Šta je novo?

Xiaomi 13T/Pro

Da li neko ima problem da mu ne stižu poruke na viber?
Updejt je ovaj egipatski hiper od 2.0.2.0
Kao na početku kad su počinjali xiaomi telefoni pa imali problema sa tim.
Imam "egipatski" 2.0.2.0, ali nemam taj problem. Probaj ugasiti i opet upaliti modifikacije za viber, i dati mu sve dozvole.

Da li neko ima problem da mu ne stižu poruke na viber?
Updejt je ovaj egipatski hiper od 2.0.2.0
Kao na početku kad su počinjali xiaomi telefoni pa imali problema sa tim.
Preporucuje se posle svakog update da se odradi i factory reset. E sad moze da bude i do vibera. Meni npr u fb apk koce klipovi kada pustim. Al nekako sam zanemario, mrzi me da sve krecem ispočetka da instaliram.

Drugari pomagajte imam jedan problem sa zeninim 13t,naime u toku rada telefon se naprosto odjednom ugasi i posle minut dva se upali...to se desava dva puta otprilike mesecno...tel je u garanciji,sta ciniti?hvala unapred pozz
Suviše je to retko da servis uhvati, prakitčno bi ti odradili fabrički reset i vratili telefon.
U suštini bi i ti možda trebao krenuti od toga. Takođe može i power taster da zeza iako je relativno nov telefon, probaj da ga brzo ispritiskaš stotinak puta.

daj mu opcijama štednja baterije da nema ograničenja, zaključaj ga da ga sistem ne zatvara, i uđi u postavke telefona i omogući mu automatsko pokretanje u pozadini i mislim da više nećeš imati problema s tim, barem je kod mene tako bilo

daj mu opcijama štednja baterije da nema ograničenja, zaključaj ga da ga sistem ne zatvara, i uđi u postavke telefona i omogući mu automatsko pokretanje u pozadini i mislim da više nećeš imati problema s tim, barem je kod mene tako bilo
Ko to,ja ili ovaj post za viber? 🤣🤣🤣

Ja sam prebacio privatni broj na E-SIM, a za službeni imam klasičan nano SIM.
Po tom pitanju nemam nikakvih problema, a nije bilo ni na Moto Edge 40, koji sam imao pre 13T.

Nisam nikad koristio eSim. Ako prebacim jednu karticu na eSim, da li u taj slot mogu da stavim neku drugu karticu i praktično imam 3? :D
Pretpostavljam da ne, al reko da pitam

Mislim da možeš istovremeno da koristiš jedan fizički i jedan eSIM.

To nisam video da ima da se automatski pokreće u pozadini.
Probacu to da ga nikad ne gasi, da uvek radi u pozadini, kontam da jede bateriju to, al aj imam bar bez punjač🙂 pa ću da testiramo to.
Mislio sam da su rešili te neke gluposti od pre, al eto.

Izgleda da svi koji cekaju 13T Pro update a nisu dobili dolazi HyperOS 2.1 😁

fora sa menjanjem regiona više ne pali izgleda. menjao sam od hrvatske, bosne, nemačke, austrije, UK i francuske i niti na jednoj ne dolazi hyperos2.
ne bi da mi vlasnici redmi telefona zamere, drago mi je radi njih, ali ovo je besmisleno da su pojedini modeli iz redmi 13 serije dobili hyperos2 pre xiaomi 13 serije.

Nikad nisam menjao region uvek mi je Srbija i uvek sam dobijao apdejte i to uvek cim izadju.
Ja ne znam sto bi bio problem da ja dobijem apdejt za dvojku pre mesec dana a da kolega sa istim twlefonom ne dobije ni mesec dana kasnije? Mora da je do telefona tj mozda podesavanja.
Ja sam pre tacno mesec dana dobio apdejt za 2ku, 2.0.6.0

Je li kod vas ukljucena opcija u odjelu zaštita baterije, pa ono pametno punjenje, koke isključuje punjenje na 80%? Bi li šta bolje bilo, ili bi duže trajala da je isključena ta opcija?

Je li kod vas ukljucena opcija u odjelu zaštita baterije, pa ono pametno punjenje, koke isključuje punjenje na 80%? Bi li šta bolje bilo, ili bi duže trajala da je isključena ta opcija?

Kod mene nema razlike ni sa ukljucenom ni sa iskljucenom tom opcijom, ne deluje da utice na vek baterije.

Mozda isprave kroz neko sledece azuriranje.

Неће 😃

Prilozi

• Screenshot_2025-02-17-21-57-50-801_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2025-02-17-21-57-50-801_com.android.settings.jpg
    60.6 KB · Pregleda: 17
Moj Xiaomi 13T (EU verzija) sam morao da "preselim"u UK, da bi povukao update, na France nije bilo ništa. Zanimljivo (s obzirom da je France u EU, a UK nije). :unsure:

Meni izgleda opet poceo da jede bateriju od 8 ujutru do 22h ode baterija. Mozda pola sata sat hotspota tokom dana ako ima i to je to.

Hotspot trosi bateriju kao lud pogotovo ako delis mobilni net a slabiji je signal. Par puta sam ga koristio, svukao je bateriju na Xiaomi 14 kao od sale.

Vrh Dno