Šta je novo?

Xiaomi 13T/Pro

Kači se on bez problema, ali čim odem u suprotan deo stana, signal nestane.

Nemam ja vremena da se bavim telefonom, a da bi on radio kako treba. Na svakoj Xiaomi temi kuknjava. Na nekim drugim temama iščekuju apdejt svaki dan, te kupuju esim drugih država da bi dobili ovaj ili onaj apdejt. J-b-t, ode život dok namestiš telefon.
Možda ovo klincima na forumu i odgovara, čisto da imaju neku zanimaciju.

Valjšive ikonice aplikacija ne može odmah da učita, već moraš da sačekaš malo. E kad se to normalizuje, onda je ok do sledećeg restarta.

Nemam ja vremena da se bavim telefonom, a da bi on radio kako treba. Na svakoj Xiaomi temi kuknjava. Na nekim drugim temama iščekuju apdejt svaki dan, te kupuju esim drugih država da bi dobili ovaj ili onaj apdejt. J-b-t, ode život dok namestiš telefon.
Možda ovo klincima na forumu i odgovara, čisto da imaju neku zanimaciju.

Valjšive ikonice aplikacija ne može odmah da učita, već moraš da sačekaš malo. E kad se to normalizuje, onda je ok do sledećeg restarta.
Napravili su da nam telefon predstavlja kako zabavu još veći problem.

Gde je bolje kupiti 13T, preko operatera (A1) ili u Mi store? Finansijski bi izaslo slicno, a uzeo bih na 24 rate.

Stavio sam region Francuska i dobio nadgradnju.

Prilozi

• Screenshot_2024-06-28-23-20-39-621_com.android.updater.png
    Screenshot_2024-06-28-23-20-39-621_com.android.updater.png
    72.2 KB · Pregleda: 58
  • Screenshot_2024-06-28-23-20-52-504_com.android.updater.png
    Screenshot_2024-06-28-23-20-52-504_com.android.updater.png
    94.5 KB · Pregleda: 32
Da na FR izgleda ide brze i ja sam pre par dana stavio FR i odmah mi stiglo azuriranje samo ja imam global verziju.
1719646386347.png

Ne daju ipak na rate ako nisi za stalno zaposljen. Jel preko operatera sigurna kupovina? Cini mi se da se neko zalio na telefone uzimane preko njih.
Ne znam šta reći. Možda ima veze a možda i ne. Ja kupio u prodavnici a drugar je uzeo preko provajdera. Kod mene kutija sa stikerom a njegova u foliji. Moj model je EU a njegov global....i ja sam načuo pojedine žalbe ali mislim da je sve to individualno tako da vidi gde ti je povoljnije. Teško je dati savet.

Prilozi

• IMG_20240629_194434.jpg
    IMG_20240629_194434.jpg
    76 KB · Pregleda: 41
ja bogami dugo godina uzimam kod operatera a1.dve godine i nov telefon a stari prodam. imao sam motorolu pa samsung a52s i sad xiaomi 13t pro. nikakvih problema nisam imao.

13T za 45K na akciji, skroz OK cena za ovakav telefon.
13t pro(512gb) 63k sa poenima u cictronu
Elem, da ne lutam po ggl, kako to da upd na najnoviji SW i sve to, ima li neki tutorijal da mi preporucite?

Ja jos nisam dobio ni 1.0.7.0 na region Srbija, menjao na Francusku i nista opet.
Jel to opet fušerišu nešto, izbacili Srbiju iz upadte?
Ne dobijaš timove redom nego samo one verzije koje puste masovno. Proveriću za ovu verziju za koji region je izašla.

13T na akciji 45 000, a 13T pro 65 000. Jel opravdano dati 20 000 vise za 13T? Ili se zadovoljiti ovim osnovnim modelom? Kamere me konkretno interesuju, procesor ne verujem da cu primetiti u radu jer ne igram igrice.

13T na akciji 45 000, a 13T pro 65 000. Jel opravdano dati 20 000 vise za 13T? Ili se zadovoljiti ovim osnovnim modelom? Kamere me konkretno interesuju, procesor ne verujem da cu primetiti u radu jer ne igram igrice.
Sudeći po recenzijama, razlika je totalno neopravdana. Najbolje bi bilo kad bi ih neko direktno uporedio.

Ja jos nisam dobio ni 1.0.7.0 na region Srbija, menjao na Francusku i nista opet.
Jel to opet fušerišu nešto, izbacili Srbiju iz upadte?
Evo sada na regionu Spanija dobih update...

Prilozi

• Screenshot_2024-07-04-10-54-32-749_com.android.updater.jpg
    Screenshot_2024-07-04-10-54-32-749_com.android.updater.jpg
    39.5 KB · Pregleda: 27
Upravo dobio update sa 1.0.4.0 na 1.0.5.0 , 13T. Videcu dal su popravili punjenje i još par sitnica.

Prilozi

• Screenshot_2024-07-04-12-09-07-876_com.android.updater.jpg
    Screenshot_2024-07-04-12-09-07-876_com.android.updater.jpg
    35 KB · Pregleda: 31
Po meni opravdano, fotke su mnogo bolje bolje se procesuiraju, brze ja imam 13T Pro.

Je li treba da se ostavi neko vreme na nekom evropskom regionu da bi primio update ili je dovojlno da se samo prebaci i uradi check update? Kod mene i dalje ništa...

Prilozi

• Screenshot_2024-07-04-16-17-40-778_com.android.updater.jpg
    Screenshot_2024-07-04-16-17-40-778_com.android.updater.jpg
    35.2 KB · Pregleda: 13
I u srbija region je stigao jutros isti za global rom. Sad ispratiti bateriju, da li su nesto zeznuli :-D
Napokon je sređen dialer, sada pamti kada mu se kaže da zapamti sa hoću glasovni a ne video poziv.

I u srbija region je stigao jutros isti za global rom. Sad ispratiti bateriju, da li su nesto zeznuli :-D
Napokon je sređen dialer, sada pamti kada mu se kaže da zapamti sa hoću glasovni a ne video poziv.
ranije ovdje na forumu pročitah i počeh koristiti true phone i zadovoljan sam sa njim, baš svašta se može podesiti kako sam i želio

Po meni opravdano, fotke su mnogo bolje bolje se procesuiraju, brze ja imam 13T Pro.
Po onome sto gledam na netu ne vidim neku preteranu razliku u kvalitetu fotki i videa izmedju 13T i 13T PRO. Ako je neko uporedjivao oba telefona uzivo neka da svoje iskustvo. Neverovatno mi je da ne mogu da nadjem u prodavnici oba modela izlozena i upaljena, da isprobam, a zivim u jednom od najvecih gradova u Srbiji.

Tako je ne znam dal sam tebi ili kome ovde bas preporucivao true phone ja ga bas dugo koristim i tl je prvo sto "ubacim" u novi fon od aplikacija promenio sam 4 telefona a tu app sam "vodio" sa sobom na svakom novom telefonu pa tako i na ovom 13T Pro i kao i svugde radi odlicno.
Ima mogucnost backupa i to je to, jednom podesis ali bukvalno sve i napravis backup i samo ubacis isti u novi fon ili ako resetujes stari i odmah je sve kako treba da bude.

Vrh Dno