Šta je novo?

Xiaomi 12T/Pro

Да ли је стварно вриједно прелазити на custom rom?
Како функционише накнадно за надоградње, да ли иду аутоматски или то корисник мора сам одрадити?

Moze li neko da proveri da li su mozda ponovo pustili instalaciju ikonica koje ne pripadaju Miui shopu?
Takodje me interesuje da li na Nova Launcher kad se instalira,radi Gesture navigacija kroz telefon,a ne sa tri softverska dugmeta na dnu.?
Pitam za Official rom.
Ovo su neke stvari zbog kojih sam na Custom romu,pa ako su dozvolili ove stvari da se vratim malo na official,da vidim kako radi.

Ne radi gestures na Nova Launcheru (ni na jednom drugom eksternom laucheru) na HyperOS. Zbog toga sam morao preći na onaj njihov defaultni launcher...

Onda sigurno nisu pustili ni instal icon pack iz drugih izvora.
Nekad je Xiaomi dozvoljavao da se naprave korekcije ovakvog tipa..Plus sto je dozvoljavao kao i sad sto moze,unlock i sve sto nosi flesovanje,ako se ima Snapdragon soc..Ali ko nije hteo custom romove,barem je mogao da instalira neke ikonice a ne da budemo prinudjeni da koristimo one njihove glupave kao sad.
Kao i Novu Launcher..To nikad nije bio problem na Xiaomiju i kroz nju podesis sve..Sad mozes sve osim gestures..??WTF??
Mislim da ni oni nisu svesni niti znaju zasto su ukinuli gesture kroz druge Launchere,zasto im je to predstavljalo problem..?
Zbog takvih gluposti i koristim Cuatom Romove.Podesis po volji telefon do najsitnijih detalja i koristis ga,a ne onako kako me oni teraju.

Ja te shvatio da imas gcam i da se zahvaljujes na ponudjenoj pomoci. Moja greska.
ovde ti je tacna gcam kamera za 12t pro, i videces ispod imas configs za nju.. Cudi me da nisu nastavili sa jos nekom kamerom i configsom za ovaj Pro model..
No problem 🙂

Da li je neko mozda presao na Hyper OS,V2?
Ima li nekih poboljsanja?
-Tema zamrla skroz,verovatno nas 3-4 jos koristimo ovaj tel iz ucesnika teme.😏

Da li je neko mozda presao na Hyper OS,V2?
Ima li nekih poboljsanja?
-Tema zamrla skroz,verovatno nas 3-4 jos koristimo ovaj tel iz ucesnika teme.😏
Код мене још нема, чекамо и то чудо 😂

Код мене још нема, чекамо и то чудо 😂
Ako hoces da se igras imas ovde,pa ga flesni iz fastboota..Imas i China,Global i EEA rom.
Na Bajbox kanalu kazu da su bolje animacije,itd..
Treba ti otkljucan telefon za ovu igrariju..Ko zna kad ce stici redovnim updejtom..
Ja sam u zadnjih 10 dana isprobavao 2-3 custom roma,vratio se cak i na ovaj standardni HyperOS,pa posle njega opet na custom rom na kom sam zadnjih godinu i vise..Smorio sam se za neko vreme podesavanja aplikacija i telefona,inace bi rado isao na ovaj HyperOS V2 da ga isprobam..

P.S.Ovo je za Pro model telefona.

Poslednja izmena:
Ako hoces da se igras imas ovde,pa ga flesni iz fastboota..Imas i China,Global i EEA rom.
Na Bajbox kanalu kazu da su bolje animacije,itd..
Treba ti otkljucan telefon za ovu igrariju..Ko zna kad ce stici redovnim updejtom..
Ja sam u zadnjih 10 dana isprobavao 2-3 custom roma,vratio se cak i na ovaj standardni HyperOS,pa posle njega opet na custom rom na kom sam zadnjih godinu i vise..Smorio sam se za neko vreme podesavanja aplikacija i telefona,inace bi rado isao na ovaj HyperOS V2 da ga isprobam..

P.S.Ovo je za Pro model telefona.

Захваљујем, али то ће морати да сачека.
Радим као официр на прекоокеанском броду, првенствено интернет је ограничен, а поред тога свака грешка или потенцијални квар или баг би ме могао оставити без телефона и по мјесец дана јер често буде тај временски период између двије луке. Средином Марта завршавам уговор и кад буде чврстог тла, може бити и тих ствари. Хвала свакако ☺️

Захваљујем, али то ће морати да сачека.
Радим као официр на прекоокеанском броду, првенствено интернет је ограничен,
Da li kao sluzbeni telefon koristis Iphone,a za komunikaciju sa kolegama aplikaciju Skay???😀

Drzi se mali i dalje,posle 2 god..

Prilozi

• Screenshot_20241229-213301_AnTuTu_Benchmark.png
    Screenshot_20241229-213301_AnTuTu_Benchmark.png
    135.3 KB · Pregleda: 24
  • Screenshot_20241229-213639_AnTuTu_Benchmark.png
    Screenshot_20241229-213639_AnTuTu_Benchmark.png
    146 KB · Pregleda: 22
  • Screenshot_20241229-213711_AnTuTu_Benchmark.png
    Screenshot_20241229-213711_AnTuTu_Benchmark.png
    120.4 KB · Pregleda: 15
  • Screenshot_20241229-213657_AnTuTu_Benchmark.png
    Screenshot_20241229-213657_AnTuTu_Benchmark.png
    147.2 KB · Pregleda: 26
Da li je neko kupio neki kabal za punjac sa Aliexpresa koji podrzava 120w,super brzo punjenje..
Do sad sam 2 kupio i normalno pune,nema brzog punjenja od 120w..
Ima li tih kablova na Aliju?

Uzeo sam 2 komada sa Temu, 120W, i dobijam samo fast charging, I na 120W I na 67W briku. Nisu jaki kao što ih deklarišu.

Isto i ja prosao sa ova dva..ne prebacuju 60 i nesto..
Čekam i ja jedan sa temu pa će da vidimo.Uzimao sam 2 komada 100w sa ekranom ali c na c ti rade 100w bez problema.Sa xiaomi 65w punjacem taj kabl izvuče 65w bez problema
Kad mi stigne taj 120w usb-a na C istestiraću ga svakako imam i lcd tester pa mogu videti koliko struje ulazi u telefon.Meni jedan 12T pro sluzi za gaming i emulatore baš zbog brzog punjenja
Pozdrav

@gicko ,Ovaj sam narucio,Essager,120w,6A,2 metra duzine,za 370 din.
Mislim da ne moze jeftinije..
Dobio sam preporuku za ovaj brend od ljudi koji ga vec imaju..
Komentarisano u temi Xiaomi 14t pro.

Prilozi

• Screenshot_20250107-152628_AliExpress.png
    Screenshot_20250107-152628_AliExpress.png
    676.1 KB · Pregleda: 4
Taj Essager, ali punjač sam uzeo za kamion. Odličan je. Uzeo i bratu jedan, ali ona usb-c na usb-c. Neki kabal uzeo na pumpi u Sloveniji usput. Odlično puni, ne greje se i stvarno brzo puni. Deluje baš kvalitetno. Evo već 6 meseci bez problema. Malo sam van teme, izvinjavam se.

Nazad
Vrh Dno