-vorens-
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 06.01.2024
- Poena
- 55
Ima jedna Gcam i jedan configs za 12t pro..Ja je koristim,bolje nego fabricka,posto sam na custom romu..Jel ima neko link za Gcam?
Ako imas 12t pro,mogu ti proslediti link.
Ima jedna Gcam i jedan configs za 12t pro..Ja je koristim,bolje nego fabricka,posto sam na custom romu..Jel ima neko link za Gcam?
Imam, hvala unapredIma jedna Gcam i jedan configs za 12t pro..Ja je koristim,bolje nego fabricka,posto sam na custom romu..
Ako imas 12t pro,mogu ti proslediti link.
Www.celsoazevedo.comJel ima neko link za Gcam?
Ja te shvatio da imas gcam i da se zahvaljujes na ponudjenoj pomoci. Moja greska.Imam, hvala unapred
No problem 🙂Ja te shvatio da imas gcam i da se zahvaljujes na ponudjenoj pomoci. Moja greska.
ovde ti je tacna gcam kamera za 12t pro, i videces ispod imas configs za nju.. Cudi me da nisu nastavili sa jos nekom kamerom i configsom za ovaj Pro model..
Код мене још нема, чекамо и то чудо 😂Da li je neko mozda presao na Hyper OS,V2?
Ima li nekih poboljsanja?
-Tema zamrla skroz,verovatno nas 3-4 jos koristimo ovaj tel iz ucesnika teme.😏
Ako hoces da se igras imas ovde,pa ga flesni iz fastboota..Imas i China,Global i EEA rom.Код мене још нема, чекамо и то чудо 😂
Захваљујем, али то ће морати да сачека.Ako hoces da se igras imas ovde,pa ga flesni iz fastboota..Imas i China,Global i EEA rom.
Na Bajbox kanalu kazu da su bolje animacije,itd..
Treba ti otkljucan telefon za ovu igrariju..Ko zna kad ce stici redovnim updejtom..
Ja sam u zadnjih 10 dana isprobavao 2-3 custom roma,vratio se cak i na ovaj standardni HyperOS,pa posle njega opet na custom rom na kom sam zadnjih godinu i vise..Smorio sam se za neko vreme podesavanja aplikacija i telefona,inace bi rado isao na ovaj HyperOS V2 da ga isprobam..
P.S.Ovo je za Pro model telefona.
Xiaomi 12T Pro / Redmi K50 Ultra (diting) | HyperOS Stock Firmwares & ROMs & Updates
Download the official HyperOS Stock Firmwares & ROMs & Updates for Xiaomi 12T Pro / Redmi K50 Ultra on HyperOS Updates! If you don't know how to install ROM, guide is also here! Be up-to-date with HyperOS Updates.hyperosupdates.com
Da li kao sluzbeni telefon koristis Iphone,a za komunikaciju sa kolegama aplikaciju Skay???😀Захваљујем, али то ће морати да сачека.
Радим као официр на прекоокеанском броду, првенствено интернет је ограничен,
То су пословне тајне 😂Da li kao sluzbeni telefon koristis Iphone,a za komunikaciju sa kolegama aplikaciju Skay???😀
Isto i ja prosao sa ova dva..ne prebacuju 60 i nesto..Uzeo sam 2 komada sa Temu, 120W, i dobijam samo fast charging, I na 120W I na 67W briku. Nisu jaki kao što ih deklarišu.
Čekam i ja jedan sa temu pa će da vidimo.Uzimao sam 2 komada 100w sa ekranom ali c na c ti rade 100w bez problema.Sa xiaomi 65w punjacem taj kabl izvuče 65w bez problemaIsto i ja prosao sa ova dva..ne prebacuju 60 i nesto..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari