Biznis = licemerje i pohlepa, ako misliš da neka korporacija nije takva obraduj nas da čujemo koja.
I to je...
Nego stvarno im nije bilo na mestu objašnjenje ukidanje SE serije, kao niko ne želi manje telefone, mada logično oni se fokusiraju na istraživanje tržišta Indije i Kine gde stvarno postoji razlika u odnosu na želje za kompaktnijim uređajima nego u Evropi recimo.
I ako stvarno izbace neku Mi 11 kompakt varijantu opet to neće biti telefon iz onog najšireg srednjeg segmenta gde većina traži da pazari telefon za jednu ruku.
Mada meni generalno nije jasno zašto kompanije zanemaruju nedostatak kompaktnih telefona među srednjom kategorijom, kada je prosto logično da bi se jedan takav solidno odmeren telefon prodavao, barem ja tako mislim.
Evo i Samsung se sa svojom idejnom kompaktnom A40 serijom sa najnovijim A42 modelimom odrekao komapktne forme i stopio se sa ostalima.
A uvek se setim druga koji radi u jednom lancu koji je pričao kako se A40 prodavao kao lud, kaže prosto ili ga ljudi žele jer je manji ili ako je ako neko želi manji telefon samo njega u prinicpu možeš da preporučiš, jer zbog svoje forme nema konkureniciju.
E sad šta je filozofija u tome da se napravi neki telefon ispod 6" sa hardverom koji za primer Xaomi prodaje do 250e stavarno ne znam. U mojoj glavi to bi bio pun pogodak, mada moguće da svi ti silni umovi tamo znaju mnogo više i bolje nego ja kao pojedinac.