Šta je novo?

xbox vs ps3 [split iz xbox elite teme]

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Momci zalim vas vi ste kao neka sekta. Recite mi barem jednu stvar koju ja necu imati na xboxu a vi cete imati na ps3

2. Igre koje su zaiste vredne igranja. :)

Poslednja izmena:
xbox takodje ima jednako dobre igre a za kvar ima garancija od godinu dana. Posle godinu dana i da crkne kupis novu i izadje te jednako ko 5 igara za ps3 tako da su vam to smesni argumenti

xbox takodje ima jednako dobre igre a za kvar ima garancija od godinu dana. Posle godinu dana i da crkne kupis novu i izadje te jednako ko 5 igara za ps3 tako da su vam to smesni argumenti

Ma gde nema, ima Halo 3, to je najbolja igra NA SVETU!!!1! :D :D

Da nastavim listu:
6. Ugradjen Wi-Fi.
7. Hard disk koji zaista sluzi za nesto.
8. Playstation Home.

Poslednja izmena:
Ne razumem komentare ovog momka, na SK forumu je prikazao interesovanje za PS3, sa velikim entuzijazmom smo pricali o PS3 igrama preko PM-ova, ne razumem ovakvu promenu price odjednom...

1. ispravnu konzolu :)
85% Xbox konzola se ne kvari.

2. Igre koje su zaiste vredne igranja. :)

Pa sto ih onda ne igrate? Sto su vam najprodavanije igre multiplatforme?

3. Little big planet

Ovo jeste solidan razlog ako imas neko zensko celjade u kuci kome se svidjaju takve igrice.

Nepotrebno. Sto bih kupovao bluray filmove kad lepo kao covek skidam 720p ripove.

3. Little big planet
5. Besplatan multiplejer[/QUOTE]

Pa multiplejer na Xboxu za godinu dana mene izadje koliko vas samo jedna igra na PS3.

6. Ugradjen Wi-Fi..

E ovo je stvarno presudno... Pih, pa kako nisam razmisljao o ugradjenom wi-fiu pre nego sto sam kupio konzolu... Sta cu sad??

7. Hard disk koji zaista sluzi za nesto.

Jel'? Za sta?

8. Playstation Home.

LOL

Poslednja izmena:
Ne razumem komentare ovog momka, na SK forumu je prikazao interesovanje za PS3, sa velikim entuzijazmom smo pricali o PS3 igrama preko PM-ova, ne razumem ovakvu promenu price odjednom...

Evo celog transkripta.

* * * * *

Bodibilder je napisao(la):
mozes li mi reci koja je razlika izmedju sixaxis i dualshock 3 dzojstika. Koji od njih ima onu funkciju da reaguje. Koji je po tebi bolji
Oba imaju SIXAXIS funkciju (u nekim igrama pomeranjem gamepada po vazduhu izdajes komande, ali to nije svuda podrzano).
Razlike se svode na rumble (vibracija) kojeg sam Dualshock 3 ima, kao i vecu tezinu Dual Shocka 3.
Dual Shock 3 je po mom misljenju bolji, jer je SIXAXIS prelagan i nema rumble.

Boris Lozac mi je pricao o kupovini igrica za ps3 preko sajta play asia. Inace igre su duplo jeftinije a boris mi je rekao da se moze kupiti igra bez problema samo se mora napraviti internet kartica preko banca intese. Interesuje me da li je to istina posto nikad ni u jednoj prici o ps3 nisam cuo da neko kupuje igre preko sajta
Istina je.

a zasto onda niko to ne praktikuje jer vidim da svi uzimaju po nasim prodavnicama gde je sve duplo skuplje. Jel znas nekoga ko na taj nacin kupuje
Znam ljude koji tako kupuju i sve savrseno funkcionise.

Kako bi ih mogao kontaktirati pa da mi sve objasne. Sto ti ne uzimas tako igrice umesto sto placas duplo vise
Ne znam kako mozes da ih kontaktiras, posto ih ja licno ne poznajem, to sto ti pricam su prenesena iskustva.

Od koga prenesena iskustva
Gomile foruma i slicno.
Niko posebno.

Sto ti ne kupujes tako

sta ti je to tn monitor. Planiram uzeti neki monitor uz ps3 od 22 inca sto izadje nekih 56 cm pa mislim da bi to bilo cool. Moji ce svejedno uzeti lcd tv i vec bi ga uzeli ali jos nije dosla u sombor d3 televizija ali kada dodje moji uzimaju lcd od 32inca.
TN monitor je LCD monitor sa TN panelom.
PS3 ce izgledati lose na bilo kom LCD monitoru (mada, mnogo bolje nego sto bi slika izgledala na bilo kom CRT TV-u).

Jel me mozes posavetovati koji lcd tv od 32 inca moji da kupe do nekih 45000-50000. Sta tu treba obratiti paznju(kontrast , odziv uopste ne znam da li taj kontrast i odziv trebaju biti veci ili manji). Prvenstveno je za gledanje tv-a
Ako ces LCD TV da uzimas da bi na njemu gledao analognu televiziju, bolje ga ni ne uzimaj, slika ce biti ocajna.
Sto se tice izbora, UBEDLjIVO najbolji u toj klasi je Samsung 32A450.

koro bi trebalo da stigne d3 digitalna televizija. Kablovska ce onda biti 200 dinara skuplja ali to je nista. Kazes taj tv da je najbolji. Video sam ja neke philips tvove po ceni od 47000 dinara a oni prave puno kvalitetnije televizore. Ali kazes znaci taj samsung je super. Koliko je on para i kako ce na njemu izgledati igre sa ps3.
Digitalna televizija ce ti izgledati nesto bolje, ali to i dalje nece biti bas najbolja slika.
Mada, ok, digitalna televizija jeste puno bolji razlog za kupovinu LCD TV od obicne analogne.
Ovaj Samsung je ubedljivo najbolji u svojoj klasi, veruj mi, bas sam dugo istrazivao TV-ove, posto planiram i sebi uskoro da uzmem jedan Samsung 32A450.
Ne gledaj taj Philips, ovaj Samsung ima da se nadje na akciji za okruglno 50k RSD, a dobijes i neki DVD player besplatno uz njega.
32A450 je najbolji 32" TV koji mozes u Srbiji da kupis, a uz to je i stvarno povoljno.
Ako hoces Full HD rezoluciju, imas za 60k Samsung 32A550, koji je isto sto i A450, ali mu je panel Full HD.
Igre ce izgledati fantasticno, mnogo bolje nego na monitoru ili obicnom CRT TV-u.

ok hvala ti. Jesi li mislio da ce igre izgledati fantasticno samo na ovom za 60000 ili ce biti i na ovom za 50000

Na oba ce izgledati odlicno, maltene isto, posto je broj igara koje podrzavaju 1080p vrlo mali.
Razlika ce biti vidljiva u jako malom broju igara.

* * * * *

Primeticete da je drasticno promenio pricu u ovih poslednjih nekoliko dana.

Poslednja izmena:
1. 85% Xbox konzola se ne kvari.

2.Pa sto ih onda ne igrate? Sto su vam najprodavanije igre multiplatforme?

3. Ovo jeste solidan razlog ako imas neko zensko celjade u kuci kome se svidjaju takve igrice.

4. Nepotrebno. Sto bih kupovao bluray filmove kad lepo kao covek skidam 720p ripove.

5. Pa multiplejer na Xboxu za godinu dana mene izadje koliko vas samo jedna igra na PS3.

6. E ovo je stvarno presudno... Pih, pa kako nisam razmisljao o ugradjenom wi-fiu pre nego sto sam kupio konzolu... Sta cu sad??

7. Jel'? Za sta?
1. LOL, pitaj vlasnike Xboxa sa ovog foruma.
2. Sta me briga sta drugi igraju, igram ono sto ja volim. :)
MGS4 (ona igra sto ni po cemu nije posebna i sto moze da se poredi sa Creedom :D) i GT5 su dovoljan razlog za kupovinu PS-a 3. Sa druge strane, Xbox nema igru zbog koje ga vredi kupiti.
3. LOL
4. Pa, naravno da je nepotrebno kad su ti se oci ostetile od silnog blooma. :)
5. Dok te ne bannuju. :)
Onda nema vise mp-a.
6. Sad ces da das 100 dolara koliko kosta Wi-Fi addon za Xbox. :)
7. Za prenosenje av materijala direktno na konzolu, kako se ne bi smarao sa streamovanjem npr. :)

Pa mozda je covek odlucio da se o PS3 raspita i kod ljudi koji nisu Sony botovi.
Nema problema, zato si tu da moze da se raspita kod Xbotova. :D

Poslednja izmena:
LOL, pitaj vlasnike Xboxa sa ovog foruma.
Sta ja imam sa vlasnicima Xboxa sa ovog foruma i zasto bi oni bili relevantan uzorak. Firma kojoj je posao da se bavi procenom kvarova uredjaja kaze da je stopa kvarova x360 - 16%. To je jedini relevantan podatak koji je izasao u javnost do danas.

Sta me briga sta drugi igraju, igram ono sto ja volim.

Pa priznaces da je malo cudno sto vecina vlasnika PS3 smatra da su multiplatforme bolje od ps3 ekskluziva i vise ih kupuju?

Dok te ne bannuju. :)
Onda nema vise mp-a.

Pa tako ti je to kad si se isprimao na price da sa xlivea banuju sve sa piratskim konzolama.

Sad ces da das 100 dolara koliko kosta Wi-Fi addon za Xbox. :)

Pa da bih ga kupio prvo mora da mi bude potreban - sto nije slucaj.

Za prenosenje av materijala direktno na konzolu, kako se ne bi smarao sa streamovanjem

A jel? Znaci tebi komp nije povezan sa TV-om? Meni su povezani pa ne moram nista da prebacujem, nista da transkodiram... Ali sto da bude lako kad moze da bude komplikovano.

85% Xbox konzola se ne kvari.

da, sto bi verovao korisnicima koji imaju konkretna iskustva.. verovacemo sta kaze ms.. ja sam predlagao da moderatori stave poll da vidimo tih tvojih 15%. ako je stvarno tako ja ti se prvi izvinjavam.

Nepotrebno. Sto bih kupovao bluray filmove kad lepo kao covek skidam 720p ripove.

brate, imas 27 godina (ili kolko vec, ali si tu negde kako se secam da si reko), a i dalje pricas gluposti. ***, razumem onog bilbera, decko je u nizim razredima osnovne skole ali ti si odrastao covek. za onaj prvi quote gore, ako verujes ms-u to ti je ko da verujes nasoj vladi kad nesto kazu. a za ovo drugo, ko bre prica o filmovima. pricamo o igrama koje NE staju na dvd vec bar 2 godine (ne sve naravno ali sve vise i vise je takvih). eno, karmak kuka sto rage ne moze da mu stane na 2 dvd-a i sto ce ili gore (da ne kazem losije :)) izgledati na xb ili ce placati penal ms-u zbog 3. (TRECEG !!! ) diska. jel ti tolko tesko da shvatis? brate, ako i sad ne shvatis onda te vise nikad necu ni ubedjivati, nek ti bude da je blurej nepotreban

xxxander je napisao(la):
Pa priznaces da je malo cudno sto vecina vlasnika PS3 smatra da su multiplatforme bolje od ps3 ekskluziva i vise ih kupuju?

ne znam, od multipl. cod4 mi je vrh, ostalo ni prici najboljim exkluzivama. (cak i tolko hvaljeni gta4 me smorio.. a dao sam mu 10ak sati gejmpleja da me privuce i nista).

Kimi nemoj da mi se ti prosipas sa svojim razredima cuti molim te. Najbolja mi je ona izjava za wifi. Ja ne kazem da je xbox bolji i stojim kod toga da je ps3 bolja konzola ali trenutno je jednako graficki iskoriscena kao i xbox. Funkcije kao sto su wifi u to nam bas znaci. Konzola jednostavno nije za nas dzep.
Kad smo kod dobrih igrica Gears of war 2 Ninja gaiden 2... to su samo neke koje ja znam i koliko pratim a ne pratim posteno ni dva meseca i koje mogu da se porede sa svakom ps3 ekskluzivom(naravno tu su i druge igre koje se prave i za ps3 i za xbox). i shvatite da ta cinjenica da se xbox-ovi kvare i neka vam bude mada nije u toj meri u kojoj vi mislite svejedno uz garanciju je imas godinu dana.Posle godinu dana kupis novu ako ti crkne opet a tada ce biti vise zastupljena kod nas nego sada i bice jeftinija tako da ces je bukvalno moci kupiti za nekih 6 igara za ps3. Sto je smesno. Znaci igram se godinu dana bez brige igre skidam ili kupujem za najvise 500 dinara uplatim xbox live za godinu dana(6500 dinara) kupim original kada stvarno vredi i koji vredi igrati u multiplayeru(pod tim mislim mozda jednu pucacinu trku tucu.. jer je glupo davati silne pare kao ljudi sa ps3 i kupovati vise igara jednog tipa npr fps kada je svaka pucacina u multiplayeru skoro ista). A to sto vlasnici ps3 na forumima govore da kupuju igre koje su stvarno hitovi to je glupost to je samo na drugi nacin receno -brate nemam para za vise igara mesecno mada bi ih igrao uh.

Pa samo pogledajte pre izlaska ps3 i xbox-a 360 kada smo igrali igre na kompu 95 posto nas nije kupovalo original igrice i ako jeste to je bila jedna ili dve godisnje koje stvarno vrede jer jednostavno nije bilo potrebe jer ima toliko dobrih pirata i nema potrebe da se igraju u mp. Sada ce neko od vas ps3 fanova reci ali tada igre nisu ni bile toliko dobre kao sto su sada. A ja cu reci tacno u pravu ste ali za to vreme i za pojmove tadasnjeg gejmerskog sveta to je bio vrh vrhova.

Pazi ovako, moj stav je da je premali broj igara (izbroje se na prste jedne ruke) kojima je nedovoljan jedan (eventualno dva) dldvd i taj broj igara ne opravdava podizanje cene konzole koje je neminovno ukljucivanjem br diska u kombinaciju. A Karmak neka placa penale puca mi bas patka.

Dobro je brate, ok, X360 je bolji... Nema potrebe da tako vatreno branis svoju novopecenu, preko noci promenjenu odluku..
Goran ti je rekao, "kakav DEBI", a ne *****... Ok, igraces 270 igara mesecno, juhuhuhu koliko je to, ali nema potrebe da vredjas druge bez potrebe..

Boris ti si ok lik. Ne kazem da je xbox bolji samo je trenutno kod nas korisniji upotrebljiviji. I ja cu posle xbox-a uzeti ps3 ali tek kada za to bude potrebno kada xbox vise ne bude mogao pratiti ps3 a sada mu sasvim fino parira.
E da jos 2 dobre xbox ekskluzive- mass efect i mass efect 2 za koji pise da ce tek izaci naravno hteli vi ili ne morate priznati da je halo 3 isto savrsena igra vredna svake paznje kao i najbolje ps3 ekskluzive a to nisu moje reci nego reci gejmera.

Kimi nemoj da mi se ti prosipas sa svojim razredima cuti molim te. Najbolja mi je ona izjava za wifi. Ja ne kazem da je xbox bolji i stojim kod toga da je ps3 bolja konzola ali trenutno je jednako graficki iskoriscena kao i xbox. Funkcije kao sto su wifi u to nam bas znaci. Konzola jednostavno nije za nas dzep....

Dobro je brate, ok, X360 je bolji... Nema potrebe da tako vatreno branis svoju novopecenu, preko noci promenjenu odluku..
Goran ti je rekao, "kakav DEBI", a ne *****... Ok, igraces 270 igara mesecno, juhuhuhu koliko je to, ali nema potrebe da vredjas druge bez potrebe..

Ne vredi bezglavom botu pisati, zar ne ;). A jos njega nesto napadas, nauci da citas malo :smoke:.

Round and round and round and....
Jedni pricaju jedno,drugi se drze svoje vere :p

Poslednja izmena:
zdravko to sto je boris rekao - Dobro je brate, ok, X360 je bolji-to je bilo sa velikom dozom cinizma i ja sam to shvatio i jednostavno sam mu rekao da znam sta je tehnicki naprednije(ps3) ali isto tako znam sta je korisnije trenutno za igranje(xbox). To ti je kao mercedes cl630amg i redovan mercedes c klase. Cl je bolja stvar ima zver od motora ali ti brate ako nemas para dzabe za gorivo dzaba ti taj cl kada trosi 15 litara benzina dok ces se sa c klasom nauzivati i u luksuzu i u sportskim performansama u puno vecoj meri jer trosi 8 litara i moci ces da ga vozikas koliko hoces. Ako ne shvatas sta da ti kazem brate glup si.
U svakoj zemlji gde postoji piraterija popularniji je xbox ali nasa zemlja je puna pacenika koji zele da imaju nesto najbolje. To ti je ono da moja kuca bude veca od komsijine

Poslednja izmena:
Ne vredi bezglavom botu pisati, zar ne ;). A jos njega nesto napadas, nauci da citas malo :smoke:.

Samo ti cuti majketi.. Video sam sta je napisao, ali je ocigledno da je NJEMU X360 bolji, to sam hteo da kazem... jer je promenio pricu za 360 stepeni (ju, kakva igra recima :) )...

U svakoj zemlji gde postoji piraterija popularniji je xbox ali nasa zemlja je puna pacenika koji zele da imaju nesto najbolje...

... i puna bodibildera koji su juce prvi put u zivotu videli konzolu i sad su nasli ljudima da sole pamet svojim neverovatnim zakljuccima vezanih za iste...
BTW Samo nastavi sa postovanjem, treba nam sveza doza humora svaki dan.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno