Šta je novo?

Xiaomi 15T / 15T PRO

Xiaomi-15T-PRo-color-options.jpg

1.webp
2.webp
4.webp
3.webp

Meni ovaj model izgleda prelepo. Odusevljava me Xiaomi zadnje vreme sa dizajnom, moram priznati

Ne znam ko beše pisao za zvučnike, meni su top, u poredjenju sa 13t pro su fantazija, u poredjenju sa iphone 16 nisu nešto, ali daleko od toga da su loši, za 13t pro mogu da kažem da ima izuzetno loše zvučnike ispod svoje cenovne kategorije. Ono što mi se takodje svidja jeste brzina, dosta je brži od 13t pro iako je on već brz, jedino vidim da mu je malo agresivniji RAM menadžment i gasi aktivne aplikacije više, pored toga baterija je daleko bolja, daleko se manje greje i takodje je dosta bolja vibracija. Punjenje me malo razočaralo ali je i dalje dosta brzo.
Glavna kamera mi ima "mixed results" obzirom da nije očigledno bolja od 13t pro, čak u nekim scenarijima ima previše izoštrene slike, zasićene boje.
Periscope je tačan baš, ultrawide nije ni bolji ni gori od 13t pro. Sve u svemu se isplati nadogradnja ako se neko razmislja, pogotovo zbog kvaliteta izrade, ali pitanje da li se cenovno isplati pošto 13t pro polovan i ne ide po nekoj ceni....

Vrh Dno