Da li je bolje što je na 4G zbog baterije ili je tako bolje mrežno pokrivanje !?Baterija definitivno traje duze. Meni je telefon 24h na 4g. Imao sam neke sitne bagove ali to sam resio obicnim restartom i sad sve radi super.
Najbolje pokrivanje u nasoj zemlji ima 3G signal. Tamo gde jedva imam jednu crtu 4G signala obicno imam pun 3G signal. Takodje 3G signal se bolje prostire unutar objekata. Opet imam slucaj da je napolju skoro pun 4G signal, udjem u kucu (stara svapska kuca sa debelim zidovima) i u nekim delovima kuce imam jednu crtu, prebacim se na 3G i imam pun signal.Da li je bolje što je na 4G zbog baterije ili je tako bolje mrežno pokrivanje !?
Da li je neko dobio Hyper Os2 ?
Ја сам га продао за 340€ пре неки дан. Hyper OS 2 можеш да добијеш ако промениш регион на УК, ресетујеш тел, ажурираш, па вратиш на Србију.Koliko sad realno vredi Xiaomi 13?
HvalaStigao na Note 13 Pro+, juče deci na Note 13 pro 4G a ja još čekam na Note 13 Pro 5G
Ne razumem do kraja šta ste napisali.Ја сам га продао за 340€ пре неки дан. Hyper OS 2 можеш да добијеш ако промениш регион на УК, ресетујеш тел, ажурираш, па вратиш на Србију.
Koliko vredi, to je znak pitanja a za HOS2.0 znas da je dobijen jer si imao repliku na moj odgovor gde pise da sam dobio HOS2.0.2, i to, na region Srbija!!!Koliko sad realno vredi Xiaomi 13?
Da ali meni nije stigla nadogradnja .Koliko vredi, to je znak pitanja a za HOS2.0 znas da je dobijen jer si imao repliku na moj odgovor gde pise da sam dobio HOS2.0.2, i to, na region Srbija!!!
Tvoj Post #817, strana 28
Znači samo meni nema nadogradnje ?Ne bih znao onda.
Meni je i Xiaomi Account na Srbija regionu i nalog mi je aktivan na telefonu a Region je takodje na Srbija. Pre toga je Region telefona bio na England i corak. Nikakv apdejt. Cim sam prebacio Region telefona na Srbija i uradio Restart, posle 1-2min prijavio mi je da moze download HOS2.0.2 apdejt.
Promeni region na telefonu na neku drugu zemlju, recimo UK . Restartuj telefon i kad se upali proveri da li ima nove verzije softvera. Ako ima instaliraj, restartovace se telefon a nakon toga vrati region na Srbija.Znači samo meni nema nadogradnje ?
Ništa , pisaću Xiaomi podršci za pomoć .
I tako uništim telefon ili se obriše sve .😃Promeni region na telefonu na neku drugu zemlju, recimo UK . Restartuj telefon i kad se upali proveri da li ima nove verzije softvera. Ako ima instaliraj, restartovace se telefon a nakon toga vrati region na Srbija.
Ni prvo ni drugo...I tako uništim telefon ili se obriše sve .😃
Postoji mogucnost da iskoci turbina na Djerdapu ako ih poslusas i uradis update. Ne bih ja to radio da sam na tvom mestu.I tako uništim telefon ili se obriše sve .😃
Moguće je i to ...To se nikad ne zna .😀Postoji mogucnost da iskoci turbina na Djerdapu ako ih poslusas i uradis update. Ne bih ja to radio da sam na tvom mestu.
Sacekaj ti lepo da se pojavi update i onda ga preuzmi.
Ja sam isto to uradio samo sam bio na Regionu UK i vratio region na Srbiji potom samo restart i toliko .Meni je stigao hos 2.0.2 nakon promene regiona na Filipine. Uradjen update, vracen region na Srbiju i sve radi kako treba. Ako si baksuz moze da ti zabode i na regularnom uprate-u bez menjanja regiona.
Nista, vec si dobio azuriranje promenom regiona.Ja sam isto to uradio samo sam bio na Regionu UK i vratio region na Srbiji potom samo restart i toliko .
Nego se plašim šta sad kada dobijemo nova ažuriranja na Region Srbije !?
LošijaKakva vam je baterija posle azuriranja?
Za koji model ?Nije mi se to jos desilo.
Jutros stigao update 2.0.102.0 region UK
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari