Šta je novo?

Xiaomi Mi 10 / Mi 10 Pro

...... to mi je bitno da dobro izgleda i da ne klizi iz ruku , hvala na preporuci.........

Imam ja. Dobar grip ne klizi telefon, ne deblja preterano telefon, prijatna za korišćenje i dobre je čvrstine. Jedino što se malo ćoškovi izližu od nošenja u džepu ali koliko vidim ni ne primeti se nešto puno.
Jedino što iritira prašina koja se nakupi oko kamere i ne može da se očisti dok se ne skine maska. :d

...da li neko koristi Nilkin super frost masku i ako da , kako se pokazala ?!?
Upravo na telefonu. Estetski prelepa, kvalitetna i najbitnije ne povećava gabaritno ovu cigletinu. Dobar grip Takodje.

Sent from my Mi 10 using Tapatalk

Da li korostite neko staklo uz te Nillkin futrole? Koje je kompatibilno?
Najvise me zanimaju ona full glue stakla, konkretno od Comicell proizvodjaca ako neko koristi. Pokazali su se zaista odlicno.

Ja samo fabricku foliju, ono sto ne znam je koliko ce oleo premaza otici kad se skine to full glue staklo. Pre bih isao na neku varijantu samo sa ivicama

Koristim fabričku foliju. Kad se upropasti imam spreman hydrogel. Stakla nikad ne stavljam.

Fabrička folija, fabrički case.
Na svim telefonima do sada. Eventualno zameni foliju ako počne da se trga.

Послато са Mi 10 помоћу Тапатока

...da li neko koristi Nilkin super frost masku i ako da , kako se pokazala ?!?

Koristim je na poco f2 pro fonu i maska je ekstra legla na fon.Za ovih mesec dana nije pocela da se guli ili nesto slicno.Kupio dve sa ebay-a u crnoj boji za sebe i sestru.I sa ovom maskom fon uopste nije klizav nego bas lepo lezi u ruci.

Gde ste našli hydrogel? Ja naručio sa Alija, ali teško da će mi stići uopšte, 80% paketa mi ne stiže uopšte

Nosim obican mi10 vec 10 dana. Kamera me sve vise i vise nervira. Da li je realno da je p30 pro imao toliko bolju kameru? Pogotovo u mraku.

Sa ovim 12.2.7 SOT se poboljšao. Posle praznika, kad počnem da radim videću i kakva će biti autonomija u "radnom" režimu.
To što dual apps ne rade, sam rešio aplikacijom Island.

Nosim obican mi10 vec 10 dana. Kamera me sve vise i vise nervira. Da li je realno da je p30 pro imao toliko bolju kameru? Pogotovo u mraku.
Pre 10 sam imao Pixel3. Kamera me nervira od prvog dana, plus je aplikacija korak nazad.
Pixelova aplikacija izvlaci bolje fotke, ali ne znam kako da je "pozovem" na double click power tastera kao što je za standardnu Mi kameru.

Imaš u MIUI gestures da podesiš aktivaciju kamere na power dugme, ako se ne varam.
Da li tripujem ili ne, ali saA11 slike izgledaju nešto bolje. Jbmliga.

Sa ovim 12.2.7 SOT se poboljšao. Posle praznika, kad počnem da radim videću i kakva će biti autonomija u "radnom" režimu.
To što dual apps ne rade, sam rešio aplikacijom Island.

Meni I dalje ne nudi ažuriranje na a11. Nije da mi se žuri ali ono... Svrbi me sad da ažurira kad vidim da sve više i više ljudi je zadovoljno

Pazi,ja nisam na stock romu

Imaš u MIUI gestures da podesiš aktivaciju kamere na power dugme, ako se ne varam.
Da li tripujem ili ne, ali saA11 slike izgledaju nešto bolje. Jbmliga.

Ima, ali Mi aplikacija, gledam kako da je zamenim. Najgluplje je što nema direktno share iz nje, mora fotka, Edit, gallery pa send.

Pa stavi gcam. To je bar lako.

Nemo ne čita :).
Hoću da gcam bude kamera koja se otvori na double click power dugmeta. To ne znam da li je i kako moguće.

E pa mLogo ti 'oćeš!
:)

Slikao baš pre 2h BgH2o i sve slike kad se zumiraju su mutne. Dok se ne zumiraju izgledaju stvarno top, čim se zumira očaj ništa u fokusu nije. Nisam se setio da fotkam sa Nikita Gcam. Moraću nešto noću da fotkam da proverim. Ono što je "dobra" stvar je što ni ne treba night mode jer su slike dovoljno svetle.

Danas idem po novi Mi 10.
Moram priznati da sam sam se zaje*ao sto sam prodao stari posle par nedelja samo. Ocekivao sam previse izgleda od Mi 11 koji sam zeleo da kupim ali problemi sa slabom baterijom me vracaju na moj Mi 9 a drugi problem sa pregrevanjem me je skroz odvratio od njega.
Nego jel flesovao neko xeu 12.5 weekly i kako vam radi?
Ili da se drzim stable beta 11?

Sent from my TA-1020 using Tapatalk

Nema više stable beta.
Sad je stable stable.
Ja sam na 12.2.7 i zadovoljan.

Danas idem po novi Mi 10.
Moram priznati da sam sam se zaje*ao sto sam prodao stari posle par nedelja samo. Ocekivao sam previse izgleda od Mi 11 koji sam zeleo da kupim ali problemi sa slabom baterijom me vracaju na moj Mi 9 a drugi problem sa pregrevanjem me je skroz odvratio od njega.
Nego jel flesovao neko xeu 12.5 weekly i kako vam radi?
Ili da se drzim stable beta 11?

Jesam ja. Radi lepo, jedino ima neki bug sa ikonicama u spotify/edge aplikacijama, sto je sredjeno vec za sledeci weekly.
I naravno ne rade FSG na bilo kom launcheru osim na fabrickom, to je na svim A11 MIUI verzijama.

Da, taj bug ima na svim telefonima, I kod mene na 9t.Kod eona se javlja I kod jos par aplikacija, takodje I na forumima ne prikazuje normlano smajlije, vec te hiroglife :)

Inace ovaj rom je ispravio problem sa snimanjem razgovora. Par meseci,nisam mogao uopste da pustim razgovor, samo par sek I nista se ne cuje. Sad opet radi.

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Nema više stable beta.
Sad je stable stable.
Ja sam na 12.2.7 i zadovoljan.

Xeu? Ovaj ima android 10 neki zaostali. A ne mogu da se cimam veceras sa otkljucavanjem. Inace i taj je zasnovan na kineskoj stable beti i dok ne bude stable stable nece biti fastboot rom

Poslednja izmena:
Da XEU.
Poslednji global stable koji možeš da flešuješ kroz Miflash je 12.2.2 čini mi se i imaš ga na miuifirmware.com ili tako nekako. Nisam pored računara da ti potvrdim.
A za otključavanje sada treba da čekaš dve nedelje.

Probacu unlock bar veceras, mislim da je to vezano za nalog ne za fon. Otkljucao sam mi 9 par puta, nije srao za cekanje samo prvi put

Ipak mora 7 dana da se ceka. Pas mater

Šta ste stavljali na ekran? Izgreban mi je i grebe se i dalje, pa bih da to pokrijem i da sprečim dalje, nervira me. Najpre bih neku foliju, razmisljam o mobile outfitters.
Jel imate još neki predlog? Da može i uslužno lepljenje, sam ne znam ni magnet za frižider da zalepim a ne foliju na kriv ekran[emoji23]

Hidrogel napred i nazad

Nazad
Vrh Dno