Upravo na telefonu. Estetski prelepa, kvalitetna i najbitnije ne povećava gabaritno ovu cigletinu. Dobar grip Takodje....da li neko koristi Nilkin super frost masku i ako da , kako se pokazala ?!?
...da li neko koristi Nilkin super frost masku i ako da , kako se pokazala ?!?
Pre 10 sam imao Pixel3. Kamera me nervira od prvog dana, plus je aplikacija korak nazad.Nosim obican mi10 vec 10 dana. Kamera me sve vise i vise nervira. Da li je realno da je p30 pro imao toliko bolju kameru? Pogotovo u mraku.
Meni I dalje ne nudi ažuriranje na a11. Nije da mi se žuri ali ono... Svrbi me sad da ažurira kad vidim da sve više i više ljudi je zadovoljnoSa ovim 12.2.7 SOT se poboljšao. Posle praznika, kad počnem da radim videću i kakva će biti autonomija u "radnom" režimu.
To što dual apps ne rade, sam rešio aplikacijom Island.
Послато са Mi 10 помоћу Тапатока
Ima, ali Mi aplikacija, gledam kako da je zamenim. Najgluplje je što nema direktno share iz nje, mora fotka, Edit, gallery pa send.Imaš u MIUI gestures da podesiš aktivaciju kamere na power dugme, ako se ne varam.
Da li tripujem ili ne, ali saA11 slike izgledaju nešto bolje. Jbmliga.
Danas idem po novi Mi 10.
Moram priznati da sam sam se zaje*ao sto sam prodao stari posle par nedelja samo. Ocekivao sam previse izgleda od Mi 11 koji sam zeleo da kupim ali problemi sa slabom baterijom me vracaju na moj Mi 9 a drugi problem sa pregrevanjem me je skroz odvratio od njega.
Nego jel flesovao neko xeu 12.5 weekly i kako vam radi?
Ili da se drzim stable beta 11?
Sent from my TA-1020 using Tapatalk
Xeu? Ovaj ima android 10 neki zaostali. A ne mogu da se cimam veceras sa otkljucavanjem. Inace i taj je zasnovan na kineskoj stable beti i dok ne bude stable stable nece biti fastboot romNema više stable beta.
Sad je stable stable.
Ja sam na 12.2.7 i zadovoljan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari