Nisam razumeo !?Nikad nigde ni sa jednim telefonom i mts mrezom
Izvini, nisam se dobro izrazio. Nikada nigde problem sa mrezom. Sa A1 sam imao gubitke signala sirom Srbije ali to je do njih ne do telefona. Mts svuda stabilno. Yettel nisam imao.Nisam razumeo !?
Ne znam ja kad sam bio u Železničkoj ambulanti a potom još kada sam sišao u suteren svi su imali mrežu sem mene .Izvini, nisam se dobro izrazio. Nikada nigde problem sa mrezom. Sa A1 sam imao gubitke signala sirom Srbije ali to je do njih ne do telefona. Mts svuda stabilno. Yettel nisam imao.
@psychofedex samo da te pitam posto vidim da ti imaš skorašnjeg iskustva po pitanju custom roma. Hoću da pređem na xiaomi.eu rom pa me interesuje po tvom iskustvu šta se dobija sa prelaskom na isti, koji su benefit i koliko je sam rom sličan kineskom odnosno koliko je bogatiji od zvaničnog globalnog/eu.
Što se tiče samog procesa vidim da nije uopšte komplikovan ali svakako pošto bih radio tako nešto prvi put da li ima nešto na šta treba da obratim pažnju (po pitanju otključavanja bootloadera sam već sve postojeće i nepostojeće iščitao)
Ok hvala ti na informacijama e da sada sam se isto setio kakav je proces za vraćanje na fabrički rom? Našao sam ovo uputstvo (https://xiaomi.eu/community/threads/how-to-install-stock-rom.74017/#post-734380) pa čisto da vidim da li je to to i da li Xiaomi ima svoj zvanični sajt sa romovima fabričkim ili koristim neki od sajtova na netu. Ovo pitam u slučaju da odradim prebacivanje na Xiaomi.eu rom pa odlučim da se vraćam ili tako nešto ali svakako ću razmisliti ako kažeš da je razlika sve manja. Izvini na smaranju samo želim da proverim sve sitnice i opcije pre samog drndanja sa svim tim i hvala tista znam, imas vise opcija kustomizacije, tipa veci broj notifikacija u tray-u, vise tema, vise izgleda fingerprinta, animacija punjenja itd.
malo je lepsi, tipa sounds u settings-u imas slicice i imas animacije i demo za touch i vibracije, sto u globalu tad toga nije bilo, a ranije je bilo i jos vise stvari poput broja ikonica na home screen-u ali sam sa 15u video da su dosta stvari dodali i u stock romu tako da ne zaostaje previse.
prednost je update jednom mesecno pa racunas da dobijas nove stvari ranije.
nemam pojma, ja sam na EU po difoltu ali mislim da bih sa hyperos2 mogao lagano i original, samo uz root jer mi deluje da sto je noviji sistem, to su razlike izmedju globala i kineskog odnosno EU manje i manje.
opusteno, tome sluzi forum, nije smaranjeOk hvala ti na informacijama e da sada sam se isto setio kakav je proces za vraćanje na fabrički rom? Našao sam ovo uputstvo (https://xiaomi.eu/community/threads/how-to-install-stock-rom.74017/#post-734380) pa čisto da vidim da li je to to i da li Xiaomi ima svoj zvanični sajt sa romovima fabričkim ili koristim neki od sajtova na netu. Ovo pitam u slučaju da odradim prebacivanje na Xiaomi.eu rom pa odlučim da se vraćam ili tako nešto ali svakako ću razmisliti ako kažeš da je razlika sve manja. Izvini na smaranju samo želim da proverim sve sitnice i opcije pre samog drndanja sa svim tim i hvala ti
Za 6-7 sati spala za 4% u stand by.Koliko Vam je stabilnost baterije ?
Sinoć sam punio uređaj od 22h do 23h iza toga nisam koristio uređaj i bio je u Noćnom modu . Jutros baterija već spala na 96% .
Da li neko ima slična iskustva !?
Ali su onemogućeni pozivi.Za 6-7 sati spala za 4% u stand by.
To je ok.
Možda je A1 u pitanju .Ne živim u Nišu, ali povremeno idem tamo poslom, a bio sam i juče i nisam nikada imao problema sa mrežom tamo, a koristio sam i MTS i Yettel. U pitanju je običan Xiaomi 13.
I koja je cena ? I koliko Vam je izdržala prethodna ?@srki018
Ne mogu da kažem ništa za bateriju posle ažuriranja, pošto sam je prethodno zamenio za novu.
Znači to može jel tako ?Dosta koristim telefon i mnogo je degradirala posle dve godine, pa sam iskoristio priliku da je zamenim dok je telefon bio pred istek garantnog roka.
Znači mora ličnoNosio sam u ovlašćeni servis i bio spreman da platim za drugu bateriju, ali mi je rečeno da je telefon još pod garancijom i da će biti zamenjena bez naknade.
Koliko je star telefon?Ne verovatno da posle pet minuta a nakon punjenja baterija odmah dođe na 99% .
Da li neko ima sl.iskustva?
12 meseci juče napunioKoliko je star telefon?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari