par nedelja samo. Ocekivao sam previse izgleda od Mi 11 koji sam zeleo da kupim ali problemi sa slabom baterijom me vracaju na moj Mi 9 a drugi problem sa pregrevanjem me je skroz odvratio od njega.
Nego jel flesovao neko xeu 12.5 weekly i kako vam radi?
Ili da se drzim stable beta 11?
Sent from my TA-1020 using Tapatalk
Nije lose naruciti dva-tri sa razlicitih mesta pa nek stoji. Ali ukilavila je nasa carina haos.Jel ima negde kod nas? Naručio sam s alija ali ko zna da li i kad ce.
^Momce, budi moj redaktor <3
Nisi u toku, i noviji Pikseli su u problemu, tačnije svi modeli telefona koji su izašli na tržište sa androidom 10 i 11.Za te stvari si trebao da kupiš pixel a ne xiaomi.
Baterija krsh, inače ne bih razmisljao.Za te stvari si trebao da kupiš pixel a ne xiaomi.
Baterija krsh, inače ne bih razmisljao.
XDA je institucija, možeš da se kladiš da se vremena menjaju ali institucije ne padaju tako lako.Xda ce propasti uskoro, barem sto se tice te sekcije o custom romovima.
Svima radi normalno?Ljudi jel ima neko problem sa glasovnim porukama na whats app? Kad pustim primljenu poruku bukvalno ne cujem glas nego samo kao da mi stižu notifikacije? Testirao sa vise ljudi, definitivno je do telefona /softvera/podešavanja...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari