Šta je novo?

Xiaomi 13/Pro

Ako je signal dobar jedva da nesto vise trosi od WiFi.

Da li je bolje što je na 4G zbog baterije ili je tako bolje mrežno pokrivanje !?
Najbolje pokrivanje u nasoj zemlji ima 3G signal. Tamo gde jedva imam jednu crtu 4G signala obicno imam pun 3G signal. Takodje 3G signal se bolje prostire unutar objekata. Opet imam slucaj da je napolju skoro pun 4G signal, udjem u kucu (stara svapska kuca sa debelim zidovima) i u nekim delovima kuce imam jednu crtu, prebacim se na 3G i imam pun signal.

Najbolje za bateriju je Wi-fi a los 4G/3G signal ubija bateriju pogotovo ako se koriste mobilni podaci.

Koliko sad realno vredi Xiaomi 13?
Da li je neko dobio Hyper Os2 ?

Koliko sad realno vredi Xiaomi 13?
Da li je neko dobio Hyper Os2 ?
Ја сам га продао за 340€ пре неки дан. Hyper OS 2 можеш да добијеш ако промениш регион на УК, ресетујеш тел, ажурираш, па вратиш на Србију.

Ne bih znao onda.
Meni je i Xiaomi Account na Srbija regionu i nalog mi je aktivan na telefonu a Region je takodje na Srbija. Pre toga je Region telefona bio na England i corak. Nikakv apdejt. Cim sam prebacio Region telefona na Srbija i uradio Restart, posle 1-2min prijavio mi je da moze download HOS2.0.2 apdejt.

Ne bih znao onda.
Meni je i Xiaomi Account na Srbija regionu i nalog mi je aktivan na telefonu a Region je takodje na Srbija. Pre toga je Region telefona bio na England i corak. Nikakv apdejt. Cim sam prebacio Region telefona na Srbija i uradio Restart, posle 1-2min prijavio mi je da moze download HOS2.0.2 apdejt.
Znači samo meni nema nadogradnje ?
Ništa , pisaću Xiaomi podršci za pomoć .

Znači samo meni nema nadogradnje ?
Ništa , pisaću Xiaomi podršci za pomoć .
Promeni region na telefonu na neku drugu zemlju, recimo UK . Restartuj telefon i kad se upali proveri da li ima nove verzije softvera. Ako ima instaliraj, restartovace se telefon a nakon toga vrati region na Srbija.

Promeni region na telefonu na neku drugu zemlju, recimo UK . Restartuj telefon i kad se upali proveri da li ima nove verzije softvera. Ako ima instaliraj, restartovace se telefon a nakon toga vrati region na Srbija.
I tako uništim telefon ili se obriše sve .😃

I tako uništim telefon ili se obriše sve .😃
Postoji mogucnost da iskoci turbina na Djerdapu ako ih poslusas i uradis update. Ne bih ja to radio da sam na tvom mestu.

Sacekaj ti lepo da se pojavi update i onda ga preuzmi.

Postoji mogucnost da iskoci turbina na Djerdapu ako ih poslusas i uradis update. Ne bih ja to radio da sam na tvom mestu.

Sacekaj ti lepo da se pojavi update i onda ga preuzmi.
Moguće je i to ...To se nikad ne zna .😀

Ja svoj uređaj otplaćujem po 4340 mesečno tako da to je to .

Meni je stigao hos 2.0.2 nakon promene regiona na Filipine. Uradjen update, vracen region na Srbiju i sve radi kako treba. Ako si baksuz moze da ti zabode i na regularnom uprate-u bez menjanja regiona.

Meni je stigao hos 2.0.2 nakon promene regiona na Filipine. Uradjen update, vracen region na Srbiju i sve radi kako treba. Ako si baksuz moze da ti zabode i na regularnom uprate-u bez menjanja regiona.
Ja sam isto to uradio samo sam bio na Regionu UK i vratio region na Srbiji potom samo restart i toliko .
Nego se plašim šta sad kada dobijemo nova ažuriranja na Region Srbije !?

Meni ista na 13 Pro 5G a i deca se ne žale na 13 Pro 4G

Neko vrijeme sam se neckao da li da pređem na HyOS2 ili ne poradi potencijalnih problema sa baterijom i svim i svacim sto sam citao online. Na kraju nakon update-a od tih problema nisam dobio nista, ali nesto stvarno nisam ocekivao - pretjerane animacije. Ne znam jel samo do mene ili sta, ali ja sam bukvalno pokazio animacije kroz developer settings da mogu koristiti telefon i dalje.

Da li jos netko ima ovaj problem kod otvaranja aplikacija da se u animaciju ovako ubaci razvucena ikona? Ovo je toliko iritantno da prakticki moram ugasiti sve animacije da ovo ne gledam.
Ovo se pocelo desavati odma nakon updatea na hyperos 2, global rom.

Prilozi

• Screenshot_2025-02-28-09-50-22-776_com.android.camera.jpg
    Screenshot_2025-02-28-09-50-22-776_com.android.camera.jpg
    26.8 KB · Pregleda: 24
Nije mi se to jos desilo.

Jutros stigao update 2.0.102.0 region UK

Nevjerojatno ali evo rijesio sam problem, dobio sam ideju sto probati nakon ovog tvog odgovora. Uglavnom evo ako se nekome jos desi da ne razbija glavu. Otici na Teme > ikone i promjeniti ikone, na bilo koje druge ikone koje imate instalirane, poslje vratiti ako zelite na stare. Meni je to rijesilo problem.

Nazad
Vrh Dno