Ima.Ima li opcija na Xiaomi X10 da ponovi program tj da dva puta usisava za redom?
Ima.Ima li opcija na Xiaomi X10 da ponovi program tj da dva puta usisava za redom?
Ne razumem ih, daju tu četku uz jeftiniji S20, a uz S20+ ne daju. Sad umesto četkom, moram s rukama, k'o Švaba, u usta ga...Kolko vidim na kutiji ne pise da se dobija, vrv koriste isto uputstvo za vise modela pa nije prepravljeno kako treba
Mnogo ali mnogo bolja kupovina ti je s20 koji košta oko 18k. E5 model nema mapiranje, svaki put usisava sve, ne možeš da mu odrediš posebno prostorije, to znači da svaki put pravi novu mapu ako si napravio neki razmeštaj.Pozdrav,
dobio sam neki kupon od ananasa i izadje me trenutno xiaomi e5 model poprilicno jeftino tj oko 5000
da li se isplati za taj novac i da li mi neko moze reci nesto vise o njemu na osnovu koriscenja i iskustva
pokusavam da saznam da li samo usisava ili ima i mop
da li preko aplikacije skenira put kojim ce ici tj stan ili...posto tu info ne mogu da nadjem u specifikacijama
Hvala unapred
Nemam taj model ali mislim da tek nakon što odradi zadatak ide na bazu da se isprazni.Pozdrav, kupila bih Xiaomi x10 robot usisivac, interesuje me ako neko ima informaciju da li u toku usisavanja ako se napuni da li sam odlazi do baze da se isprazni ili se prazni tek kad celu kucu prodje pa ode do baze?
Ja se to pitam iz razloga sto imamo psa pa ce biti tu i dlaka, mislim da one zauzmu prilikom usisavanja puno mesta u spremniku pa reko da proverim da li se prazni kad se napuni, ali s obzirom da ce se redovno usisavati mislim i ja da nema sanse da se napuni prilikom jednog usisavanja.Da li je neko kupovao kese za Roborock (po mogućstu S7 MaxV Ultra) na Aliexpressu i kako su se pokazale?
@Luce
Mislim da se svi usisivači prazne tek kada završe sa usivavanjem, jer je posuda dovoljno velika, a prljavština je kompresibilna i veličina posude nikad neće biti problem. Naravno, pričam o normalnih usisavanjima, ne verujem da neko usisava šut posle majstora robotom. Da je veličina posude problem, morala bi i kesa na stanici da se menja posle 5-6 usisavanja.
- Nisam testirao, imam 2 mačke i bude "peska" koji razbacaju iz njihovog toaleta, ali nikad to nije toliko da bih se uopšte zapitao da li će posuda biti dovoljna.
Mopiranje je druga stvar, pa u toku pranja podova ide da pere krpu 1-2 puta kod mene sa Roborock S7 MaxV Ultra u stanu od ~60 kvadrata. Kako odlučuje kada pere krpu, ne znam. Nekad mi pere jednom, a nekad 2 puta tokom mopiranja.
Nema šanse da se napuni posuda, sve i da mesec dana uopšte ne usisavaš. Ali sobzirom da imaš psa, treba da uzmeš neki sa četkom ispod, idealno sa dve četke, jer takvi najbolje usisavaju dlake. Testove imaš na linku koji sam ostavljao. Sada je novo što Roborock ima kao jednu četku, ali je ona prekinuta na pola (dakle 2 manje četke u nizu umesto 2 standardne veličine paralelno) i na njima se mnogo manje zapletu dlake.Ja se to pitam iz razloga sto imamo psa pa ce biti tu i dlaka, mislim da one zauzmu prilikom usisavanja puno mesta u spremniku pa reko da proverim da li se prazni kad se napuni, ali s obzirom da ce se redovno usisavati mislim i ja da nema sanse da se napuni prilikom jednog usisavanja.
E sad jos jedno pitanje ako ima neko preporuku, da li je bolje uzeti model x10 ili x20+ za 15 hiljada vise? U radnji su rekli da je razlika u rotirajucim cetkama za mop, drugaciji laser navodno ima i sam pere i susi krpe za mop.
Ako 3 meseca UOPŠTE NE USISAVAŠ, posuda se SIGURNO neće napunitiNema šanse da se napuni posuda, sve i da mesec dana uopšte ne usisavaš. Ali sobzirom da imaš psa, treba da uzmeš neki sa četkom ispod, idealno sa dve četke, jer takvi najbolje usisavaju dlake. Testove imaš na linku koji sam ostavljao. Sada je novo što Roborock ima kao jednu četku, ali je ona prekinuta na pola (dakle 2 manje četke u nizu umesto 2 standardne veličine paralelno) i na njima se mnogo manje zapletu dlake.
Tačno tako. Kad sam prvi put uključio S20+ prošlo je otprilike desetak dana od prethodnog usisavanja (što da se cimam, kad stiže robot koji će to umesto meneAko 3 meseca UOPŠTE NE USISAVAŠ, posuda se SIGURNO neće napuniti, ali kada prvi put posle tih 3 meseca usisaš, sasvim je realno da će biti neophodno pražnjenje posude.
Nemam tepihe, nemam kućne ljubimce, ali mesec dana nema šanse da stane u jednu posudu....prizmelje, oko 60m2 poda za usisavanje. Sprat ima malo manju površinu podu za usisavanje, ali uvek više napuni posudu. Način upotrebe prostora se razlikuje, da ne idem u detalje, ali ima smisla da gore ima više materijala za usisati.
Meni je stigao paket, ovako sličan komplet, platio 9 dolara, ali carina traži 2450 din., pa sam ga vratio. Pošljilac je napisao da paket vredi 65$, pa su ovi sa carine pomislili da je to neki alat za CNC mašine.Stigao danas paket sa aliexpressa, sve probano, sve pase na s20+, izasko oko 11 dolara sa shippingom, stiglo za 16 dana
Pogledajte prilog 467111
Edit: zaboravih Link
Jel su i kese dobre sa AE za Roborock?Sve naručujem sa AliE za Roborock, pola robota sam zamenio delovima odande. Probaj KP ako ti se žuri.
I da, filtre ne treba prati, iako piše na svim mogućim uređajima sa takvim filtrom da se peru. Posle jednog pranja svaki se degradirao. Ja ih lupam dok ne prestane da ispada prašina, posle svakog pražnjenja posude, i to je sve. Kućište i plastike operem ponekad, ako eskalira, ali uglavnom ne perem nikad ništa. Filtri su jeftini, uvek imam, ako ne u rezervi, onda potrošne delove u dolasku iz Kine.
Ispao mi je filter za usisivac s20 u wc solju dok sam ga cistio.... onaj filter sto lici na hepa stil filtera vazduha, pokusao sam da nadjem zamenski online i nigde ne vidim ni na zvanicnom sajtu niti igde da ima da se nabavi, ne samo filter nego i neki drugi zamenski delovi za ovaj usisivac, slicno vidim da je i sa drugim usisivacima xiaomia, a trenutno takodje imam problem pronalazenja zamenskih delova za njihove druge uredjaje...
Da li iko zna prodavnicu u srbiji da ima zamenske delove za S20
Edit:
vidim da moze da se pere, doduse samo sa vodom, nisam bas odusevljen da iz wc solje samo splaknem vodom, svakako pitanje gore idalje stoji, hvala unapred
Ma daXiaomi S20?
Meni se to dešavalo. Probao sam da produvam kanalić koji dovodi vodu, u samo uređaju to nije problem ali onaj u posudi malo teže.Da li ima neko rešenje za Xiaomi S20+ ako manje vode dolazi do jedne krpice?
Primetio sam da dok cisti pod, da je jedna suva, koristio sam demineralizovanu vodu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari