Ja moj Poco f2 pro dajem majci odsluzio je vise nego dobro 2 godine i 3 meseca...od 4700 sad mu je baterija na nesto vise od 4000...skroz okJa se lomim da ga narucim...Imam sad F3,njega bi prosledio..
Bolje sačekaj seriju 13.T modele ne vredi kupovati.Ja se lomim da ga narucim...Imam sad F3,njega bi prosledio..
Gde si leba ti na KP video nov 12 Pro za oko 650eu?! I ako nisam baš zadovoljan sa mojim 12 Pro zbog grejanja i slabije autonomije baterije mislim da je on po testovima bolji od 12T Pro.Vidim cene na KP, za Xioami 12 pro su oko 650 evra nov. Verovatno će biti ista cena i za 12t pro. Da li je bolje kupiti 12 pro?
Ako mislis druze kod za reciklazu za 12 t modele,nece da moze,probao,imam ja jedan...pise greska ako se kod unese i tako proba poruciti.Ne da vredi, nego trenutno nema konkurenciju po ovoj ceni kod nas. Ko jos ima kod za reciklazu u Yettel-u tako to je jos 10000 dinara manje, tako da je to odlicna kupovina i ovo je dostojna zamena za F3 koji me je zaista odlicno sluzio.
Ima bar 6 oglasa, koji se kreću od 630 do 670 evra.Gde si leba ti na KP video nov 12 Pro za oko 650eu?! I ako nisam baš zadovoljan sa mojim 12 Pro zbog grejanja i slabije autonomije baterije mislim da je on po testovima bolji od 12T Pro.
Ajd kad ti kažeš, ja samo vidim 740 i 750eu.Ima bar 6 oglasa, koji se kreću od 630 do 670 evra.
Ja sam probao da porucim i na adresu iz L.K i na adresi gde sam trenutno (posto imas obe opcije) i u poslovnici i svugde mi je odbio taj kod...tacno da im sve po spisku...ali ipak mislim da ce odbiti i tamo.Sto ljudi sto cudi, zasita covek ne zna sta da misli😅
Ajd kad ti kažeš, ja samo vidim 740 i 750eu.
Ovo je Xiaomi 12 pro. Nije 12T proOglas - KupujemProdajem
Praktično sve... Kupi i prodaj u najvećoj online zajednici u Srbiji. Probaj na kp!www.kupujemprodajem.comOglas - KupujemProdajem
Praktično sve... Kupi i prodaj u najvećoj online zajednici u Srbiji. Probaj na kp!www.kupujemprodajem.com
To i ja čekamBice na oglasima veoma brzo oko 550e, a kad padne ispod 500e bice to super cena.
Moj Poco je i dalje kod mene a baterija mu je posle punjenja 4499mV. To je valjda dobro budući da smo ga u isto vreme kupili. Izgura glatko 36h sa SoT 8:30min. Mada ga u poslednje vreme više i ne koristim jer sam kupio drugi. Ovo je prvi mob koji sam nosio malo više od dve godine.Ja moj Poco f2 pro dajem majci odsluzio je vise nego dobro 2 godine i 3 meseca...od 4700 sad mu je baterija na nesto vise od 4000...skroz ok
Ili jos bolja fora za 100 kinti vise mesecno kad se sabere rata moba i pretplata uzme se onaj Data paket i imas net neogranicem,cak i 2 gb svaki mesec u romingu i sve one servise uracunate ja sam taj uzeoKoja džabana u Yettelu za kupovinu telefona!!! Da nisam u box plavom paketu vezan ugovornom obavezom MTS-a još 8 meseci ladno bi ga kupio u Yettelu. 44.000 dindži u total 40 paketu, strava! Ovako su se u MTS-u prodavali telefoni ali pre 15 godina.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari