Šta je novo?

Xiaomi 13T/Pro

Izasao novi update za 13t EU....

Prilozi

• Screenshot_2025-10-20-10-48-10-576_com.android.updater.jpg
    Screenshot_2025-10-20-10-48-10-576_com.android.updater.jpg
    75.4 KB · Pregleda: 52
Društvo, koleginica mi žali da se telefon gasi sam od sebe. Kaze kada jes skinula masku sa telefona,da se to vise ne desava.
Jel imao ko slicna iskustva?

Došlo je na 13t global ažuriranje 2.0.210.0 , neke optimizacije kaže i sigurnosni za oktobar, ali poteško ažuriranje čak 1.1 GB

Ali na EU je samo zakrpa od 190MB.

Sada je 1,4Gb

Prilozi

• Screenshot_2025-11-05-07-49-08-015_com.android.updater.jpg
    Screenshot_2025-11-05-07-49-08-015_com.android.updater.jpg
    69.9 KB · Pregleda: 20
Dobro veče, ćale ima od skoro Xiaomi 13t i ima jedan problem, kada ga nazovem jednom nedostupan je, odmah nakon toga probam još jednom i sve normalno zvoni. On dobije poruku za propušten poziv iako ni sa kim nije razgovarao u trenutku kada sam ga zvao. Ne znam stvarno zbog čega, pa me zanima jel imao još neko tako iskustvo ?

Izašao je security patch za Xiaomi 13T EU verzija, (2.0.212.0 VMFEUXM), UK region, 0.9 GB.

Screenshot_2025-12-13-12-05-31-906_com.android.updater.jpg

Izasao security patch za Decembar za UK region a za Xiaomi 13T Pro global verziju 2.0.205.0 VMLMIXM velicine 1.5GB.Screenshot_2025-12-28-01-36-40-477_com.android.updater.jpg

Stiže pre neki dan za 13T sa veličinom od 900 MB.
Inače ovo je prvi telefon u kući kome smo posle isteka garancije morali menjati bateriju. Stavljena nova, original za 6k dinara...
Pala je na 80 % i već je počela da brlja jer je pao i napon. Interesantno je to da je baterija na Soniju XA2 iz 2018 godine takođe na 80 %. Da, taj Soni se koristi svakodnevo i danas.

Stiže pre neki dan za 13T sa veličinom od 900 MB.
Inače ovo je prvi telefon u kući kome smo posle isteka garancije morali menjati bateriju. Stavljena nova, original za 6k dinara...
Pala je na 80 % i već je počela da brlja jer je pao i napon. Interesantno je to da je baterija na Soniju XA2 iz 2018 godine takođe na 80 %. Da, taj Soni se koristi svakodnevo i danas.
Može li preporuka za servis i koliko se čeka? Pretpostavljam da je sve u redu?

Promobi.
Za sad je u redu, ali ako ti se ne žuri, sačekaj bar mesec dana pa me pitaj ponovo.
Za zamenu im je trebalo manje od 24 h.

@maxy meni se žuri, pa ako možeš da javiš utiske posle eto 10-tak dana. Sad sam ga stavio treći put na punjač, u 21:30, i telefon je vreo ali vreo. Isključio sam ga sa punjača da se ohladi malo pa da ga vratim opet. Bio sam u Zemunu u dve radnje, jedan mi traži 60e za navodno original bateriju, a drugi servis mi traži 35e za kopiju, kaže nema original jedino da ti skinem sa nekog polovnog ako naiđe. Pa se razmišljam...

Napisah gde imaju originalnu bateriju (bar tako tvrde). Svakako su ovlašćeni servis za šaomi.
ZA sad se ponaša kao kada je bio nov.

Napisah gde imaju originalnu bateriju (bar tako tvrde). Svakako su ovlašćeni servis za šaomi.
ZA sad se ponaša kao kada je bio nov.
Promobi ali su stvarno skupe i jesu original.

Načekasmo se mi za hyperOS 3, verovatno će u februaru da nam stigne...

Meni neki fan izašla nadgradnja. Ja se obradovah misleći da je hyperos 3,kad ono samo bezbednosna zakrpa.

Ma ja pričam od starta da iako je baterija velika, čipset/modem srču previše struje. Kod mene posle 2 godine i 574 ciklusa služi, ali oseti se fina razlika u kapacitetu, ranije sam na kraju dana bio sa 20-30%, sada sam već u 5 popodne na toj brojci.

Izašao security patch i za Xiaomi 13T EU verzija, (2.0.213.0 VMFEUXM), UK region, 403 MB.

Prilozi

• Screenshot_2026-01-28-08-22-13-585_com.android.updater.jpg
    Screenshot_2026-01-28-08-22-13-585_com.android.updater.jpg
    62.6 KB · Pregleda: 2
Jel vama radi Google Assistant/Gemini? Tj da li radi Hey Google? Kada kažem glasovnu komandu pojavi se zelena lampica pored baterije gore, ali ne odreaguje.
Jedini način da ga aktiviram je držanje power tastera, što mi je u kolima besmisleno.

Produženo dotakneš centralni kružić u dnu home ekrana i izađe ti "Ask Gemini" i onda kažeš šta želiš. Kod mene "Hey Google" odavno ne radi.

Nazad
Vrh Dno