xbox takodje ima jednako dobre igre a za kvar ima garancija od godinu dana. Posle godinu dana i da crkne kupis novu i izadje te jednako ko 5 igara za ps3 tako da su vam to smesni argumenti
Momci zalim vas vi ste kao neka sekta. Recite mi barem jednu stvar koju ja necu imati na xboxu a vi cete imati na ps3
Imaćeš sve. Čak možeš i da nakačiš pozadi onaj lepi kuler veliki, kod nas nema gde da stane.
85% Xbox konzola se ne kvari.1. ispravnu konzolu![]()
2. Igre koje su zaiste vredne igranja.![]()
3. Little big planet
Nepotrebno. Sto bih kupovao bluray filmove kad lepo kao covek skidam 720p ripove.4. Bluray
5. Besplatan multiplejer[/QUOTE]3. Little big planet
6. Ugradjen Wi-Fi..
7. Hard disk koji zaista sluzi za nesto.
8. Playstation Home.
Ne razumem komentare ovog momka, na SK forumu je prikazao interesovanje za PS3, sa velikim entuzijazmom smo pricali o PS3 igrama preko PM-ova, ne razumem ovakvu promenu price odjednom...
Oba imaju SIXAXIS funkciju (u nekim igrama pomeranjem gamepada po vazduhu izdajes komande, ali to nije svuda podrzano).Bodibilder je napisao(la):mozes li mi reci koja je razlika izmedju sixaxis i dualshock 3 dzojstika. Koji od njih ima onu funkciju da reaguje. Koji je po tebi bolji
Istina je.Bodibilder je napisao(la):Boris Lozac mi je pricao o kupovini igrica za ps3 preko sajta play asia. Inace igre su duplo jeftinije a boris mi je rekao da se moze kupiti igra bez problema samo se mora napraviti internet kartica preko banca intese. Interesuje me da li je to istina posto nikad ni u jednoj prici o ps3 nisam cuo da neko kupuje igre preko sajta
Znam ljude koji tako kupuju i sve savrseno funkcionise.Bodibilder je napisao(la):a zasto onda niko to ne praktikuje jer vidim da svi uzimaju po nasim prodavnicama gde je sve duplo skuplje. Jel znas nekoga ko na taj nacin kupuje
Ne znam kako mozes da ih kontaktiras, posto ih ja licno ne poznajem, to sto ti pricam su prenesena iskustva.Bodibilder je napisao(la):Kako bi ih mogao kontaktirati pa da mi sve objasne. Sto ti ne uzimas tako igrice umesto sto placas duplo vise
Gomile foruma i slicno.Bodibilder je napisao(la):Od koga prenesena iskustva
Bodibilder je napisao(la):Sto ti ne kupujes tako
TN monitor je LCD monitor sa TN panelom.Bodibilder je napisao(la):sta ti je to tn monitor. Planiram uzeti neki monitor uz ps3 od 22 inca sto izadje nekih 56 cm pa mislim da bi to bilo cool. Moji ce svejedno uzeti lcd tv i vec bi ga uzeli ali jos nije dosla u sombor d3 televizija ali kada dodje moji uzimaju lcd od 32inca.
Ako ces LCD TV da uzimas da bi na njemu gledao analognu televiziju, bolje ga ni ne uzimaj, slika ce biti ocajna.Bodibilder je napisao(la):Jel me mozes posavetovati koji lcd tv od 32 inca moji da kupe do nekih 45000-50000. Sta tu treba obratiti paznju(kontrast , odziv uopste ne znam da li taj kontrast i odziv trebaju biti veci ili manji). Prvenstveno je za gledanje tv-a
Digitalna televizija ce ti izgledati nesto bolje, ali to i dalje nece biti bas najbolja slika.Bodibilder je napisao(la):koro bi trebalo da stigne d3 digitalna televizija. Kablovska ce onda biti 200 dinara skuplja ali to je nista. Kazes taj tv da je najbolji. Video sam ja neke philips tvove po ceni od 47000 dinara a oni prave puno kvalitetnije televizore. Ali kazes znaci taj samsung je super. Koliko je on para i kako ce na njemu izgledati igre sa ps3.
Bodibilder je napisao(la):ok hvala ti. Jesi li mislio da ce igre izgledati fantasticno samo na ovom za 60000 ili ce biti i na ovom za 50000
Primeticete da je drasticno promenio pricu u ovih poslednjih nekoliko dana.
1. LOL, pitaj vlasnike Xboxa sa ovog foruma.1. 85% Xbox konzola se ne kvari.
2.Pa sto ih onda ne igrate? Sto su vam najprodavanije igre multiplatforme?
3. Ovo jeste solidan razlog ako imas neko zensko celjade u kuci kome se svidjaju takve igrice.
4. Nepotrebno. Sto bih kupovao bluray filmove kad lepo kao covek skidam 720p ripove.
5. Pa multiplejer na Xboxu za godinu dana mene izadje koliko vas samo jedna igra na PS3.
6. E ovo je stvarno presudno... Pih, pa kako nisam razmisljao o ugradjenom wi-fiu pre nego sto sam kupio konzolu... Sta cu sad??
7. Jel'? Za sta?
Nema problema, zato si tu da moze da se raspita kod Xbotova.Pa mozda je covek odlucio da se o PS3 raspita i kod ljudi koji nisu Sony botovi.
Sta ja imam sa vlasnicima Xboxa sa ovog foruma i zasto bi oni bili relevantan uzorak. Firma kojoj je posao da se bavi procenom kvarova uredjaja kaze da je stopa kvarova x360 - 16%. To je jedini relevantan podatak koji je izasao u javnost do danas.LOL, pitaj vlasnike Xboxa sa ovog foruma.
Sta me briga sta drugi igraju, igram ono sto ja volim.
Dok te ne bannuju.
Onda nema vise mp-a.
Sad ces da das 100 dolara koliko kosta Wi-Fi addon za Xbox.![]()
Za prenosenje av materijala direktno na konzolu, kako se ne bi smarao sa streamovanjem
85% Xbox konzola se ne kvari.
Nepotrebno. Sto bih kupovao bluray filmove kad lepo kao covek skidam 720p ripove.
xxxander je napisao(la):Pa priznaces da je malo cudno sto vecina vlasnika PS3 smatra da su multiplatforme bolje od ps3 ekskluziva i vise ih kupuju?
Kimi nemoj da mi se ti prosipas sa svojim razredima cuti molim te. Najbolja mi je ona izjava za wifi. Ja ne kazem da je xbox bolji i stojim kod toga da je ps3 bolja konzola ali trenutno je jednako graficki iskoriscena kao i xbox. Funkcije kao sto su wifi u to nam bas znaci. Konzola jednostavno nije za nas dzep....
Dobro je brate, ok, X360 je bolji... Nema potrebe da tako vatreno branis svoju novopecenu, preko noci promenjenu odluku..
Goran ti je rekao, "kakav DEBI", a ne *****... Ok, igraces 270 igara mesecno, juhuhuhu koliko je to, ali nema potrebe da vredjas druge bez potrebe..
Ne vredi bezglavom botu pisati, zar ne. A jos njega nesto napadas, nauci da citas malo :smoke:.
U svakoj zemlji gde postoji piraterija popularniji je xbox ali nasa zemlja je puna pacenika koji zele da imaju nesto najbolje...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari