Šta je novo?

Xiaomi 13T/Pro

Bukvalno, nazalost Xiaomi je jedan od telefona gde bez reseta sve i svasta se desava, a i sa resetom nije garancija :D

Bukvalno, nazalost Xiaomi je jedan od telefona gde bez reseta sve i svasta se desava, a i sa resetom nije garancija :D
***, ovo će izgleda biti prvo i poslednje druženje sa ovim proizvođačem. Nemam ja više strpljenja za ovakva sr@nja, valjda sam omatorio...
Telefon je ženin i svaki dan mi se žali na bateriju. Moraću da sednem jedno popodne i da se pozabavim resetom...

*********, ovo će izgleda biti prvo i poslednje druženje sa ovim proizvođačem. Nemam ja više strpljenja za ovakva sr@nja, valjda sam omatorio...
Telefon je ženin i svaki dan mi se žali na bateriju. Moraću da sednem jedno popodne i da se pozabavim resetom...
Toliko i treba oko dva i po sata za reset .

Ja sad stvarno ne znam sta da mislim. Da li sam ja talican pa kupio kvalitetan model ili vi naleteli na felerican. Kod mene radi kao svajcarac. Niti sam ga resetovao niti palio gasio a imam ga oko dva meseca. Fercera samo tako. Baterija odlicna. Jednostavno nemam zamerke.

Nisi talican i meni radi savrseno i posle nadogradnje na HOS doduse ja kad sam ga kupio novog odmah po ukljucenju mi je stigao apdejt na HOS i odmah ga uradio i resetovao na fabricka podesavanja ali nisam nista imao na njemu tako da mi to tad dobro doslo sad bih vec morao da sve ponovo podesavam i to jeste smor al evo ja mislim vec 3 meseca sve sljaka top top.

Feleričan je softver, a ne model. Previše komplikuju...

Samo posle nadogradnje na HyperOS treba uraditi reset. Telefon radi fantastično. Stvar je ukusa, ali ja obožavam njihov software. Samsungov mi je nepraktičan, a na Motoroli sam imao jedno veliko s.... što znaju da hvale kao "čisti Android" . Ljudi, pa to je vraćanje 10 godina unazad. Prazno, šuplje, ružno....

Samo posle nadogradnje na HyperOS treba uraditi reset. Telefon radi fantastično. Stvar je ukusa, ali ja obožavam njihov software. Samsungov mi je nepraktičan, a na Motoroli sam imao jedno veliko s.... što znaju da hvale kao "čisti Android" . Ljudi, pa to je vraćanje 10 godina unazad. Prazno, šuplje, ružno....
Da ali šta ako nešto pogrešm posle fabričkog reseta ?

Onda bi i nama bio felerican, isti je SW
Širok je spektar gluposti sa kojima se susreću ljudi na pojedinim modelima što samo znači da nisu dobro upeglali softver.
Na nekim modelima 13T u početku nije dobro radio GPS, tj na ženinom primerku je prvo dobro radio, pa se onda pogubio. Sad valjda opet dobro radi.
Pretraga u imeniku po slovu ne funkcioniše jer često ne izbacuje neke kontakte i taj problem još nije rešen bar na ovom primerku.
Sad se javio problem i sa baterijom...
A u poslednje vreme ume lepo i da se zagreje (ne igraju se igrice i ne forsira se kamera).

Ne znam za 13T ali Pro bar moj primerak nema nista od toga ja sam prezadovoljan a presao sam sa 10T Pro i cekam 15icu ili 16icu pa cu da menjam ali gledacu ultru ipak bolja je kamera logicno a trebace mi sve bolja kamera u buducnosti.
Ne znam ja sam veran Xiaomiju sve mi pase kod njega, kako neki mogu Samsung da koriste nije mi jasno a prva je moja gospodja sa njenim S23 to bre ....o od telefona ne bih dinar dao al da ne idem u off.

Pa vratis ima posla ali posle sve radi kako treba.

Ne znam za 13T ali Pro bar moj primerak nema nista od toga ja sam prezadovoljan a presao sam sa 10T Pro i cekam 15icu ili 16icu pa cu da menjam ali gledacu ultru ipak bolja je kamera logicno a trebace mi sve bolja kamera u buducnosti.
Ne znam ja sam veran Xiaomiju sve mi pase kod njega, kako neki mogu Samsung da koriste nije mi jasno a prva je moja gospodja sa njenim S23 to bre ....o od telefona ne bih dinar dao al da ne idem u off.
Tako je 👍

Da li je neko radio 3d Mark Benchmark test !?
Kao i da li je došlo do pregrevanja telefona i šta to može da predstavlja ?

Uskoro postajem vlasnik 13T pro(pocetak sledeceg meseca), sta preporucujete da odradim cim ga pokrenem(Taj upd na hyperOS i sl.).
Vrv postoji neki vid migracije da mogu da odradim sa sadasnjeg samsung S10E?
Stize i Nillken maskica(nadam se uskoro).

Uskoro postajem vlasnik 13T pro(pocetak sledeceg meseca), sta preporucujete da odradim cim ga pokrenem(Taj upd na hyperOS i sl.).
Vrv postoji neki vid migracije da mogu da odradim sa sadasnjeg samsung S10E?
Stize i Nillken maskica(nadam se uskoro).
U zdravlju da se služiš. Nov telefon stiže, uradi sve nadogradnje pa factory reset. Ja se sa tim migracijama se ne zezam, instaliram šta mi treba odmah, a posle kad šta zatreba. Bekap Vibera i to je to. Što se tiče Nilkin maskice, meni se lično nije svidela. Jeste dobar kvalitet, ali ova što sam ja poručio sa Alija bila je mnogo kruta. U principu, sve maskice sa Alija se dobro uklapaju i lepo služe, ali u zadnje vreme sam ih sve stavio u fioku, skinuo zaštitno staklo i koristim telefon "kao od majke rođen". Malo više vodim računa, za sada nisam imao pehova. Ponavljam, ZA SADA! 🤣

kad sam 13t pro uzeo pocetkom oktobra bio android 13. posle nekog vremena stize hiper os sa androidom 14. nisam ga resetovao fabricki i radi ok. mozda cu ga resetovati sa andr.15 ili 16 videcu.

Izlaze nadogradnje za 13T Pro Globalna verzija 1.0.4.0 UMLMIXM i 13T EU verzija 1.0.9.0 UMFEUXM.

Izlazi i verzija 1.0.5.0 za 13T Globalnu verziju (UMFMIXM). Spisak izmena:
01. Hyper InterConnectivity options has been added
02. June Security Patch
03. Camera Lag Fixed

Prilozi

• IMG_20240626_173314_842.jpg
    IMG_20240626_173314_842.jpg
    45.4 KB · Pregleda: 6
Dobro su se setili kameru da reše, u 90% slučajeva laga nema, ali mada mu dune u određenoj kombinaciji rezolucije/fps/čega li da poludiš.

Još samo da reše šugavi WiFi koji je kao astmatična baba...

U smislu da u stanu gde svi telefoni imaju wifi signal, 13T nema.

Nazad
Vrh Dno