Stefan2405
Zapažen
- Učlanjen(a)
- 22.02.2025
- Poena
- 1
Sad sam peoverio. Ta verzija koju imaš je izašla 24. juna prošle godine. Ne znam zašto ne dobijaš nadogradnje. Možda bi bilo dobro da ga nosiš na reklamaciju.Imam xiaomi 13 t pro verziju ali jos uvek nisam dobio a15 i novi Hyper, da li moze neko da mi pomogne u čemu je problem, menjao sam regione Francuska i Spanija, nije doslo, ne znam sta moze biti problem
Mislis da treba to da uradim? Cudi me pa jos nema update, video sam i pre neke korisnike da su imali ovu verziju na svojim telefonima ili da preuzmem na nekom od sajtovaSad sam peoverio. Ta verzija koju imaš je izašla 24. juna prošle godine. Ne znam zašto ne dobijaš nadogradnje. Možda bi bilo dobro da ga nosiš na reklamaciju.
Možda ne moraš da ga ostavljaš na reklamaciji, ali ja bih pitao u ovlašćenom servisu.Mislis da treba to da uradim? Cudi me pa jos nema update, video sam i pre neke korisnike da su imali ovu verziju na svojim telefonima
Mozda zato sto je kupljen pre oko mesec dana otprilike, mislim da noviji buildovi dobijaju kasnije update nisam siguran al jako mi cudnoMožda ne moraš da ga ostavljaš na reklamaciji, ali ja bih pitao u ovlašćenom servisu.
EU verzija 13t pro je još u novembru bobila A15 i HyperOS 2.0. Kad god da si ga kupio, mislim da si i ti morao dibiti.Mozda zato sto je kupljen pre oko mesec dana otprilike, mislim da noviji buildovi dobijaju kasnije update nisam siguran al jako mi cudno
Isti problem sam video i kod njega
Sta mislis o tome da ga manuelno azuriram, da li mogu nesto ******* sto se tice toga posto vidim na memeOS da ima update za njega a vamo nistaEU verzija 13t pro je još u novembru bobila A15 i HyperOS 2.0. Kad god da si ga kupio, mislim da si i ti morao dibiti.
Ja ne bih pre nego što pitam u ovlašćenom servisu. Ako mogu, bolje da oni to urade. Ako tebi nešto krene kako ne treba, gubiš garanciju.Sta mislis o tome da ga manuelno azuriram, da li mogu nesto ******* sto se tice toga posto vidim na memeOS da ima update za njega a vamo nista
Copy - Paste situacija na Xiaomi 13Ja sam na verziju 2.0.2 radni dan (od 6:30 do 15:00) završavao sa 70% baterije, sad na verziji 2.0.3 završavam sa 60% baterije... Kod mene je sad lošija baterija.
Jedna pomoć .Ja za sada na 2.0.3 nisam primetio pogorošanje baterije.
Isto dobijam 5.5-6h SOT-a kao i posle A15 update
Možda je ostao neki njegov proces u pozadini. Pokušaj da restartuješ telefon.Jel vam se dešava da system launcher uzima najviše baterije? Xiaomi 13t evropska verzija
Probaj ovoJel vam se dešava da system launcher uzima najviše baterije? Xiaomi 13t evropska verzija
Isti problem, isti telefon, ista verzija.Imam xiaomi 13 t pro verziju ali jos uvek nisam dobio a15 i novi Hyper, da li moze neko da mi pomogne u čemu je problem, menjao sam regione Francuska i Spanija, nije doslo, ne znam sta moze biti problem
Ja sam pokusao sa menjanjem regiona, nista jos uvek. Ne znam sta se desava.par meseci imam decembarsku zakrpu i ajd da promenim region spanija i odmah dobio februar update 2.0.101.0 VMLEUXM VELICINA 1.4GB
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari