Šta je novo?

Xiaomi 13T/Pro

Takođe i kod mene na 13T, EU verzija sve ok.

Yettel mreža

Evo proradilo od sinoć opet kako treba. Ne znam đe zapelo.
Telefon je više puta restartovan i ništa nije pomoglo.
Volte gašen i paljen više puta, opet ništa.
Wifi takođe.

Iz nekog razloga se zaglupeo na par dana, no kasno je primećeno, jer je telefon potrošio sav net dok problem nije uočen :)

Evo ga i prvi uočeni problem posle apdejta na 2.0.
Kada je uključen volte onda wifi ne radi.
Ne znam al kod mene na 13t pro sve radi, ubijaaaa, ovo sto su sad uradili, nije normalno kako je dobro tj kako funcionise sve.
Ni jednu doslovno nijena zamerka ni na bateriju ni na fluidnost, brzinu ninasta.
Sad su razvalili a nije mi nit prvi Xiaomi nit prvi u T seriji.
Nesto najbolje do sada kad je u pitanju SW.
Za HW znamo da je top.

Jedino sto sam nasao da mi ne odgovara je sat u gornjem levom cosku na homescreen-u, jer imam widget odmah ispod (tamo sata nikad nije bilo, ni od Miui 6, od kad koristim Xiaomi telefone).😂
Nije resena ni brzina 2.4GHz WiFi-a kada je BT ukljucen (13T EU), nosim smartwatch, pa je BT stalno ukljucen i kad primetim da net kilavi, samo prebacim na 5GHz mrezu (2.4 i 5 su mi razdvojeni kuci).
Sve ostalo, Xiaomi nikad bolji softver nije napravio!
Fluidno, lepo, funkcionalno, bolja baterija...

Nemam pojma, ja u radu i trajanju baterije nešto ne primećujem raziku

Pozdrav ljudi, da li se nekom desilo da mu aplikacija memeos prikaže da ima lažni rom? Meni se to upravo dešava iako sam redovno ažurirao telefon?
1000000902.jpg

To je počelo da piše kod pretposlednjeg update. Od sinoć ima drugi update te aplikacije, i sada je opet "normalno". Inače ta aplikacija nije zvanična, ako se ne varam.
Evo posle update sinoć
1000029996.jpg

Poslednja izmena:
da se i ja konačno upišem u vlasnike 13t.
zapala me je EU verzija (a priželjkivao sam MI - globalnu) i nemam hyperos 2.0 ažuriranje, samo je stigao 1.0. zna li se zašto ga još nema i kad će?

da se i ja konačno upišem u vlasnike 13t.
zapala me je EU verzija (a priželjkivao sam MI - globalnu) i nemam hyperos 2.0 ažuriranje, samo je stigao 1.0. zna li se zašto ga još nema i kad će?
Pa bila je odavno. Mada joj još uvek stoji status Partial Release...

Probaj sa Egipat regionom. Meni je tako povukao medju prvima.

dobro, znam da ima sa menjanjem regiona, ali zašto nema za naš region? to se u zadnjih par godina retko dešavalo, ne razumem.
i zna li se kad će za naš region? ne bih sad da nešto miksam romove s različitih regiona.

Pa stiglo je za naš region. Samo što još uvek nije stiglo tebi.
Meni recimo menjanje regiona nije pomoglo uopšte. Updejt je stigao na Srbiju redovno (EU ROM je u pitanju).

ne bih sad da nešto miksam romove s različitih regiona.
Suštinski nema razlike između romova za npr Francusku i Srbiju.
Možda će ti neke stvari biti lokalizovane za Francusku ali u suštini je sve isto.
Svakako posle instalacije francuskog roma vraćaš na Srbiju.

Ja koristim francuski region skoro od samog početka i nisam primetio da ima nekih boljki.

Pa stiglo je za naš region. Samo što još uvek nije stiglo tebi.
Meni recimo menjanje regiona nije pomoglo uopšte. Updejt je stigao na Srbiju redovno (EU ROM je u pitanju).
čekaj, ti si dobio zvanični EU hyperos 2.0 apdejt u srbiji? dakle EU verzija telefona, a ne MI (global) verzija?

Tako je. I to još pre mesec dana.
e svašta...

ja sam generalno od xiaomija merkao poco x7 pro, poco f6 i eventualno x6 pro, ali uzeo sam ovaj zbog telephoto kamere i e-sim podrške. primetio sam da je u zadnje dve godine lakše preko oglasa prodati telefon sa e-sim od onog koji nema podršku za e-sim.

Ja sam prebacio privatni broj na E-SIM, a za službeni imam klasičan nano SIM.
Po tom pitanju nemam nikakvih problema, a nije bilo ni na Moto Edge 40, koji sam imao pre 13T.

Da li neko ima problem da mu ne stižu poruke na viber?
Updejt je ovaj egipatski hiper od 2.0.2.0
Kao na početku kad su počinjali xiaomi telefoni pa imali problema sa tim.

Drugari pomagajte imam jedan problem sa zeninim 13t,naime u toku rada telefon se naprosto odjednom ugasi i posle minut dva se upali...to se desava dva puta otprilike mesecno...tel je u garanciji,sta ciniti?hvala unapred pozz

Nazad
Vrh Dno