Šta je novo?

Xiaomi 15/15 ultra

Za xiaomi 13 sam dobio slušalice koje sam prodao za 50 EUR . Kome mogu prodati projektor koji i ne znam ni koliko vredi . Za cenu telefona od 1100 EUR bar da daju neki super brzi punjač pa da vredi poklon .
Bar da je 1100eur 😁

Ovaj Xiaomijev koncept sa objektivom koji se magnetima kaci na poledjinu telefona je stvarno super inovacija...ovo moze bas lepo da se razvije i da postane velika konkurencija manjim mirrorless aparatima :)

ovo ce biti vrhunska stvar, samo da zazivi.
Za xiaomi 13 sam dobio slušalice koje sam prodao za 50 EUR . Kome mogu prodati projektor koji i ne znam ni koliko vredi . Za cenu telefona od 1100 EUR bar da daju neki super brzi punjač pa da vredi poklon .
prosle godine, u A1, cena bila 130k plus trotinet od 300e, koji se vozio svaki dan letos a i ove godine ce.

sto ti kazes, ovaj glupavi projektor, ne znas ni kome bi ga prodao, cena mu je 23k, da ga prodas za petnaest i da budes srecan ako ga uopste prodas.
plus cena telefona u a1 sa proslogodisnjih 130k na 150k uz isti paket.

Ovo nije zaživelo pre 12 godina :D

hahaha znam, ali ovo je drugacije sad.
bezicno povezivanje na magnet, trosi struju iz telefona-ne moras da razmisljas o punjenu, kvalitetnija optika i computational photograhpy, imaces ogroman lens kao na aparatu plus sve cari obrade telefona poput HDR-a i ostalih stvari sto na aparatu nemas.

Jel bese @hunder ovo imao? Ili je kod njega bio QX10?
QX100 je imao, dobra sprava za to vreme svakako. Samo šteta što je obrisao (sa flickr-a) sve te foto semplove iz tog vremena, sa telefona koje je menjao, a i pomenute QX100 kamere.

Poslednja izmena:
Strašne su fotke sa 15U. Toliko da su smiješne uopće usporedbe sa S25U i iPhone 16 Pro. Jedino je video na iPhone bolji, a sve ostalo nije ni blizu.
Tko baš cijeni kameru, ovo bi mu trebao biti prvi izbor. Ovaj setup kamera košta. Ako Samsung može tražiti za svoj model toliki novac, može i Xiaomi za svoju perjanicu barem isto.

Običan 15 je preskup

glavna kamera na 15u je 15-20% manja nego na 14u, ceo modul, ne senzor. a tih 20% je varijabilna blenda.
steta, nije bilo drugog nacina da se sve kamere strpaju.

^ Smem da se kladim da su prve prototip verzije 16 Ultra, sa sve varijabilnom blendom glavne kamere, već u test fazi :D

Da je trotinet kao što je preko ubedili bi me da ga kupim , ovako da mi uvale projektor koji ne samo da ne treba meni nego čisto sumnjam da bilo kome treba ne hvala.
Trotineti su tražena roba, posebno u BG/NS, projektori daleko od toga, zato i jesu završili kao ''poklon''.

Xiaomi 15, ove godine želim da kupim preko provajdera .
Ali se nameće pitanje odmah naručiti ili sačekati mesec - dva dana !?
Što se tiče projektora blagi užas.
Kom uopšte potreba projektor ?
Ako su nešto hteli mogli su dati vaučer za 30 % popusta za neki jeftiniji uređaj u Xiaomi radnjama i vaučer od 50 % za uređaj preko 10000 dinara i time bi pospešili kupovinu dodatne opreme i uređaja a pre svega bolja reklama .

U mađarskoj ovo ide uz ultru
1000002026.png

Ovo nije zaživelo pre 12 godina :D

Sony izbacio pre deceniju one malecke aps-c, sa wifi, storom, direktnom vezom sa telefonom i onda sve naprasno ugasio. Kapiram da to ljudima ne treba. I tako se gleda na telefonu danas sve, kome treba suv kvalitet.

Ko me to doziva 😀. Slabo imam vremena za forum odkad su ukinuli tapatalk. Bas nerado idem jer ne mogu sve da ispratim. Iskreno nemam pojma sta mi je bilo sa tim fotkama od qx100. Bese to zanimljiva sprava ali softverski lose razvijena. Mene iskreno zagolicao ovaj u15 ali sa svim ovim gripom.

Trotineti su tražena roba, posebno u BG/NS, projektori daleko od toga, zato i jesu završili kao ''poklon''.

Ma ne mora ni trotinet. Za Ultru daj 80w bežični stand i tu photography kit igračkicu i ja bih bio zadovoljan. Eventualno napravi neku fensi kožnu limited edition maskicu kao bonus i sve pet.

Što je najgore to je u vrednosti ovog projektora, a bilo bi većini korisno ili barem zanimljivo. I pri tome bi imao finu reklamicu za te gedžete od strane korisnika za buduću prodaju.

Neki stvarno nemaju osećaj za marketing, već se isti svodi na daj da uvalimo nešto što nam se vuče po lageru...

^realna priča.

Za pravna lica kod nas ide bolja ponuda poklona...

Prilozi

• Screenshot_2025-03-03-20-00-37-396_com.google.android.gm-edit.jpg
    Screenshot_2025-03-03-20-00-37-396_com.google.android.gm-edit.jpg
    183.9 KB · Pregleda: 103
Sad će početi da nude i friteze i fenove kad budu videli koliko im dobro ide prodaja kod nas.

14u vs 15u tele1000020182.jpg1000020181.jpg

Xiaomi 15, ove godine želim da kupim preko provajdera .
Ali se nameće pitanje odmah naručiti ili sačekati mesec - dva dana !?
Što se tiče projektora blagi užas.
Kom uopšte potreba projektor ?
Ako su nešto hteli mogli su dati vaučer za 30 % popusta za neki jeftiniji uređaj u Xiaomi radnjama i vaučer od 50 % za uređaj preko 10000 dinara i time bi pospešili kupovinu dodatne opreme i uređaja a pre svega bolja reklama .
Koristim Xiaomi 14, fantastican je, kod X15 ke baterija bolja.

Nazad
Vrh Dno