Haa ne mogu da verujem 😃 . Njima na poklon tablet od 270 jura, e šou živi. Mi sirotinja, gladni, bosi, žedni i promrzli pa grejalica od 100 jura, ali pametna - za utehu.A u engleskoj tablet i ovo za 550 bongica.
Ja verujem, necu da stajem na muku Xiaomi uzivaocima sa ovog foruma, ali baci na HUKD search gore desno jedan za "redmi note 10 pro 5G" i videces za koje pare ide nov kod njih, skoro na svake 3-4 nedelje. Upola nego nasa standardna cena.Haa ne mogu da verujem 😃 . Njima na poklon tablet od 270 jura, e šou živi. Mi sirotinja, gladni, bosi, žedni i promrzli pa grejalica od 100 jura, ali pametna - za utehu.
Ne...u preorderu ne vazi taj kod...samo kad bude zvanicna cena.Jel neko uspeo da preko Yettela uzme neki od ova dva telefona sa popustom za reciklažu?
Svakako je sad najbolja opcija jer ide i grejalica i to sto si naveoI kad prodje preorder kod za reciklazu vredi DO 10000,a sad je popust u preoredu 13000..Tako da je bolja sad opcija ko hoce da ga uzme.
@DZOSUA ,koju si boju izabrao?
Aj posalji link menu i PP za tu masku da vidim kakva je.I ja sam crni,sobzirom da ce ici uvek neka maska,crna je neutralna kao podloga,pa na nju poze ici i neka druga boja maskice,trula visnja crvena,tamno narandzasta,moze se kombinovati..Ja sam narucio sa Alija model maske koju sam koristio na Mi9t i sad na F3,tako da ce ici ista i na 12t pro.
Postavi neku sliku sto se tice SoT-a, ako moze🙂 Kako se ponasa u igricama, ako si igrao neku? Kakav je stereo?Posle skoro 10 godina neaktivnosti, moram da kažem da su ovde malo previsoka očekivanja, želje i prohtevi. A i dosta subjektivnosti.
Da li je zaista bitnije što je baterija jako dobra ili što nema neki fancy okvir? Stvarno je lakše svako malo na punjač? Svakako je tel u nekoj maskici... Ili "samo" baterija, kamera I CPU su novi??? Znaci 85% telefona.
Ja ga imam 10-ak dana. 12-256... Dobar odziv, fluidan, glavna kamera odlična za prosečnog korisnika. Ostale ne koristim a nisam ni na prethodnih telefonima. Baterija odlična. Proximity za sada ne baguje. Senzor otiska prsta nije baš na nivou ponekad. Ekran Dobar. Punje je za 18-19 min 0-100% zaista radi. Poskupeli delovi pa mora I telefon....
Vidim da piše. Medjutim,mislim da jednostavno nisu to "upisali" u specifikacijama. Zato bih volio da neko ko je kupio 12T pro model kod nas, vidi da li podržava esim?Na sajtu operatera pise da su dual sim i da nema esim.
Ja uvek kupujem ovu za telefone,navikao sam na nju,od plastike je,nije silikon,tanka ultra thin,ne izgleda dzombasto telefon sa njom.Otvorena na gornjoj,donjoj i sa strane gde su dugmici..Nije klizava..Narucio sam crnu za sad..Aj posalji link menu i PP za tu masku da vidim kakva je.
Mene zanima samo da ima deo koji malo vise strci od kamere da bi je stitio,ova fabricka ne strci.
Tako sam i ja razumio. Dvije fizičke i jednu esim koja zamjenjuje fizičku kad zatreba. Evo i @kopmania je potvrdio to sto sam mislio.Po ovim informacijama nema... P.S. super je ako ima, to znaci da ima dve fizicke i jednu esim ili?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari