Meni ovaj model izgleda prelepo. Odusevljava me Xiaomi zadnje vreme sa dizajnom, moram priznati![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Xiaomi 15T and 15T Pro renders leak, specs, and price tags along
Xiaomi 15T and 15T Pro leak reveals big AMOLED displays, Leica cameras, Dimensity chips, and premium Pro design starting at €649.www.gizmochina.com
Hyper Os moze da ti se ne svidja, ali je stabilan, brz, nema greske sa njim.Gledah malo ovaj mob u A1 svide mi se ovako u ruke vise nego Honor 400 pro. Ipak metalna ili sta je vec koja izrada kod njega bolja je pod ruku kod 15T pro. Kod 400 pro honora me vuce snapdragon sto ima i magic softver je stabilniji bez nekih bagova u odnosu na hyper OS.
xiaomitime.com
Xiaomi 15T Pro will receive Android updates up to Android 20, while the standard Xiaomi 15T will be supported until Android 19.
Both models are guaranteed to receive system and security updates until September 2031, marking a major step forward in Xiaomi’s extended software support policy.
75000 za 15T Pro nije previse,plus pokloni.Svejedno previše. Jeste da mi je zanimljiv 15t pro, ali mi je neka psihološka granica za njega nekih 500e, a verovatno da ga ne bih uzimao u razmatranje dok ne padne na nekih 450e. Ako se to desi u neko dogledno vreme, tipa februar-mart sledeće godine možda ga uzmem da posle dugo godina probam opet malo ćomija. Ako mu se to padanje cene oduži verovatno posle neće biti ni zanimljiv kad dodju neke nove igračice...
Ovaj telefon je vise od midrejndzera.Kako za koga. Ja nekako ne mogu da prevalim da za xiaomi midrejndžer dam 75-80k. Pogotovu kad vidim da na s25 temi pišu da sad s25 ultra može da se kupi za 100k. Bez hejta...i meni je zanimljiv ovaj model, pratim ga...nadam se da će tamo za koji mesec pasti na oko 450e kao i prethodnik što mu je (govorim o oglasima) pa ga možda i uzmem da posle dužeg vremena ponovo probam ćomija.
Misliš da će to važiti i za stare modele? Kontam da su za njih već rezervisali narudžbine...@mihajlosd Cene telefona ce rasti zbog poskupljenja memorije. RAM je poskupeo ok 2.5-3x i Xiaomi je vec skok cena telefona od NG... 🙁
Slažem se. Viša srednja klasa.Ovaj telefon je vise od midrejndzera.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari