Šta je novo?

Xiaomi 15T / 15T PRO

• Začetnik teme Začetnik teme Stock
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Samo za WiFi na Apple/iPhone.

Xiaomi-15T-PRo-color-options.jpg

1.webp
2.webp
4.webp
3.webp

Meni ovaj model izgleda prelepo. Odusevljava me Xiaomi zadnje vreme sa dizajnom, moram priznati

Ne znam ko beše pisao za zvučnike, meni su top, u poredjenju sa 13t pro su fantazija, u poredjenju sa iphone 16 nisu nešto, ali daleko od toga da su loši, za 13t pro mogu da kažem da ima izuzetno loše zvučnike ispod svoje cenovne kategorije. Ono što mi se takodje svidja jeste brzina, dosta je brži od 13t pro iako je on već brz, jedino vidim da mu je malo agresivniji RAM menadžment i gasi aktivne aplikacije više, pored toga baterija je daleko bolja, daleko se manje greje i takodje je dosta bolja vibracija. Punjenje me malo razočaralo ali je i dalje dosta brzo.
Glavna kamera mi ima "mixed results" obzirom da nije očigledno bolja od 13t pro, čak u nekim scenarijima ima previše izoštrene slike, zasićene boje.
Periscope je tačan baš, ultrawide nije ni bolji ni gori od 13t pro. Sve u svemu se isplati nadogradnja ako se neko razmislja, pogotovo zbog kvaliteta izrade, ali pitanje da li se cenovno isplati pošto 13t pro polovan i ne ide po nekoj ceni....

Gledah malo ovaj mob u A1 svide mi se ovako u ruke vise nego Honor 400 pro. Ipak metalna ili sta je vec koja izrada kod njega bolja je pod ruku kod 15T pro. Kod 400 pro honora me vuce snapdragon sto ima i magic softver je stabilniji bez nekih bagova u odnosu na hyper OS.

Gledah malo ovaj mob u A1 svide mi se ovako u ruke vise nego Honor 400 pro. Ipak metalna ili sta je vec koja izrada kod njega bolja je pod ruku kod 15T pro. Kod 400 pro honora me vuce snapdragon sto ima i magic softver je stabilniji bez nekih bagova u odnosu na hyper OS.
Hyper Os moze da ti se ne svidja, ali je stabilan, brz, nema greske sa njim.

15T-update-policy.png

Xiaomi 15T Pro will receive Android updates up to Android 20, while the standard Xiaomi 15T will be supported until Android 19.
Both models are guaranteed to receive system and security updates until September 2031, marking a major step forward in Xiaomi’s extended software support policy.

Setili se konačno da kaskaju za konkurencijom na ovom polju 🙂

Da li je neko pribavio ovaj obican 15T i kakva su iskustva?!

Nešto mi nerealno da sad svi odjednom toliko hvale 15t pro. Bukvalno sve recenzije do jedne. Sve mi deluje kao da ćomi baš agresivno gura ovu seriju i da kešira ozbiljne pare za marketing. Zato čekam da ga pokupuju ovde naši ljudi sa foruma pa da čujemo realne utiske. Ili eventualno da ga Peca uzme da ga testira. Verujem da bi to bila najobjektivnija recenzija ikada. 😂

Niko ne kupuje ove telefone? Baš sam mislio da će biti 150 strana do sada.

Previsoka cena je bila u startu.
Tek sada, kada su pojeftinili u zvaničnoj prodaji će ljudi početi da ih kupuju.
Ne znam da li im je cena pala i kod operatera.
15T sada ima za 63k, PRO za 90k.
Još je to poskupo, ali ići će to dole još...bar na nekim akcijama.

Bilo je ovih dana po 15% na Tehnomaniji, mogao je 15T Pro da se uzme za 76.000

Svejedno previše. Evo pune se oglasi 25fe za ispod 400e. Ići će i na 350e možda što je bagatela. Jeste 15t pro bolji telefon. Ali da li je bolji za 200-250e više? Ni u ludilu....

Upravo i ja mozda uzmem S25 FE od rodbine koja bi mi ga dala i nize od cene na oglasima, (verovatno po ceni A56 modela).

Dobio sam danas od osiguranja 15t pro, 512gb verziju, zamenili xiaomi 12pro (star 2.5god). Da li imam pravo na trenutne poklone? Jel dobijao neko jos od osiguranja da zna iz prve ruke? Inače u a1 uzet.

Eto pala cena za black Friday, sada je osnovna verzija 15T 54k, čak i na rate.
Ja bih rekao da je ovo sada već konkurentna cena.

Gde ima za te pare? Meni najjeftinije izlazi oko 62k. Koliko je tu gde gledas 15t pro?

Radnja na G.
15T 12/265 je 55 k, izvinjavam se na grešci u prethodnom postu.
15T Pro 12/512 je 90 k ali ima neka loyalty cena od 75 k. Nemam pojma kako to funkcioniše, valjda se registruješ na sajtu.

Svejedno previše. Jeste da mi je zanimljiv 15t pro, ali mi je neka psihološka granica za njega nekih 500e, a verovatno da ga ne bih uzimao u razmatranje dok ne padne na nekih 450e. Ako se to desi u neko dogledno vreme, tipa februar-mart sledeće godine možda ga uzmem da posle dugo godina probam opet malo ćomija. Ako mu se to padanje cene oduži verovatno posle neće biti ni zanimljiv kad dodju neke nove igračice...

15T za 55k je pristojna cena, ko hoće sad i odmah da kupuje. Problem je da li se isplati upgrade sa 14T pa čak i sa 13T. Mislim da ne, nema tu nekih revolucionarnih poboljšanja. A drugi problem je što je širok telefon, kao npr samsung a56, a 13T je uži telefon, baš po mojoj meri. Ja sam posle dužeg premišljanja odlučio da čekam 16T, jer mi ovaj 13T i dalje vrši savršeno posao, samo se nadam da će biti uži.

Svejedno previše. Jeste da mi je zanimljiv 15t pro, ali mi je neka psihološka granica za njega nekih 500e, a verovatno da ga ne bih uzimao u razmatranje dok ne padne na nekih 450e. Ako se to desi u neko dogledno vreme, tipa februar-mart sledeće godine možda ga uzmem da posle dugo godina probam opet malo ćomija. Ako mu se to padanje cene oduži verovatno posle neće biti ni zanimljiv kad dodju neke nove igračice...
75000 za 15T Pro nije previse,plus pokloni.

Kako za koga. Ja nekako ne mogu da prevalim da za xiaomi midrejndžer dam 75-80k. Pogotovu kad vidim da na s25 temi pišu da sad s25 ultra može da se kupi za 100k. Bez hejta...i meni je zanimljiv ovaj model, pratim ga...nadam se da će tamo za koji mesec pasti na oko 450e kao i prethodnik što mu je (govorim o oglasima) pa ga možda i uzmem da posle dužeg vremena ponovo probam ćomija.

@mihajlosd Cene telefona ce rasti zbog poskupljenja memorije. RAM je poskupeo ok 2.5-3x i Xiaomi je vec skok cena telefona od NG... 🙁

Kako za koga. Ja nekako ne mogu da prevalim da za xiaomi midrejndžer dam 75-80k. Pogotovu kad vidim da na s25 temi pišu da sad s25 ultra može da se kupi za 100k. Bez hejta...i meni je zanimljiv ovaj model, pratim ga...nadam se da će tamo za koji mesec pasti na oko 450e kao i prethodnik što mu je (govorim o oglasima) pa ga možda i uzmem da posle dužeg vremena ponovo probam ćomija.
Ovaj telefon je vise od midrejndzera.

Trebalo bi da vazi za sve. Takva je praksa bila do sada 🙁

Koliko vidim, u ponudi kod nas imaju dve verzije (razliciti EAN kodovi) modela 15T Pro 12/512GB u crnoj boji. i to:

XAOMI 15T PRO 12/512GB Black (MZB0KUQEU) - EAN 6932554447564
XAOMI 15T PRO 12/512GB Black (MZB0KU8EU) - EAN 6932554447861

Zna li neko postoji li ikakva bitna razlika medju njima, tj postoji li ikakva mogucnost da bi jedan od njih mogao imati bilo kakvih problema sa (recimo) azuriranjima ili nekim ogranicenjima bilo kog tipa, u odnosu na drugi?

Kakva razlika?
Pa oni moraju da promene nešto u oznaci da bi se razlikovalo. Ovo ti je kao registarske tablice. Samo je EU mandatorno jer je ROM za EU… (modem takođe, za EU opsege prilagođen)

Šta znam, to je već primamljiva cena. Sad se razmišljam i ja...iako sam rekao da ga ne bih uzimao za preko 500e. Bukvalno zavisi da li može da se aplicira za ove poklone. Vidim na spisku xiaomi partnera za ovu promociju nema dijaspore ali ima tehnomanije, a neko reče već ovde da je to isto. Da li je? I da li ako naručimo recimo sad u nedelju 30.11. možemo da spliciramo za te poklone s obzirom da je promocija do 30.11. pa kontam sve zavisi od toga na koji datum bi ovi iz dijaspore kucali račun. Pošto je nedelja sumnjam da obradjuju narudžbine tako da nisam baš siguran...
Da je ova cena sa poklonima možda bih naručio i ja. Bez poklona verovatno bih čekao još. Ako neko zna neka piše.

Nazad
Vrh Dno