Šta je novo?

xbox vs ps3 [split iz xbox elite teme]

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
DS i PSP 143079 a ostali 81955. Možda nije duplo al' zamalo. Ako se izuzme PS2 (kao predstavnik prošle generacije) iz brojke za kućne konzole onda bude i duplo.

aaa taaaako?
rek'o si da se prodaju duplo od svoje velike braće (svaki od svog).
no nvm.
I treba da se prodaju bolje ,em jeftinije , em prenosive.

Nego se pitam kako bi iPhone uvrstili tu. Iako nije prvenstveno konzola, već ima dosta igara (i prodaje). A teško je znati ko kupuje telefonče zbog igranja.

ima dosta igara i za ostale telefone

Da pustim par buva koje sam čuo na sajmu u Lajpcigu. Xbox360 prestaje da se pravi iduće godine, sony se usro i razmišlja se o novoj konzoli koja će Wii da kopira, izlazi wii2 koji će imati bolju grafiku od ps3 i još luđi način kontrole (prati pokrete tela/glave bez kontrolera).

Po svemu sudeci procitanom na ovom forumu vidim da su vlasnici ps3 konzola jako isfrustrirani i ne mogu da podnesu sto igraju jednu igru mesecno dok vlasnici xbox360 igraju po 5-6 igara. Ne vidim trenutno nijednu prednost ps3 u nasoj zemlji u odnosu na xbox. Ako vec neka igra izadje dobra na ps3 a ne izadje na xbox-u tu je igraonica i lepo sednes odigras je platis nekih 1000 dinara da bi je presao i nista nisi propustio(a vi tu igru platite 6000 dinara). To je velika mana naseg naroda sto mi patimo da imamo nesto najbolje(priznajem da je ps3 bolji ali to tek treba da se pokaze) pa makar to ne iskoristili.kod braca hrvata :) koji imaju bolji standard od nas xbox je puno popularniji jer je i njima kupovina igara od 75 evra puno ali to smo mi seljaci. To ti je kao nasi gastrabajteri sto rade sto godina ko mravi da bi dosao i uzeo s klasu mercedesovu da bi se pokazao i rekao da on ima nesto najbolje a posle grca i nema sta da jede. Isti slucaj sa vama i sa ps3. Sto se tice mp na koji vadite uzimanje tih igara-ljudi imate kompjuter na kojem imate mis i tastaturu i na kojem je igrivost puno veca. Meni npr. grafika u mp(mislim na pucacine) nije toliko bitna jer je sve jako brzo i neobraca se toliko paznja na grafiku vec je bitna velika igrivost. Dokaz za to je counter koji grafikom ne moze da se poredi ni sa resistance ni sa killzone 2 koji se ocekuje ali ja vam garantujem da ce uprkos tome counter i dalje biti sto puta popularniji i ljudi ce ga pre hteti igrati.

Kakav debi na forumu:Klanjanje. Ili možda nije debi? Promena nika?

Po svemu sudeci procitanom na ovom forumu vidim da su vlasnici ps3 konzola jako isfrustrirani i ne mogu da podnesu sto igraju jednu igru mesecno dok vlasnici xbox360 igraju po 5-6 igara.

zasto je svakom prvi post ovakav? :wall: odakle si to zakljucio majke ti? 90% igrara koje izadje su multiplatform (da ne ulazimo u kvalitet istih).. jedno je to sto ce prvi da to plate vise od drugih, a drugo to sto ti pricas: da ovi na xb imaju da igraju sve sto pozele a ovi na ps3 jadni placu i smisljaju pakosti jer nemaju sta da igraju :)

Ne vidim trenutno nijednu prednost ps3 u nasoj zemlji u odnosu na xbox.

da da.. culi smo to sto puta.. i cim je pustena buva da je ps3 provaljen odma su oni koji su ga najvise pljuvali skocili da se raduju i najavljuju kupovinu :)

ps. a ono o 75e je tolko puta prezvakana prica da me prosto sramota da ponavljam po hiljaditi put.. da si zaista malo citao rasprave mogao si da procitas za kolko se nabavljaju igre. e sad, to sto si ti vec odavno doneo odluku sta ces da kupis pa ovim postom sebe pravdas to je prica kojoj ovde nije mesto ;) enivej, srecno za kutijom i zelim ti da ne budes srece kao ostali sa foruma koji su kupili kutiju ;)

edit:
ps2. hahahah.. sad tek vidim ono za mercedesa i gladovanje :) .. na pola posta sam prestao sa citanjem :)

ps3. samo za ramu ;) .. post by najveci pljuvac konzola (ako ne najveci, tu je pri vrhu :))

ajte molim vas imate milion akcionih igara u FP izvodjenju ukljuchujuci salnim mindless clickfest... koji vam djavo znachi da josh jedan naslov koji se toliko izdvajao od drugih potpadne pod taj kalup??? zato i PC trziste smrdi jer sve sot je bilo drugachije budze u kalup jedan te isti jedan te te jedno te isto te jedno te isto...

Poslednja izmena:
***** si ti brate kada vredjas nekoga ko samo ima svoje misljenje i koje je usput u svemu tacno

***** si ti brate kada vredjas nekoga ko samo ima svoje misljenje i koje je usput u svemu tacno

lol.gif
lol.gif
lol.gif
lol.gif

hahahahahahahahahahahahahahahahahahaha...

edit: nek brisu ovaj moj post moderatori ali stvarno nisam mogao da se suzdrzim evo jos se smejem...

-kakav debi
-***** si ti
hahahahaha

.. koje je usput u svemu tacno .. hahahahaha

Poslednja izmena:
Pa cena nove igre ti je 5500 do 6000 jedino ako je tebi sad cilj da kupujes igre od prosle godine po nizoj ceni. Meni je uvek fazon igrati neku igru koja je trenutno hit a neku matoru. mgs4 ili gta4... i druge igre su nove 5800 dinara. Bolje da mi crkne xbox 2 puta nego da kupim 10 igara za ps3 i izadje na isto. Ali zato ce vlasnici xbox da igraju juhuhu

Pa cena nove igre ti je 5500 do 6000 jedino ako je tebi sad cilj da kupujes igre od prosle godine po nizoj ceni. Meni je uvek fazon igrati neku igru koja je trenutno hit a neku matoru. mgs4 ili gta4... i druge igre su nove 5800 dinara. Bolje da mi crkne xbox 2 puta nego da kupim 10 igara za ps3 i izadje na isto. Ali zato ce vlasnici xbox da igraju juhuhu

lol.gif
lol.gif
lol.gif

Odakle se spawnuju svi ovi likovi... ?

Poslednja izmena:
Ne znam da li je to sto posto proverena informacija ali to su mi rekli likovi koji se bas razumeju u konzole i neki od njih imaju ps3 da se na flesovanom xboxu 360 moze igrati i original igrice i naravno na mp. To nisu moje reci vec nekih momaka sa foruma sk koji se sigurno razumeju.

Ne znam da li je to sto posto proverena informacija ali to su mi rekli likovi koji se bas razumeju u konzole i neki od njih imaju ps3 da se na flesovanom xboxu 360 moze igrati i original igrice i naravno na mp. To nisu moje reci vec nekih momaka sa foruma sk koji se sigurno razumeju.

Awww steta sto moras da platis 60 eura za multiplayer.
Onda jos i originalna igra, pa si vec na cifri od 135 eura za online multiplayer za samo jednu igru.

zasto da dobijem ban. Vi kada pljujete po xboxu to je dozvoljeno a kada neko pljuse po ps3 onda ban. I ako ga dobijem to je dokaz da jednostavno ne znate da gubite(znas ono ko gubi ima pravo da se ljuti). Dokaz toga da ste isfrustrirani zbog ps3 i broja igrica koje igrate je to sto u svakoj temi na svakom forumu u 90 posto slucajeva vi vlasnici ps3 pljujete po xbox-u a to je opet ono(ko gubi ima pravo da se ljuti). Tako ste tuzni

Ragnarok kako si glup godisnja pretplata na live moze da se kupi za 6500 dinara u hrvatskoj. Sto je jedna tvoja igra. Pola tih igara koje imate ne bi ni igrali u mp jer su vam ****** ali vam zao sto ste platili tolike pare pa da ne propadnu

Ko se sad prenikovao?

Ovakvog lika dugo nismo imali...
Jos jedan dokaz da MS regrutuje decu u vrticu. :D

Poslednja izmena:
Ja sam lepo odmah rekao da je ovo neko poznat sa novim nikom došao da bezbedno vređa i posle se vrati u svoj stari nik.

Nisam nikad bio na ovom forumu i tu sam prvenstveno dosao da bih se inf za komp koji hocu da kupim a posle mozda xbox. Nemam pametnija posla nego da menjam nick i da se svadjam sa vama ps3 fanovima

Jaoooo decko... :wall:
Dobices ban, verovatno zbog siromasnog fonda reci, koji je vecinom sastavljen od psovki... ;)
Covek lepo kaze DEBI a ti to razumes kao ***** i onda ga u narednim postovima vredjas bez razloga...
Zato, dobices :banana:

Nisam nikad bio na ovom forumu i tu sam prvenstveno dosao da bih se inf za komp koji hocu da kupim a posle mozda xbox. Nemam pametnija posla nego da menjam nick i da se svadjam sa vama ps3 fanovima

Ni mi nemamo pametnija posla, nego da ucimo izgubljene slucajeve prostoj matematici, ali ponekad pravimo izuzetak kad je rec o deci predskolskog uzrasta.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno