Šta je novo?

Xiaomi 12T/Pro

To jeste,mozda neko nisani i obican model pa da imq info u temi..
Moze neko da uporedi sveobuhvatno 12t pro vs 12x?

Osim CPU-a, glavne kamere i baterije, sve ostalo je manje-vise isto.
Izgleda da ipak SD 8+ Gen 1 ima problema kada se igra Genshin Impact, tj. 12T Pro i 30 Ultra😐

Zna Nitro5 znanje, stvarno eno ga 12T Pro u MTS-u na rezervaciji i po povoljnoj ceni 66.800 ako ga iskeširam a ja volim tako...medjutim izgleda da bi da me vežu sa novim ugovorom koji je sada krajnje nepovoljan u odnosu na stari koji sam sa njima sklopio pre 16 meseci. Najbolja fora je koju smo nekada davno radili u MTS-u da neko umesto nas sklopi ugovor, mi mu ga iskeširamo a on otplaćuje telefon na 24 rata. Tako da verujem da će toga biti puni oglasi...sad gledam, 66.800 je u Box plavom profilu ali sa običnim tarifnim profilom recimo Omorika 8 za 2.500 din cena u kešu je 74.000. E jesu lihvari pa to je čudo božije, umesto da zadrže stare korisnike oni će ih naterati sa ovakvom ponudom da zbrišu u Yettel. Kako sebi jamu kopaju nije mi uopšte jasno, a oduvek ucenjivačka ponuda, ako kupuješ samo pospeid tarifni profil recimo Omorika 8 je 1500 din a ako je i telefon uz njega cena tarifnog profila skače na 2.500 din.

Poslednja izmena:
Jel ga kupio neko da nam prenese utiske? Dali ću da frljnem 83.000 na grejalicu ili na ozbiljan mob?

Ja cekam da se pojavi na KP, taman ce i cena malo da padne za par nedelja. Preko operatera mi je najveci problem sto bih morao da uzmem novi broj, posto mi na starim brojevima ugovori isticu tek sledece godine.

Mi koji smo ga porucili preko jetela dobijamo ga tek posle 23. 🤣 Tad prenosim ;)

Dzosua ja sam mislio da vi preko Yettela dobijate mob odmah a izgleda da su svi vezani za jedan kontigent koji stiže oko dvadeset trećeg. Pa ništa onda sačekaćemo ga na KP, cenim Nitro5 da će mu tada biti cena od 600 do 550eu, zavisi kakva će navala biti, taman i pre KP da pročitamo utiske.

Bio je jedan12T Pro na KP pre par dana 600e ali je oglas obrisan, mislim da ce to biti neka osnovna cena, a vrlo brzo ce biti 550e, telefoni od operatera ce znacajno uticati na to😁

Haa ne mogu da verujem 😃 . Njima na poklon tablet od 270 jura, e šou živi. Mi sirotinja, gladni, bosi, žedni i promrzli pa grejalica od 100 jura, ali pametna - za utehu.
Ja verujem, necu da stajem na muku Xiaomi uzivaocima sa ovog foruma, ali baci na HUKD search gore desno jedan za "redmi note 10 pro 5G" i videces za koje pare ide nov kod njih, skoro na svake 3-4 nedelje. Upola nego nasa standardna cena.

Ovo su funte, to je u eurima oko 670e. U komsiluku je trenutno oko 840e, a i akcija im se zavrsila za poklon...

Dok cekamo da stigne,bacimo pogled na Zmaja.. 😃

Prilozi

• xiaomi-12t-1_1280x720-800-resize.jpg
    xiaomi-12t-1_1280x720-800-resize.jpg
    60.4 KB · Pregleda: 70
  • 96c8cf0f096220749029d21641bc8cc0.png
    96c8cf0f096220749029d21641bc8cc0.png
    85.5 KB · Pregleda: 77
Mene zanima koja je verzija ovog 12t pro modela kod nas? Globalna ili Eu? Jer samo globalna verzija ima Esim.

Na sajtu operatera pise da su dual sim i da nema esim.

Posle skoro 10 godina neaktivnosti, moram da kažem da su ovde malo previsoka očekivanja, želje i prohtevi. A i dosta subjektivnosti.
Da li je zaista bitnije što je baterija jako dobra ili što nema neki fancy okvir? Stvarno je lakše svako malo na punjač? Svakako je tel u nekoj maskici... Ili "samo" baterija, kamera I CPU su novi??? Znaci 85% telefona.

Ja ga imam 10-ak dana. 12-256... Dobar odziv, fluidan, glavna kamera odlična za prosečnog korisnika. Ostale ne koristim a nisam ni na prethodnih telefonima. Baterija odlična. Proximity za sada ne baguje. Senzor otiska prsta nije baš na nivou ponekad. Ekran Dobar. Punje je za 18-19 min 0-100% zaista radi. Poskupeli delovi pa mora I telefon....

Jel neko uspeo da preko Yettela uzme neki od ova dva telefona sa popustom za reciklažu?

I kad prodje preorder kod za reciklazu vredi DO 10000,a sad je popust u preorderu 13000..Tako da je bolja sad opcija ko hoce da ga uzme.
@DZOSUA ,koju si boju izabrao?

Poslednja izmena:
I kad prodje preorder kod za reciklazu vredi DO 10000,a sad je popust u preoredu 13000..Tako da je bolja sad opcija ko hoce da ga uzme.
@DZOSUA ,koju si boju izabrao?
Svakako je sad najbolja opcija jer ide i grejalica i to sto si naveo ;)
Hteo plavu,ali uzeo crnu jer je i devojka uzela 12t i htela bas plavi pa da se razlikujemo ;)

I ja sam crni,sobzirom da ce ici uvek neka maska,crna je neutralna kao podloga,pa na nju poze ici i neka druga boja maskice,trula visnja crvena,tamno narandzasta,moze se kombinovati..Ja sam narucio sa Alija model maske koju sam koristio na Mi9t i sad na F3,tako da ce ici ista i na 12t pro.

I ja sam crni,sobzirom da ce ici uvek neka maska,crna je neutralna kao podloga,pa na nju poze ici i neka druga boja maskice,trula visnja crvena,tamno narandzasta,moze se kombinovati..Ja sam narucio sa Alija model maske koju sam koristio na Mi9t i sad na F3,tako da ce ici ista i na 12t pro.
Aj posalji link menu i PP za tu masku da vidim kakva je.
Mene zanima samo da ima deo koji malo vise strci od kamere da bi je stitio,ova fabricka ne strci.

Posle skoro 10 godina neaktivnosti, moram da kažem da su ovde malo previsoka očekivanja, želje i prohtevi. A i dosta subjektivnosti.
Da li je zaista bitnije što je baterija jako dobra ili što nema neki fancy okvir? Stvarno je lakše svako malo na punjač? Svakako je tel u nekoj maskici... Ili "samo" baterija, kamera I CPU su novi??? Znaci 85% telefona.

Ja ga imam 10-ak dana. 12-256... Dobar odziv, fluidan, glavna kamera odlična za prosečnog korisnika. Ostale ne koristim a nisam ni na prethodnih telefonima. Baterija odlična. Proximity za sada ne baguje. Senzor otiska prsta nije baš na nivou ponekad. Ekran Dobar. Punje je za 18-19 min 0-100% zaista radi. Poskupeli delovi pa mora I telefon....
Postavi neku sliku sto se tice SoT-a, ako moze🙂 Kako se ponasa u igricama, ako si igrao neku? Kakav je stereo?

Na sajtu operatera pise da su dual sim i da nema esim.
Vidim da piše. Medjutim,mislim da jednostavno nisu to "upisali" u specifikacijama. Zato bih volio da neko ko je kupio 12T pro model kod nas, vidi da li podržava esim?

Prilozi

• IMG_20221017_211640.jpg
    IMG_20221017_211640.jpg
    104.5 KB · Pregleda: 32
Aj posalji link menu i PP za tu masku da vidim kakva je.
Mene zanima samo da ima deo koji malo vise strci od kamere da bi je stitio,ova fabricka ne strci.
Ja uvek kupujem ovu za telefone,navikao sam na nju,od plastike je,nije silikon,tanka ultra thin,ne izgleda dzombasto telefon sa njom.Otvorena na gornjoj,donjoj i sa strane gde su dugmici..Nije klizava..Narucio sam crnu za sad..
Nije nista posebno ali meni je dobra.

Po ovim informacijama nema... P.S. super je ako ima, to znaci da ima dve fizicke i jednu esim ili?

Prilozi

• IMG_20221017_214949.jpg
    IMG_20221017_214949.jpg
    64 KB · Pregleda: 22
  • IMG_20221017_214922.jpg
    IMG_20221017_214922.jpg
    65.3 KB · Pregleda: 10
  • IMG_20221017_214831.jpg
    IMG_20221017_214831.jpg
    72.4 KB · Pregleda: 15
U prodavnici sam ulazio u podesavanje konektivnosti telefona i postoji opcija esim. Tako da verujem da bez brige računajte na esim

Pojavilo se više komada na KP. Cena oko 650 evra.

Vrh Dno