Mijenjaju se i percepcije stalno. Nađoh neki dan Sony Xperia U u fioci... Sad mi ono djeluje kao kutija šibica. Sve to ide u talasima, i prati cijene i razvoj hardvera. Mini flagshipovi su bili prisutni kod svih najvećih proizvođača doskora. Apple je samo vratio trend u prvi plan i javno mnjenje prati.
Sent from my Mi 9 Lite using Tapatalk
Mi 8.Sta bi moglo da se uzme polovno a da je kamera odlicna kao s7( ili bolja) , da je ta famozna baterija dobra , ekran amoled ? Jel ima tu neki Saomi ili Huawei?
Polovno 170-180e
Послато са SM-J530F помоћу Тапатока
A A50 ? A70 ? Mi9t ? One plus 5t ?
Naravno kad je previse mali. Da je kao SE, druga prica bi bila.
Kako previse mali? Pa veci je od SE-a. :trust:
Apple je namerno ubacio malu bateriju u 12mini i korisnicima dao skuplju opciju u vidu obicne 12ice, a samo malo vecu.. (svi su recezenti su preporucivali 12icu bas iz tih razloga, neznatno veci sa boljom baterijom)
Ne zna se koji je lošiji od Mi 8. :dA A50 ? A70 ? Mi9t ? One plus 5t ?
Sent from my SM-N935F using Tapatalk
Ja mislim da je sve ispod 5.7, 5.8" prosto bespotrebno premalo danas.
Meni je recimo Pixel 4a savršeno odmereni kompaktni telefon sa svojih 5.8" i prosto cenim da u poređenju sa njim gabariti iPhone 12 Mini ne pružaju neki dodatni kompaktniji momenat.
Imao sam službeni A40, istih dimenzija kao Pixel 4a u mm, čak je imao i veći ekran, od 5.9" zbog manjih okvira i kada sam prvi puit uzeo taj telefon u ruku bilo je kao da sam otkrio ponovo mobilni i pomislio kako je to savršena veličina i da bi sve ispod toga ipak bilo premalo.
Ovaj Mini deluje kao igračka, jer jedna stvar je kompaktan uređaj a druga minijaturan a granice mogu da budu baš blizu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari