Pecina recenzija..
Odlično. Najviše sam ga pikirao upravo zbog njega.
Čeka je softversko peglanje u narednim ažuriranjima, tako pišu.Realno kamera toliko losa. Koliko pisu na DXOMARK-U itd?
Naravno, to niko ne spori medjutim zanimljivo je da se ovaj model za Kinesko tržište K50 Ultra prodaje sa alu okvirom i staklenim ledjima. Zato kažem šteta.Pa da ima kameru i oklop od S22 Ultra ne bi bila ova cifra.
Pa koja grejalica ne troši struju kao luda?Fusion kupio bi i ja opušteno pro verziju u Mi Store ali sam čuo da ta grejalica troši struju ko luda, onda je 15 hiljada besmisleno baciti na nešto što sumnjam da ću koristiti.
Nisam čuo da neko iz SU daje dužu garanciju od godinu dana.
Ono što nije dobro na svim xiaomi flagship modelima nakon Mi 10 npr (ako izuzmemo mini Mi 10 aka 12X).Znas ti sta je autonomija telefona?
Kada vec molis za realnost, ajde nam kazi ali iskreno sta to na 12T modelu vredi 500 evra koliko sada kosta sa grejalicom. Cak i da se proda grejalica za 100 evra opet ako cemo iskreno 12T ne vredi tih para. Nemaju cime da opravdaju toliku cenu a jos manje ce moci da opravdaju kada ne bude poklona.Nista posebno dobro,u pravu si..Samo po neka sitnica poput Soca,baterije,dobrog zvuka koji reprodukuje,sredjen proxy senzor,sasvim dobar ekran..Te sitnice priznajem nisu nista posebno.. 😃
Kad bi jos to stalo u premijum dizajn,uz ip68, i sve to po nekoj razumnoj i nizoj ceni,jer Boze moj to je Zaomi.I ne sme da gura vece cene,jer visoke cene su samo za Sljamsung i ograniceni kao daska Iphone..Stvarno nema smisla da ovakav telefon bude vise od 250-300e,tako?
Malo realnosti nije na odmet,i valjalo bi i da se uspori sa omalovazavanjem telefona koji se nema..Priusti sebi drugi telefon,mada predpostavljam kad si ovako pljuvacki raspolozen da brat bratu imas barem neki flagship od Sljamsunga ili Iphona iz 2021-22 godine,ili koliko se secam do skoro A1,ili Redmi note 8..?😉
Ima recenzija na Benchmarku 10h You Tube, ne znam sta ti radis sa telefonom ako ti je to malo onda ok.GsmArena ima test: 91h rating. 92h ima S21FE npr. Nije nešto. Klasika za prošlogodišnje i ovogodišnje modele.
A inače ljudi jako vole da vucaraju cigle od punjača svuda sa sobom i da jure utičnice. 😁 Previše toga se oprašta telefonima za ovu cenu.
Ne molim ja nista sinak,vec govorim kako da se ponasa i sa koje strane da se prilazi,one realne..Kada vec molis za realnost, ajde nam kazi ali iskreno sta to na 12T modelu vredi 500 evra koliko sada kosta sa grejalicom. Cak i da se proda grejalica za 100 evra opet ako cemo iskreno 12T ne vredi tih para. Nemaju cime da opravdaju toliku cenu a jos manje ce moci da opravdaju kada ne bude poklona.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari