Šta je novo?

Xiaomi Mi 10 / Mi 10 Pro

Čudno.
Kucao u Tapatalk-u, Xiaomi Mi 11, pokušao i uz Pro ,ništa nije pronašao..a evo pokušah i sa originalnim naslovom teme, isto..nije pronašao.
Hvala..

Tapatalk sucks. [emoji16]

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Djoka, sad ne radi kontrola za kastovan sadrzaj ?! Prokletstvo :)

Jesi siguran da ti nekad nije krenulo neko skidanje koje je prekinuto?
Probaj da obrišeš podatke i keš aplikacije updater.

Послато са Mi 10 помоћу Тапатока

Da li je mozda neko imao priliku da se susrtene sa ovako necim?

Kada resetujem telefon, SVAKI PUT prilikom dizanja sistema, dobijam dve (uzastopne) notifikacije...

Prva, koja kaze "Find device" Activating Sim card (veryfying phone number)...

Druga, odmah iza nje Activating SIM card...

To tako stoji neko krace vreme, 10-15 sekundi, da bi se zatim pojavila poruka Can't activate SIM card (server error occurred while requesting an activation SMS)

Opcije su Try again, ili Cancel, od Try again nema nista, kada se pritisne Cancel, telefon "izbrise" tu poruku, i to je to. Telefon sasvim normalno radi, nema nikakvih bagova, sve dalje funkcionise sasvim normalno, ali mene kopka ima li neko predtsavu sta bi moglo biti u pitanju?

Mreza je VIP, juce sam isao u njihovu filijalu i zamenio SIM karticu, da vidim da nema neke veze sa tim, i nema, sve je i dalje isto. Telefon je na MIUI Global 12.0.6. stable.

Probaj da iskljucis sinhronizaciju sa mi nalogom. A drugo kako si jos na toj matoroj verziji?

Послато са MI 9 помоћу Тапатока

A koja je trenutna global miui verzija? I ja sam i dalje na 12.0.6 a prilikom provere novije verzije pokazuje da sam na zadnjoj verziji..

Sent from my Mi 10 using Tapatalk

Dok sam imao mi 10 bila je neka 12.1.xx ako se ne varam sa Android 11

...A drugo kako si jos na toj matoroj verziji?

Veruj mi da ne znam sta bih ti rekao na ovo. Telefon je kupljen pre mesec dana, bio je jedan update, odmah po paljenju (mislim sa 12.0.1 na ovaj sadasnji 12.0.6) i to je to za sada. Svaki put prilikom provere pokazuje mi, bas kao i kolegi, da sam na zadnjoj verziji. Cak mi je u podesavanjima upaljena opcija "Receive updates early"... setovan region je Srbija, ako to nesto znaci.

Skinuo sa tvog linka ali mi u miui apdejt isto pokazuje da nema novije verzije. Ima li neko ideju kako da nekako na silu pokrenem taj apdejt?

Probaj factory reset ili obriiši data i cache od updates aplikacije.

Možda glupo pitanje ali kako da obrišem data i cache u update app? Taj app ni ne mogu da pronadjem. Idem iz podešavanja i na miui update.

Nema glupih pitanja.
Podešavanja - aplikacije - upravljanje aplikacijama - updater.
:)
7e6e694e139e9760bc13c3dd0dba479b.jpg

Hvala, očistio sve i nije pomoglo. A factory reset, hoće li mi to obrisati nešto, podešavanja i sl?

Sve brise.

Ako brisanje podataka updater aplikacije nije pomoglo verovatno neće ni factory reset.

Dižem ruke... Ako nema nekih bitnih novina u Android 11,neću da se cimam sa tim previše. Telefon radi bez greške. Hvala vam na pomoći [emoji318][emoji106]

Moj Mi 10 je takodje na 12.0.6 i prijavljuje da je poslednja.
Kupljen kod domaceg uvoznika.

Meni je 12.2.1

ja sam probao poslednji i vratio se na 12.0.6

from komsa's Mi 10

Sinoć sam se upustio u avanturu 12.2.7.
Umesto dual apps instalirao sam Island i nemam problema.
Umesto mi kalendara i prognoze instalirao sam provodni sat i vreme.
Danas nastavio sa podešavanjem jer sam napravio clean install.
Sce radi odlično.
Testirali tokom praznika i bateriju, jer kažu da je autonomija poboljšana.

Hm, sad jednu stvar ne uspevam da nađem - kako da mi notifikacije za poruke budu različite za dve kartice?
Na 12.0.8 sam to nekako i bio namestio, a sad gu nema.

Ja neću ništa da ažuriram do MIUI 12.5 i to neke sređene verzije. :d znači do februara-marta.
Sve šljaka fenomenalno na 20.10.22. Ne znam šta bih dobio na 12.2.7?

Stable vs weekly. Ništa drugo.

Najviše me zanima da li je možda još malo upeglana kamera na tim novijim verzijama?

Proveriću ovih dana pa javljam.
Ali mislim da od te weekly do ove stable nema skoro nikakve razlike.

...da li neko koristi Nilkin super frost masku i ako da , kako se pokazala ?!?

Koristim ja, vrlo tanka i prijatna za drzanje, ne podebljava telefon uopste. Koliko ce stititi pri padu to vec ne znam ali za ostalo svaka preporuka

Vrh Dno