Šta je novo?

Xiaomi 14T / 14T PRO

Imao sam nekad Gcam na RN7 i stvarno je davao odlične rezultate, ali ne zeza mi se više oko toga. Sad više volim, što bi Ameri rekli, da to bude "out of the box". Vjerujem da Gcam ispravlja gore navedene probleme.
Iste te probleme je imao i taj RN7 (bez Gcam), a i RN4, što se moglo pregristi i opravdati, jer se radilo o povoljnijim uređajima. Ali baš da od tad, pa do 2024. godine, vuku tu neku softversku nedovršenost, na daleko skupljem i bolje pozicioniranom modelu nisam mogao zamisliti.

То сам прво урадио, и мењао после и на друге регионе и ништа

Ja sam prebacio na UK, restartovao fon i nista nije bilo do sutra ujutru. Tako da neka ga... Kad zavrsi onda ako hoces vrati na Srbiju

Stiglo jos jedno azuriranje,upravo preuzimam,nista bitno,nesto za igrice i bezbednosna za februar.
Nisam menjao region.

Dobro, kad pisete vec da ste dobili nesto napisite region i verziju sw-a pa da znamo ko je sta dobio.

Ja imam sve redovno podešeno za region, nisam ništa menjao, (Srbija), dobio sam tek sinoć 2.0.3.0 verziju, do sad sam bio na 1.0.8.0.

Mozda je vise pitanje za sta da kupim, ali da probam ipak ovde...

Jel imao neko prilike da poredi 14T sa samsung s23, konkretno kamere?
Uglavnom su poredjenja sa PRO verzijom.
Imam kombinaciju za nov 14T za 340e, a tu mi je otprilike i S23 haban.
Prioritet foto/video, a lomi me izmedju ostalog s23 i zbog velicine, s obzirom da je sad manja dijagonala premium feature...

Pominje li 15T Pro ili je još rano?

Vidim da su i 13T pro i 14t pro izašli u septembru 2023/24 pa mi logično da će i 15T pro u septembru 2025.

A svrbi me nešto da uzmem 14t pro😂

Region Srbija global verzija 1.0.6 nudi mi vec neko vreme 1.0.8 al izbegavam, sve cekam hos2 ,kako na starom telefonu dugo nisam mogao da apdejtujem sistem zbog nedostatka prostora da li ce mi ponuditi hos2 2.0.3 ili moram redom prvo da instaliram ovaj 1.0.8 pa tek nakon toga mogu da ocekujem noviju verziju .Hvala

Region Srbija global verzija 1.0.6 nudi mi vec neko vreme 1.0.8 al izbegavam, sve cekam hos2 ,kako na starom telefonu dugo nisam mogao da apdejtujem sistem zbog nedostatka prostora da li ce mi ponuditi hos2 2.0.3 ili moram redom prvo da instaliram ovaj 1.0.8 pa tek nakon toga mogu da ocekujem noviju verziju .Hvala
Mora redom, ne moze se preskakati. Prostora za update moras imati.

Uozbiljli se sa azuriranjima...upravo skidam jos jednu mali ispravku...nije vise 102 vec 103 verzija

Ja sam probao par verzija,ni jedna ne radi.Čak i ovi što razvijaju xeu rom ne mogu da reše kameru tj kada se snima video zamrzne kamera.Vratio se na fabrički.

Nazad
Vrh Dno