Šta je novo?

Xiaomi 12T/Pro

Ja se vratio sa najnovijeg EU 14.0.9.0 na 14.0.8.0...Osetna potrosnja baterije na 0.9.0..Na 0.8.0 baterija odlicna.

Oko 20% od ovog vremena, napolju... 14.0.9. Nisam zaista primetio nikakvu razliku. Potpuni stock bez ikakvih modifikacija.

Prilozi

• Screenshot_2023-04-21-13-56-13-393_com.miui.securitycenter.jpg
    Screenshot_2023-04-21-13-56-13-393_com.miui.securitycenter.jpg
    47.1 KB · Pregleda: 48
@Darko1290 ,Ne znam sta je u pitanju,isto koriscenje sam imao i bas osetna razlika u potrosnji na 0.9.0...
Pazi ovo,100% baterija,odslusam 3-4 pesme na YT,par poruka na Viber,ispratim poruke na forumu,spadne na 95%...Pricam telefonom ode 3-4% za 10tak min...To se nikad nije desilo na 14.0.8.0 ili 14.0.7.0...Nema veze,nista ne fali 0.8.0...
Kako si inace zadovoljan masinom?

Poslednja izmena:
Ah, to je miui :)

Zadovoljan sam svim osim istim. U odnosu na stock android, meni lično, ovo je vidan korak unazad. Međutim, s obzirom da sam isti dobio na poklon tj da me je koštao 0din, ne žalim se.

Kamera je dobra zaista, onako u početku još i tu i tamo, međutim vreme kako odmiče sve sam zadovoljniji istom. Meni je to bitno i to mu je veliki plus.

Ovo ostalo, korektno ali opet, ništa da se vidno ističe. Zapravo, uređaj koji ni po čemu ne iskače a koji opet ima sve što treba da ima.

Voleo bih da ima neki aosp ali sa druge strane "mator" sam za to više... Hoću da upalim i da radi. Doduše ovog sam prebacio na EEA onom metodom sa zamenom update fajla jer nisam mogao da čekam da se smiluju da apdejtuju i global i reše problem sa snimanjem.

Postoji jedan Aosp,jedan Dev napravio i naplacuje oko 10e..Mada u telegram grupi za ovaj telefon nesto i ne komentarisu o tom custom romu..Ne vredi jos nista,Xiaomi nije pustio source code..
Meni to najvise nedostaje,ti custom romovi.Nisam ni ja mlad,verovatno smo tu negde..
Sa druge strane,telefon jako dobar..Sve mi odgovara na njemu,kamere,zvuk,ekran,procesor je briljantan..Jedino da je eto do nekih 6.39"...Kupio sam neke 3-4 iste maske samo razlicite boje,pa menjam da se ubije monotonija..

Koje si kupovao maskice?

Koje si kupovao maskice?
€ 7,39 47%OFF | Xundd For Xiaomi 12T 12T Pro 11T 10T Pro Case Airbag Shockproof Bumper Shell TPU&PC Back Cover For Xiaomi 12T Pro Funda Coque

Ovu uzmi i neces imati brige.

Stigao nov update za EEU,iz recovery..

V14.0.11.0.TLFEUXM​

Da li moze preko Globala da se instalira ota EU rom?
A da to odradim preko mobilnog?

Ne moze da se instalira OTA..Ako si na Globalu,onda updejtujes Global..Ne mozes Sa Globala na China ili Eu,ili RU kroz OTA..
Mozes na ovaj nacin:
Skines EEU rom u TGZ ekstenziji,oficial...Prebacis na komp,raspakujes ga...Skines na komp Xiaomi adb/fastboot tool...(Ja preko njega sve radim po pitanju telefona.).
Ubacis telefon u fastboot,spojis ga na racunar,pokrenes Tool,pronaces u njemu folder u kom si raspakovao rom,i flesnes..Mada ako nisi sve ovo nekad sam radio bolje ne pipaj nista..Ili pronadji negde video upustvo pa po njemu odradi..

Radio sam pre flesovanje romova ali puno je to cimanja oko niceg.
U svakom slucaju hvala

Sad updejtovo kroz recovery EEU 14.0.12.

Prilozi

• Screenshot_2023-05-10-13-41-23-113_com.android.updater.jpg
    Screenshot_2023-05-10-13-41-23-113_com.android.updater.jpg
    33.6 KB · Pregleda: 30
Pukao mi je displej na 12T Pro, i dalje radi kako treba, ali negdje sam čuo da mora sve da se mijenja. Kod nas trenutno nema niko na stanju, pa planiram da mi ga donese prijatelj iz Kine. Na Aliju ih ima dosta po odličnoj cijeni, ali ja ne znam koja je razlika između ovo frame i no frame, pa ne bih da mi uzme pogrešan. Da li neko zna hoće li npr. ovaj odgovarati:

-109997522198645237.jpg-1099888049-187565987.jpg

Kolko sam ja skapirao pitanje je da li ti treba sa okvirom ili bez okvira lcd ekran.

Obično se lakše menja kada je sa okvirom, ali ne znam za konkretan model.

Tako sam nekada ganjao na nekom Redmi modelu, ako se uzme sa "frame" onda lakše i sam mozes odraditi, naravno ko malo zna i kome se cacka oko toga.

Onda da uzmem s okvirom. :) Hvala svima.

Imam MI 12 pro,jos nisam dobio MIUI 14,zna li neko u cemu je problem?

Izasao update V14.0.13.0,za EEU..12t pro.Ima ga i za Fastboot i Recovery.

Od 14 aprila je recovery..A jos krajem marta izasao iz fastboota,ista verzija.
Prrbaci se na EEU,stabilan je,i dobija cesce update.

Ja Global ne koristim,ne znam kakav je po pitanju gresaka..Dok na primer na EEU nisam primetio bukvalno ni jedan bag,radi lepo,stabilno,onako kako treba..Mozda ima nekog ko je na istom romu i da je primetio nesto,mada ne bi trebalo,ili je sporadicno..

Ima li neko da preporuci neku silikon maskicu, da je lagana i da ne utice toliko na izgled telefona. Plus i neka zastita za kameru ako je ko uzimao nesto slično.
Kod mene je Nillkin maska sa zaštitom za kameru, standarno dobra i jaka izrada, ali je bas poteska i povelika.

Nazad
Vrh Dno