Ja sam odavno pisao o tome, i ako određeni član foruma nije verovao u to i govorio kako je on sve to probao i da to nije istina, pa ako je tako što su onda pravili global i eu, ako nema nikakvih razlika.Evo da i ja napisem sto se tice zvuka na 12t pro procitao sam ovde sto su pisali na xda forumu i jeste tacno slusam muziku u autu preko blututa imam 2000w ozvucenje dok mi je bio global pojacavao sam max do 22 volume u autu sada kad sam prebacio na eu rom sad pojacam i do 35 volume u autu inace to je max na plejeru i opet je za nijansu slabije nego pre
Meni nista,menjao na Cesku,Madjarsku lokacijuUpravo stigao HyperOS Global.
Nece,kao ni jos par drzava...ma opusteni,doce za dan,dva...nego reko kad znam foru da probamProbaj Grcku, vidim tamo na 13t pro temi da su dobijali na taj region. Ne gubis nista sto jos nije stigao, veruj mi.
Чека се и даље 😵💫 код мене је 14.0.5Jel dobio iko jos Hyper na global modelu ovog moba?
Pise da je rom namenjen internim tasterimaOdavde možete skinuti HyperOS rom . Kod mene je Global verzija kodne oznake OS1.0.2.0.ULFMIXM.
![]()
HyperOS ROM is available to download for Xiaomi, Redmi and Poco - Tech Mukul
Xiaomi HyperOS updates are already rolled out for multiple devices in China, Global, India and more regions. Users asked how we can download them in our devices. So, here I am going to upload the download links of the HyperOS update which was released for the Xiaomi, Redmi and Poco devices. So...techmukul.net
Nema sa hyper os ako si instaliraoKod mene nema više opcije da Youtube radi sa ugašenim ekranom, kao je kod vas?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari