[SAJ]ber Kurajber
Uticajan
- Učlanjen(a)
- 17.04.2004
- Poena
- 1,585
Jeste imali problem da povezete 14T sa android autom na kolima? Cim ukljucim kabl resetuje se telefon.
Hehe, kao da čitam komentar za Mi 10T Pro. Nepostojeći senzor za blizinu u većini Xiaomi telefona je očigledno feature a ne bug 😁Imao sam 14T pro i po ovoj ceni ga vise nikada ne bih kupio (platio sam ga 520e unboxed iz Holandije donet). Brz i fluidan ali nista vise od toga. Ekran prosecan i za te novce koliko kosta trebalo bi da je u LTPO izvedbi, zvuk muzike bez basova i dominiraju visoki tonovi, zvuk slusalice napolju mora na max da bi ste culi sagovornika, zvono gembavo ali je vibracija dobra, ima problema sa Proximity senzorom (i ako je hardverski)... HyperOS nedovrsena i neispolirana stvar i mislim da je Proximity greska proizasla iz samog sistema a ne senzora. Naime, Napunim telefon na 80%, odem na posao i uz min-min koriscenje pojede mi bateriju za 8H na 30tak% a jedva da sam ga upotrebio. Hmm. Ne budem lenj pa obratim paznju da kada ga izvadim iz dzepa radnih pantalona (radim u Henkelu) on u pozadini svasta aktivirao i pokrenuo (jedino jos nije nikoga samostalno pozvao) i, u stvari, to je ruckalo bateriju tako da kontam da mu onaj sistemski Pocket mode ne radi kako treba. Bila mi je ukljucena Tap To Wake opcija!!! Kada sam nju iskljucio sve se resilo i baterija je sasvim normalno trajala.
Sve u svemu, ne bih ga vise kupio dok cena ne bude 400-450EURa. Osim dobrog procesora i ergonomije sve ostalo je prosecno ili na margini!
zato sto nije "adb devices" nego "fastboot devices"Zna li neko zbog čega mi računar ne vidi telefon u fastboot modu?
Hoću da instaliram TWRP, i Xeu rom.
Drajveri instalirani, vidi ga u Recovery i kada je upaljen. Čak ga i restartuje kada kucam komandu. Samo nema uređaja kada kucam ADB devices.
Javi utiske.Danas stigle, cisto da znate da ocekujete...
dobra pretpostavka.Glupo pitanje, ali jesi li kopirao recovery.img u folder Latest ADB Fastboot tool?
otvori CMD desnim klikom u folderu gde ti se nalazi recovery image. i vidi da li je ekstenzija dobra, moze da se desi da moras da je imenujes recovery.img.img ili da obrises drugi .img u slucaju da je obrnuto.
Samo probao, deluju solidno. Inace boja je crna, odnosno siva ili kako je vec zovu...Javi utiske.
Koju si boju dobio?
Meni je stigao mejl da ih uskoro očekujem.
Koliko sam shvatio i eu verzija je beta...Tako da...Bolje sacekati...Kad li ce ova nesrecna global verzija dobiti HyperOS 2 ?
Iskreno najvise zbog toga sto se nadam makar malo da je popravljeno trajanje baterije.
Kod mene ovo radi bez problema, samo je tražio dozvole za sve i svašta. Kad ga tako povežem, sve radi, može da pušta i muziku. Kad je povezan samo preko BT (AA radi samo preko kabla kod mene), onda pozivi rade, ali muzika neće, kaže da nije povezan uređaj. Nemam pojma kako da promenim BT konekciju da uključi i medija povezivanje. Na 12t pro radilo sve ok.Jeste imali problem da povezete 14T sa android autom na kolima? Cim ukljucim kabl resetuje se telefon.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari