Šta je novo?

Xiaomi Hongmi Red Rice WCDMA

Možda vredi, ali meni nema smisla. Em nije aktuelan, em Miui ne radi baš sjajno sa 1 GB rama (doduše nove verzije Miui nisam probao).

A što ne uzeti odmah 2s, telefon naslednik koji se skoro pojavio.

Jer je ovo cena za Redmi 1s u tehnomaniji. Ako nisi zahtevan korisnik mislim da vredi

Ja sam rešio problem sa svojim,moram sam da ga formatiram. Drugačije nije hteo da prihvati novi rom. Hvala bogu na Google photos, pa je najbitnije spaseno

Ako ima nekoga još sa ovim telefonom imam jednu silikonsku futrolu i zaštitu za ekran od kaljenog stakla viška, stiglo greškom iz bratske nam narodne republike kine, neka se javi na PP ako mu treba.
Da ne bude zabune, ne nudim na prodaju već poklanjam.

Prsao zeni sistem skroz tako da ga moram menjati.
Krenuo sam da instaliram twrp prvo ali imam problem.
Pratio sam uputstvo sa ove stranice:http://www.miui.website/threads/kak...covery-root-i-backup-redmi-hongmi-redrice.49/
Skinuo sam twrp i root fajl sa te strane.
Kada udjem u fabricki recovery i instaliram twrp telefon javi da je instalacija uspesna. Medjutim kada ga iskljucim i probam da udjem u novi recovery on me opet ukljuci na fabricki. Sta pogresno radim?
Kad nekako instaliram twrp i root onda treba da instaliram novi sistem koji sam ubacio na SD karticu.

Znam da nije bilo pitanje, ali zašto ne instaliraš Global rom koji je već neko vreme dostupan za Hongmi? Ili baš moraš da se zezaš sa twrp?

To ona fora prebacim ga na SD karticu i preimenujem u update.zip i kliknem na apply update?
Probao sam i to :(

Sta god pokusam nece kao da ne dozvoljava nikakvu novu promenu. Cak i kada ukljucim fon i pokusam nesto da posaljem preko vajbera ili sms-a ne dozvoljava mi samo izbaci iz aplikacije. i poruku sto primi samo pokaze a posle je vise nema.

Imao isti problem sa ženinim Hongmijem, ne dozvoljava nikakav upis u NAND, svaki put kad se uključi, kao u Danu mrmota prikazuje sve isto. Nije pomoglo ni fleshovanje preko Flashtool. Pisao sam, ili u ovoj, ili onoj velikoj kineskoj temi o tome.
U prevodu, crkava ploča, to im je izgleda boljka, ja sam je 2 puta menjao na malopre pomenutom. Na Aliju je oko 30$, lako se menja, pa proceni da li ti se ispati.

Znaci pisi propalo :/
Videcu drugar mi je u kini pa mi se vise isplati da donese najnoviji tj 4 nego da popravljam ovaj.

Vrh Dno