pedjadroid
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 02.10.2015
- Poena
- 95
Pre mesec dana rekoše u roku od tri danaKad li ce ova nesrecna global verzija dobiti HyperOS 2 ?
Iskreno najvise zbog toga sto se nadam makar malo da je popravljeno trajanje baterije.
Jesi prebacio region.... Ma iskreno meni ovako na prvu sve isto deluje.... Da malo ima taj efekat pri prelasku sa app na app ali ovako deluje mi sve nekako isto... Na prvu cini mi se da svlavi bateriju isto ko i pre... 14T definitivno mu nije jaca strana baterija.. Daleko je to od loseg ali nije ni u rangu telefona iz cenovnog segmenta... Moje misljenje samoMeni jos nista...aj javi utiske...prati bateriju jel sta bolja?![]()
Probaj na Indonesia region posto su i oni danas dobili HyperOS 2Ma jesam na vise regiona menjao...nista 🤣
Ma ja se nadao samo za bateriju,drugo ne mora ni da popravljaju,baterija mu je Ahilova peta...uzasna.
Za 14t ne znam...ali za 14t pro uopste nisam zadovoljan...losa jeJe l tolika mana bateriji na 14t? Imam 12lite i uzasna je baterija, pa ne bih bas opet da se patim?
Druze jesi siguran da ti mob nije nakacen na akumulator?Da se nadovezem na prethodni post, ni meni nije jasno sta je ljudima sa baterijom... Imam 14T Pro i cak ga punim do 80%, ujutru skinem sa punjaca, klasicno koriscenje (5-5.30 sati SOT) stalno zakacen sat + spotify u kolima isto preko bleutooth-a i uvece je oko 20-30 % ostalo... I da punjac je 120w od 11TPro...
Pa zato što realno i nema bitnih razlika ne samo između dve generacije UI već ni između 3 generacije OS.Stigao je HyperOS 2 na 14T region UK. Ne vidim neku drastičnu razliku.
Ja bih ipak rekao da smo mozda mi kao korisnici mozda malo i prezahtevni i dostupnost svega i svacega nas cini nezadovoljnim. Ne fascinira nas vise ni 12-16GB ram memorije na telefonu, AI alati, brzina procesora koja pokrece sve moguce i nemoguce, komentarisemo neke zumove kamera od x100 a ne znamo socivo kamere da obrisemo pre slikanja (pogotovo selfija), pricamo o 8k a velika vecina cuva slike u telefonu ili na google disku pri cemu se smanji kvalitet zbog ocuvanja prostora. Dostupnost maskica u svim mogucim oblicima i bojama nas ne fascinira, ekrani sa odlicnom vidljivosti na suncu, brzi punjaci koji pune telefon za pola sata napune telefon do 100% ili svega 10-15min dopune za autonomiju do kraja dana. Itd itd. Ovo nije vezano samo za ovaj model ali zaista budimo realni. Telefoni u ovoj klasi gde su 14T i 14T pro imaju sve sto je potrebno i zahtevnijim korisnicima upitna je samo cena u poredjenju konkurentnih modela. Previse modela i proizvodjaca dovelo nas je do toga da hocemo sve ali za male pare a to nikad nije moglo i nece moci. Ni wifi 6 i dual wifi nam nista ne znaci jer su danasnje brzine interneta dovoljne da pokrenu sve zivo i nezivo u trenutku. Itd itd... Malo sam se raspisao ali secam se svog detinjstva i komodora 64 kada smo srafcigerom stelovali glavu da bi igrali iznajmljenu konzolu i bili presrecni. Kada smo skidali filmove sa torrenta a brzina neta tolika da za nekoliko sati skine film i onda sa iscekivanjem i radoscu gledali. Fiksni telefon sa dvojnikom me je teralo da odem do drugara i zovem ga da idemo napolje da se igramo. A danas pricamo o nekom nezadovoljstvu u eri kada sa chatgpt pricamo kao sa najpametnijim drugom danasnjice... Otislo sve u k...Pa zato što realno i nema bitnih razlika ne samo između dve generacije UI već ni između 3 generacije OS.
Da bi bila neka drastična razlika, moraju da se nađu neke nove ideje i funkcije upotrebe telefona, a to sporo ide. Sve ostalo su kozmetičke izmene.
Na mnogim temama se ovde pravi hajp oko apdejta, te je neko dobio, neko nije, pa kada će, pa zašto ga nema, pa će neki baciti telefon jer nisu dobili apdejt juče, već će dobiti za 3 meseca, te nikada više ovaj ili onaj brend jer nema apdejta svakog petka... U suštini na kraju bude isto sr@nje, drugo pakovanje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari