Recimo, 4k ekran.Koja je konkretno razlika između 13 pro modela i 13 Ultre pa ultra na oglasima košta 250e više? Sem dve telefoto kamere kod Ultre?
Nije ti radila jer ocigledno nisi imao dobar settings ili xml. U X13 photography grupi ima odlicna gcam+settings. jedino photo sphere jos nisu sredili, sve drugo rai odlicno.Nemam vise X13 ali jedno sto mi je radilo je MGC_8.1.101_A9_GV2b_ENG. Sve ostalo je bugovalo ili cak nije snimalo slike.
Pogledaj u X13 grupi. Ako ne uispes naci, javi pa cu ti postaviti linkove ovde.Zdravo svima. Pazario sam ovu mašinicu. Koristim desetak dana i zadovoljan sam. Nije baš kao Samsung upeglan softver ali je ok. Veličina taman kako treba. Preporodio sam se kada razgovaram.
Zanima me da li je neko našao neki Gcam za HyperOS da radi kako treba? Android 14.
Ajde molim te daj linkove. Ne vidim je nigde. Gledao sam i na XDA. To je ovde na bench-u?Nije ti radila jer ocigledno nisi imao dobar settings ili xml. U X13 photography grupi ima odlicna gcam+settings. jedino photo sphere jos nisu sredili, sve drugo rai odlicno.
Pogledaj u X13 grupi. Ako ne uispes naci, javi pa cu ti postaviti linkove ovde.
Ovde imaš settings i obavezan apk uz toAjde molim te daj linkove. Ne vidim je nigde. Gledao sam i na XDA. To je ovde na bench-u?
Hvala ti puno!Ovde imaš settings i obavezan apk uz to
Garantovano radi za Xiaomi 13. Još ni jednom nije krešovala, stotine slika napravio.
Isplati se.Ko se malo više razume da li se isplati prelazak sa Xiaomi 13 na 14 ali uz ozbiljnu doplatu ?
Zar nisi vec narucio xiaomi.14?Isplati se.
Pitao samIsplati se.
Zar nisi vec narucio xiaomi.14?
Kao sto mozes da primetis cena xiaomi 14 pada jako brzo, mnogo brze nego sto je padala 13-ici tako da moje misljenje je da nikako ne vredi prelaziti za ozbiljan novac.. Da si rekao koliki je to novac znali bi sigurnije da li preci ili ne.Ko se malo više razume da li se isplati prelazak sa Xiaomi 13 na 14 ali uz ozbiljnu doplatu ?
To je prodaja jednog telefona i od tog novca kao učešće za Xiaomi 14 , naravno kod provajdera 😄Kao sto mozes da primetis cena xiaomi 14 pada jako brzo, mnogo brze nego sto je padala 13-ici tako da moje misljenje je da nikako ne vredi prelaziti za ozbiljan novac.. Da si rekao koliki je to novac znali bi sigurnije da li preci ili ne.
Ne znam koliko će nadogradnja dobiti, ali nisam morao da radim fabrički reset posle update-a na HyperOS, sve fercera i bez toga.Da li neko ima Xiaomi 13 da mi kaže da li prilikom nadogradnje na HYPER OS mora da se odradi fabrički reset kao i koliko nadogranje i ažuriranja će telefon dobiti ?
Hvala na odgovoru . A što se tiče nadogradnji , pitam jel neko kaže do 2026 godine da će biti moguće 1?!?Ne znam koliko će nadogradnja dobiti, ali nisam morao da radim fabrički reset posle update-a na HyperOS, sve fercera i bez toga.
Znači mora u servis ?Nije u redu. Hladjenje je lose na telefonu i obara performanse.
Kad pre nisam ga koristio ni metar dana .Znači mora u servis ?
Možda, ali to je generalno problem kod Xiaomi-a. Servis bi rekao da je sve u redu.Znači mora u servis ?
Ako si mu radio test ovih dana na 30+ stepeni onda nije nista cudno. Sve je to ok i normalno..Znači mora u servis ?
Isplati se.Pozdrav !
Isplati li se dati pixel 7 pro + doplata za xiaomi 13 ? Doplata je oko 100 EUR-a , možda malo manje .
NePozdrav !
Isplati li se dati pixel 7 pro + doplata za xiaomi 13 ? Doplata je oko 100 EUR-a , možda malo manje .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari